[G2NK] Dirty Swamp PL 171414 309

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.05.2016 roku

Wyświetleń 171414

Odpowiedzi 309

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tak samo jak w G2NK. Tylko, że podłoga jest niewidzialna i musisz skoczyć za tę bryłę.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuję, dzięki.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie ja mam znaleźć psianke dla tego bęcwała Varraga? Obskoczyłem bagno i nic.
Druga sprawa gdzie mam szukać czegoś na wzór kamienia ogniskującego dla Varraga?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Podpowiedź była na pulpicie w chacie Ferrisa.
Spoiler
Tam gdzie były trolle

Co do kamienia ogniskującego:
Spoiler
Musisz wrócić do kotliny. Podejdź do teleportu i wciśnij klawisz M. Weź wszystkie trzy.

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daemon
Jak przejść pomieszczenie, w którym w oryginalnym g2 trzeba było przejść po płytach podłogi w odpowiedniej kolejności?
U mnie te płyty nie są rozstawione na podłodze, a tworzą razem podłużną bryłę aż pod sam sufit. Wszystkie dźwignie wcisnąłem, maga pokonałem.
Powinieneś jeszcze raz nacisnąć dźwignię w pierwszym korytarzu i z potworka który się ukaże
uzyskać zwój lewitacji.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie ukończyłem modyfikacje :D Mówiąc krótko jest po prostu świetna. Ciekawa historia osadzona w mojej ulubionej lokacji z serii Gothic - Jarkendar. Co jeszcze zwróciło na siebie uwagę to naprawdę dobry balans. Przez całą rozgrywkę może nie jest jakoś bardzo trudno, ale to w sumie i dobrze przynajmniej dla mnie, a za łatwo też ani trochę. Cały czas było jakotakie wyzwanie. Walki z bossami to majsterszyk a szczególnie ostatnia
Spoiler
A najbardziej ożywieni ogromni kamienni strażnicy którzy zawsze robili tylko za dekoracja przy ścianach, to było genialne
Również ciekawe nowinki techniczne. Niestety znalazło się mniej lub więcej bugów które psują zabawę w jakimś stopniu, no ale co poradzić. Również czasami wydaje mi się, że jest za mało wskazówek w związku z tym co należy zrobić. Widać to po moich 93423 pytaniach xD Oczywiście to głównie moja wina, że nie sprawdzałem wszystkiego jak najdokładniej, ale mimo wszystko wydaje mi się że mod miejscami jest trochę nieintuicyjny. Brakowało mi trochę wykorzystania do czegoś śnieżnego kanionu które naprawdę ciekawe się prezentował i plaży piratów. Sam koniec odbywa się w kapke dziwny sposób jakby robiony na szybko, ale można to wybaczyć :D Podsumowując polecam dzięki wielkie za tłumaczenie, grać grać i jeszcze raz grać :D

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ile godzin zajęło tobie przejście moda? :)

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co zrobić w tej kotlince-3 miejsca gdzie zostajemy przeteleportowani, bo mam jakies 3 kamienie ogniskujące a jak podchodze do 3 piedestałów w podwodnej jaskini to nic nie moge zrobic.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co zrobić w tej kotlince-3 miejsca gdzie zostajemy przeteleportowani, bo mam jakies 3 kamienie ogniskujące a jak podchodze do 3 piedestałów w podwodnej jaskini to nic nie moge zrobic.
"W późniejszym etapie gry trzeba zebrać trzy magiczne artefakty i wsunąć je do piedestału, trzeci najpewniej wam nie wejdzie, dlatego trzeba użyć kodu „insert Itmi_Focus_03”, wtedy wszystko będzie ok. Raz z Jiranem też zapewne będzie trzeba użyć marvina, żeby go lekko przesunąć, ale poza tym polecamy grać bez kodów."

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No dzieki, wpisałem ten kod i tylko jeden piedestał sie uruchomił i pojawił sie demon, ale w takim razie gdzie mozna zdobyc te artefakty bez kodów? A Jirana wogóle ze mna nie bylo

DaViD103

DaViD103

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z dołączeniem do obozu bandytów. Zrobiłem wszystkie misje w celu dostania pozytywnego głosu od Szakala, Hektora i Krzykacza. Zwyciężyłem na arenie, dostałem miecz od Raya. Wydaję mi się, że teraz powinienem móc dołączyć do obozu bandytów, ale u Ray'a nie ma żadnej opcji dialogowej oprócz pytania się gdzie znajdę pozostałych ludzi, którzy decydują o przyjęciu. Proszę o pomoc :/

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A czy rozmawiałeś z Jiranem?

DaViD103

DaViD103

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czy rozmawiałeś z Jiranem?
U Jirana jest tylko możliwość kupna zwoji.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam na myśli, czy wykonałeś dla niego misję z trzęsieniami ziemi w obozie tubylców.

DaViD103

DaViD103

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

DaViD103

G2NK Dirty Swamp PL
#215 2016-06-05, 22:56(Ostatnia zmiana: 2016-06-05, 23:06)
Tego nie zrobiłem jeszcze, czyli mam rozumieć, że to jest wymagane? Okej to dzięki za pomoc xd

Post połączony: 2016-06-05, 23:06
A tak przy okazji, czy ktoś poza Quentinem uczy zręczności? Bo chyba u niego już nie mogę się więcej nauczyć.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Będzie uczył Kayor w obozie tubylców, ale dopiero później.

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś co zrobic w pomieszczeniu z 2 ziejącymi trucizną głowami, kolcami i kamiennymi straznikami?

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wiwi

G2NK Dirty Swamp PL
#218 2016-06-06, 08:52(Ostatnia zmiana: 2016-06-06, 09:06)
modyfikator123
Głównie czytać posty-tu patrz post nr 55. 181

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok dzieki, a wie ktoś w jakiej kolejności powciskać te 4 przełączniki, gdzie sie pojawiają po kolei golemy i szkielety?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry