Pytania i problemy techniczne 1142594 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1142594

Odpowiedzi 3676

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema. Jak wgrać ten inny soundtrack do gothiczka, inny niż ten standardowy bo zauważyłem, że Archi, Majes mają inny

Podczas instalacji returna wybierasz z takiej listy rozwijanej co chcesz doinstalowac. I tam jest opcja oryginal music by kyro. Nie zaznaczaj tego. Będziesz miał nowa muzyczke wtedy

Post połączony: 2019-01-14, 20:24
Ktoś mi powie co potrzeba do wykucia claymore herszta? Mam wszystko co pod "c" napisane jest. A i tak bezi mówi że brakuje składników

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest możliwość zapisania sobie zapisów z returninga, tak aby po formacie komputera można było je odzyskać?

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skopiuj sobie na Pen drive folder Saves i ten drugi Returning 2.0 Saves. Ja tak nawet przenosilem zapis z komputera na inny komputer i wszystko działa. Chyba że masz gothic na systemowej partycji. Kilka kliknięć więcej jest.

YuichiKitsune

YuichiKitsune

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej! Wróciłem sobie do Jarkendaru po jakimś czasie, by skończyć zadanie z naprawą statku, bo Skip mi kazał czekać dzień czy dwa, ale go nigdzie nie ma! Zmienia on swoją lokalizację, może jakiś quest go gdzieś przenosi? Czy po prostu mam buga i on wyparował?

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Sprawdź czy nie ma go na tej plaży z ognistymi jaszczurami. Tam gdzie idziesz po kompas gareta. Tylko uważaj, jeśli wcześniej nie wybiles jaszczurek, a Skip tam jest to niezła zabawę będziesz miał. Nie podchodzi odrazu zbyt blisko bo jaszczurki zabiją skipa. Podchodzi po kawałku i wywabiaj jaszczury. Ostatniego najbliżej Skipa zabij na speedzie. Żeby nie dopadł sie do pirata. Z tego co pamiętam, wystarczą dwa celne ataki jaszczura i po skipie. A nie wiem czy da się go ożywić zwojem

darek3462

darek3462

Użytkownicy
posty4
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie, bo jednak chciałbym pograć normalnie w tego moda

Jest jakiś sposób, żeby w opcjach DX11 ustawić wyższą rozdzielczość niż 800x600? Kiedyś dało się ustawić wyżej a teraz jakoś magicznie nie

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@darek3462 a w opcjach samej gry możesz?

Vego1213

Vego1213

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 pytania raczej z tych nie typowych.
1. Jora mi spadł z rowerka jak wróciłem do miasta leżał przy stoisku jak bezdomny podczas zimy, drzewko gildi kupców mam zablokowane, jak można coś zrobić, uprzedze marvin mi nie działa żeby przywołać.
2. Produkcja bełtów. przekuwam pręty na groty, lece do piłowania pnia a na sam koniec do stołu łuczarza z tym że tu tylko groty moge wyrobić...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Użyj zwoju wskrzeszenia. Bodaj Shift+F9 (zerknij do ustawień). BTW Marvin na pewno działa, chyba że należysz do pechowców bez przycisku "Pause Break" na klawiaturze.
2. A w wytwarzanie strzał się nie bawiłem xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Vego1213

Vego1213

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Body jorki to juz pod ziemią z resztą jest wiec tylko kod. standardowo w g2 kosole sie odpalało b marvin b i potem f2
rozumiem ze tu inaczej
ps jakaś plaga grom też spadł z rowerka bug czy powrót plagi beliara?

Sucharmen

Sucharmen

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się od Cassi akrobatyki gdy miałem 120 zręczności z pierścieniami i pasem, lecz później je zdjąłem i teraz nie mogę używać akrobatyki nawet jak mam podstawowe 120 zręczności. Co zrobić by z powrotem działała?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Może wciśnij T.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sucharmen

Sucharmen

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję Jao wybawco. 😗

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
zły temat lol

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

darek3462

darek3462

Użytkownicy
posty4
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
@darek3462 a w opcjach samej gry możesz?

Jak przestawiam w opcjach gry to nic się nie dzieje, a DX11 widzi najwyższą rozdzielczość jako 800x600, da się to jakoś zmienić?

TitanShira

TitanShira

Użytkownicy
Erandill
posty18
Propsy3
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
  • Erandill
Witam, używałem przez chwilę udostępnionego w innym temacie save-a guru i zauważyłem, że runa włócznia śniącego nie działa, jest animacja trzymania runy ale animacji czaru nie ma, czar pobiera mane po użyciu ale że tak powiem nie leci i czy ktos wie czy można to jakos naprawić? Wersje się zgadzają i nie ma inny problemów więc nie mam pojecia co może być przyczyną

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłbyś zapodać zapis gry z tą runą?. Jeżeli u mnie ten problem wystąpi być może wina jest w tłumaczeniu nazw animacji która nie powinna być tłumaczona albo coś z przecinkiem. Wiem że miało to miejsce z pierwszym returningiem.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Dambir

Dambir

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem. W 3 rozdziale, idąc do dzielnicy rzemieślniczej w khorinis nagle gra się tnie i wywala mnie do pulpitu.

TitanShira

TitanShira

Użytkownicy
Erandill
posty18
Propsy3
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
  • Erandill
Mógłbyś zapodać zapis gry z tą runą?. Jeżeli u mnie ten problem wystąpi być może wina jest w tłumaczeniu nazw animacji która nie powinna być tłumaczona albo coś z przecinkiem. Wiem że miało to miejsce z pierwszym returningiem.
https://www10.zippyshare.com/v/PjJorBC0/file.html

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Dambir jak masz te nowe TXT replecments to je wywal.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry