Pytania i problemy techniczne 1071147 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1071147

Odpowiedzi 3676

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Kurcze, ten upośledzony paladyn Udar widział jakoś jak zamieniałem się w topielca przy wejściu na taran, zeby mnie orkowie nie załatwili, no i teraz co wejdę do zamku to już mnie bije okrutnie i dobija.

Jest jakiś sposób żeby przestał? Co mam go pobić i rzucić czar Zapominienie? Jeśli TYLKO tak, to poza Ignazem ktoś go sprzedaje? Bo Ignazowi się zmarło.

Ewentualnie kodem czy co, już użyję tej konsoli żeby móc grać normalnie...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie mam pytanko: dlaczego nie widzę pasków głodu/pragnienia/snu/karmy? mam je zaznaczone w opcjach gram na hardzie

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kurcze, ten upośledzony paladyn Udar widział jakoś jak zamieniałem się w topielca przy wejściu na taran, zeby mnie orkowie nie załatwili, no i teraz co wejdę do zamku to już mnie bije okrutnie i dobija.

Jest jakiś sposób żeby przestał? Co mam go pobić i rzucić czar Zapominienie? Jeśli TYLKO tak, to poza Ignazem ktoś go sprzedaje? Bo Ignazowi się zmarło.

Ewentualnie kodem czy co, już użyję tej konsoli żeby móc grać normalnie...

Pobij go i zapłać u Garonda

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idzie jakoś rozjaśnij obraz? próbowałem już suwakami od jasności, gammy itp. ale dalej jest ciemny obraz. gram bez dx11

Ambrose

Ambrose

Użytkownicy
posty7
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponownie wracam z tym problemem, ponieważ nie mogę go rozwiązać. Gdy odpalam grę pokazuje mi się komunikat o braku api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll. Instalowałem Microsoft Visual C++ oraz instalowałem również grę bez DX11 i cały czas mam ten sam błąd.
Ktoś, coś?

Jefel

Jefel

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Idzie jakoś rozjaśnij obraz? próbowałem już suwakami od jasności, gammy itp. ale dalej jest ciemny obraz. gram bez dx11
U mnie w menu też nie dział ale na dx11 w menu dx już działa.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po włączeniu gry nie pojawia mi się normalny obraz tylko cały biały a w tle słychać odgłosy z filmików startowych i wgl. mam windowsa 10, laptopa dopiero co kupiłem i chciałem pograć. Może ktoś mi pomoże ?

roudzi

roudzi

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem z tymi dodatkowymi klawiszami AST. Jako że moja klawiatura to "A4Tech Mini X-Slim Keyboard KL-5UP" czyli klawiatura tzw. laptopowa bez klawiszy numerycznych z boku, to nie jestem wstanie używać pochodni czy mikstur z szybkiego dostępu, ostrzyć broni, ognika czy nawet zmiany strzał. Sprawdzałem Gothic.ini ale tam są tylko ustawienia zwykłe które idzie zmienić z menu opcji.
Jest jakaś opcja by móc to samemu ustawić?

fawior

fawior

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy ktoś z was miał może taki problem, że znikają niektórzy NPCe? Jestem sobie w pierwszym rozdziale jeszcze w Khorinis, a tu po jakimś czasie zniknęło kilka postaci, strażnicy przy bramach, nawet ork pod miastem! Czy jest jakiś sposób, aby ich przywrócić? Z góry dziękuję za odpowiedź.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dość dziwny problem z poruszaniem się postaci. Postać podczas poruszania się do przodu biegnie tak jakby "pod wiatr" jakby coś ją ciągle stopowało i pchało do tyłu. Ciężko to wyjaśnić, w podstawce tak czasami było w jaskiniach z tym że tutaj mam tak cały czas co jest mocno irytujące. Zmieniłem wszystkie ustawienia graficzne na min i dalej to samo, ma ktoś pomysł co to może być? Gram bez dx11.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie ponawiam o brak pasków statusu

fawior

fawior

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Jak działa ten system Prf przy statystykach?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Gdy któraś statystyka zdobędzie przewagę nad dwoma innymi co do ilości PN, jakie w nią włożysz, (a raczej co do bazowej wielkości) staje się preferowana.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Wtedy jej cena spada o te 5Pnów tak?

Log

Log

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wyświetlają mi się okna dialogowe na pustyni adanosa przy łączeniu tych tabliczek od kamiennych strażników i od tej mniejszej wersji śniącego, wie ktoś co to może być?

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co zrobić, żeby po wyuczeniu się posługiwania się tarczą, Bezi tę tarczę trzymał faktycznie w ręku, a nie na plecach?

MT138

MT138

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoże ktoś? po instalacji returninga kiedy wlączam gre nic sie nie dzieje , w procesach na chwile pojawia sie gra a po paru sekundach znika , nie wiem co robić ;/ dodam tylko że sam gothic bez modyfikacji dziala normalnie

Jefel

Jefel

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę puste butelki potrzebne do napełnienia w studni w pustyni adanosa?

0 użytkowników
Do góry