Pytania i problemy techniczne 1142536 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1142536

Odpowiedzi 3676

Mralbo

Mralbo

Użytkownicy
posty24
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam poważny problem z świątynią śniącego, jestem w rozdziale 4 i za każdym razem kiedy do niej chcę wejść pasek wczytywania przy wypełnieniu na max albo wywala do pulpitu, albo całkowicie gra się mrozi i muszę restartować kompa. Ktoś coś?.Mam nadzieję, że to się da naprawić, nie chce się 80h rzucać w błoto.

DeathGun

DeathGun

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jak zdobyć ektoplazmę?

FerQ

FerQ

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po paru godzinach gry zauważyłem iż jest coś nie tak, ponieważ po wbiciu kilku lv nadal mam 100 życia i się to nie zmienia

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@FerQ Grasz na hardzie ?

FerQ

FerQ

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W innej sekcji nikt nie umiał mi na to odpowiedzieć, dlatego postanowiłem napisać tutaj... Po wykonaniu wszystkich misji dla gildii zabójców, tj. Solo zabiłem całą bandę Hansa. Dostałem 5000 złota, po czym wyzwałem Asmala na pojedynek. Po wygraniu z nim Charlotte nie chce do mnie zagadać w sprawie zostania mistrzem gildii... Próbowałem coś w GVE pozmieniać, ale to nic nie pomaga... Macie jakieś pomysły? Może złe opcje zaznaczam?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@FerQ A więc masz odpowiedź,na hardzie się nie zwiększa.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem, mam 100% w 2h i 1h a animacja sie tak po prostu zmienila na ta pierwsza najgorsza po wejsciu do doliny cieni, jakies rady? jak to naprawic

FerQ

FerQ

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug To dziwne bo czytałem że się dostaje 20 pkt na poziom

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Velmrok Wczytać save, gdzie mialeś wszytko dobrze. Najczęściej działa.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie, chodzi o kradzież kieszonkową, nie mogę nikogo okradać, mam odznaczoną kradzież ast (czy tam asp) ( nią też nie mogę okradać bo kiedy skradam się do jakiegoś npc od tyłu i naciskam na kradzież wywala mnie z gry i tak za każdym razem). Mogę okradać tylko np strażników co mają klucze/parcivala/ingrama itp, nie mogę okradać nikogo innego, żadnego kupca nic z tych rzeczy, nie mam żadnej opcji dialogowej jak w normalnym gothic 2 nk żeby okradać innych npc, i w sumie dalej mam współczynnik kradzieży kieszonkowej na poziomie 0 :( ( za kradzieże na hagenie/strażnikach nie dostaje żadnych pkt w kradzież)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To dziwne bo czytałem że się dostaje 20 pkt na poziom
Na łatwym.
@Godlo Stary problem, ponoć można go rozwiązać włączając kradzież AST, okradając kogoś tym sposobem, następnie wyłączając ją.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Orientujecie się może czy bonusy z żywności działają tylko jak np. zje się 20 bochnów chleba pod rząd czy np. jem jeden codziennie i po 20 dniach mi zaliczy?

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam do was prosbe. Miałem nieoczekiwany "error" w systemie i musiałem zrobic odzyskiwanie systemu do ustawien fabrycznych. Udało mi sie jakos uratować save z gry lecz jest uszkodzony i nieumiem sobie z tym poradzić

https://megawrzuta.pl/download/516935fbcc5e0e8a34a2cfdc784bfca5.html

tutaj jest folder z savem i jeden dodatkowy z jakby zamiennikami ktore byly w folderze podczas odzyskania. z gory dziekuje :)

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam bardzo dziwny bug. Kiedy podchodzę do pieca hutniczego (aby rozgrzać pręty), nie wyświetlają mi się żadne opcje i nie mogę nic zrobić, nawet przejść do Main Menu, mimo że gra nie zatrzymuje się. Przez to muszę wyłączać menagerem zadań. Zaraz po tym zdarzeniu kiedy odpalam grę wyświetla mi się tylko obrazek Main Menu ale nie mam żadnych opcji takich jak ,,Nowa Gra'' czy ,,Wczytaj Grę'' :( . Problem z włączaniem naprawia się po jakimś czasie, ale kiedy próbuję skorzystać z pieca to ciągle dzieje się to samo :/

Problem rozwiązany.

Post połączony: 2018-07-30, 19:33
Wie ktoś może jak zwiększyć Gammę/Jasność/Kontrast? W grze jak przesuwam suwakiem to nic się nie zmienia :/

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao Niestety nie mogę tą kradzieżą kieszonkową nikogo okraść bo jak tylko próbuje to wywala mi grę :(, mimo że mam zaznaczoną, dalej nie wiem jak to naprawić :( taki błąd mi wyskakuje jak tylko próbuje okraść kogoś kradzieżą AST

LAJTAGO

LAJTAGO

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem polegający na tym ,że po uruchomieniu returninga wyskakuje mi błąd w cmd ,,AST.dll  loaded"

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można przeinstalować gre wybierając nową muzykę i wrzucic posiadane zapisy gry ?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Yakudo

Yakudo

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie potrzebuje pomocy... Jestem Nowicjuszem Ognia. Poszedlem Do Cassi i powiedizlaa mi ze mnie nie przyjmie bo wybralem droge z jedynm z bóstw. Da sie jakos odkrecic to zeby byc złodziejem? (nie mam wczesniejszych save' ani nie mam zamiaru grac juz 20h od poczatku)

0 użytkowników
Do góry