Pytania i problemy techniczne 1145862 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1145862

Odpowiedzi 3676

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To sciagnij sobie nomisato albo kup nowy komputer...
Tak na serio bylo juz o tym wiele piaane, czasem na lapkach odpala karte zintegrowana a nie dedykowana... poczytaj sobie kilka stron wstecz. A w porcie to zawsze jest lag i w zwyklym G2 tez byl... taka ta gra spieprzona jest.

Wilczurex

Wilczurex

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Siema, powiedzcie mi, czy żeby wydobyć z orka serce wystarczy się nauczyć usuwania serc od Groma czy trzeba dodatkowo coś zrobić? Bo serca z golemów normalnie wydobywam, a niestety z orków już nie :(

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orkowie w wersji 0065 są bez serca.

Sapakowy

Sapakowy

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem i zastanawiam się czy ktoś będzie mi potrafił pomóc.
Gram na lapku ASUSA. Mod niby działa problem w tym że nie mogę sobie ustawić przycisku na ekran postaci ( domyślne B, u mnie po prostu puste pole) i nie widzę paska życia i many ani swojego ani potwora. Co ciekawe pasek wytrzymałości jest i po drugie e wersji NK mam to samo od czasu instalacji moda.
Nie mam jak wejść w konsole bo tam się daje te paski pojawiać i znikać jakoś z tego co kojarzę.

Ma ktoś jakiś pomysł? Może coś w pliku .ini czy coś, albo coś przeoczyłem przy instalacji?

pekustes

pekustes

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam bardzo dziwny blad ktory mi bardzo uprzykrza gre. A mianowicie po wcisnieciu pare razy lewego przycisku myszy postac zacina sie w jednym kierunku i nie moge sie poruszac na boki. Ponowne wcisniecie lewego przycisku odblokowuje ja ale podczas walki to BARDZO utrudnia gre. Chcialbym zauwazyc ze podczas tego zbugowanego chodzenia jak wcisne np w to postac mi atakuje do przodu. Wczesniej gralem w returninga i nie mialem takiego problemu prosze o pomoc.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co zrobić żeby Gillian zaatakował Wambo bo u mnie oni zamiast się bić stoją i po chwili odchodzą.

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić żeby Gillian zaatakował Wambo bo u mnie oni zamiast się bić stoją i po chwili odchodzą.

Poczekaj chwile za budynkiem tak by Cię nie widzieli i czekaj, aż Gillian go zaatakuje, u mnie zadziałało.

Post połączony: 2017-01-21, 18:07
Gdzie znajdę kompas Garetta? Odkopałem to miejsce, gdzie jest normalnie w NK i nic nie znalazłem.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Musisz pokonać nieumarłego pirata.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech, tego się obawiałem. Szkielet z 15k hp, świetnie.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ExtremeD100

Zwab go do obozu piratów i dobij jakimś dobrym czarem, za którymś razem się uda.

Art3q

Art3q

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem zrobiłem reinstall Returna , z tego samemo instalatora zainstalowało mi wersje 0065 a nie 0060 ... Da się to jakoś zmienić bo mi save nie odpala ....

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem zrobiłem reinstall Returna , z tego samemo instalatora zainstalowało mi wersje 0065 a nie 0060 ... Da się to jakoś zmienić bo mi save nie odpala ....

Matka wie że ćpiesz?!
Niepokalanie return zrobił autoupgrejt, coś czego jeszcze Trezege nie wymyślił...

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Niby mam na dysku cały czas wersję 0.62, ale jak ja wam drogie dzieciaczki zuploaduję 6gb danych nie mając konta na żadnym torrencie i co prawda download mam 72, ale za to upload już tylko nędzne 3.

Jak ktoś znajdzie sposób, to śmiało możecie pisać, nawet pw.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

InsaneCrip

InsaneCrip

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mój problem polega na tym że Gothic tak jakby "nie czyta" moda, czyli jest normalne menu z G2NK. Mam wszystko zainstalowane i to na czystym gothicu.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@InsaneCrip

No to coś jest źle zainstalowane.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z returningiem. Wczoraj (24.01.2017) działało wszystko normalnie, czyściłem sobie stary obóz bractwa ze wszystkiego co się rusza. Dzisiaj chciałem odpalić znowu returninga aby kontynuować przygodę, no ale... w chwili załączania pojawia się normalnie ten prostokąt z logiem i gothic się uruchamia, po czym następuję urywek soundtracka z tych banerów co są na początku i nic, albo wywali mi błąd "Gothic 2 przestał działać" albo zostaje czarny ekran.
Reinstal nie pomógł. Ktoś coś może doradzić?

EDIT:
Jakiś konkretny crash się pojawił po kilku próbach

EDIT 2:
Dobra, poradziłem sobie z tym problemem

Art3q

Art3q

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja z kolei mam taki problem że grałem sobie w r.2.0 0060 (nie wiem czemu ale ustawiły mi się klasyczne txt z gothic 2nk) i zostawiłem sobie save i zreinstalowałem r2.0 na tej samej wersji zainstalowałem wszystko itp. odpalam i zmieniło na txt z r 2.0 a co gorsza nie moge pójść do GD , Jarkendaru . Crashuje gre kiedy przechodze między lokacjami.. W Khorinis wszystko fajnie działa ale jak próbuje wejśc do GD , Jarkendaru ładuje do połowy i crash .... W czym problem ?

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktos dlaczego asmal nie pojawia się w górnym mieście i nie zabija wambo? siedziałem przez całą gothicową noc i nic sie nie stało, quest w tawernie zrobiłem i pogadałem z tym gościem co go zlecał o tym podejrzanym typie

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O około 21:00 pojawia się Asmal z Wambo. Mam pytanie czy może ktoś mi podać link do najnowszego hotfixa do wersji 0065 returna?

Art3q

Art3q

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak się wgrywało textury z klasycznego gothica 2 do returninga ?

0 użytkowników
Do góry