Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847481 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847481

Odpowiedzi 37317

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam następujący problem z zadaniem "Co z Kopalnią" Chcę zaprowadzić Węża do kopalni, aby sprawdził rudę jednak nie mam żadnej opcji dialogowej z nim na temat tego zadania (mam 64 retoryki), byłem już też u strażnika obozu.

Najpierw musisz mieć zarządce ( Erol albo Valerian) dopiero potem będziesz mógł zaprowadzić Węża.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Murgraht Z takim życiem to nie wiem czy ty chcesz w Gd szukać po za śmiercią z 3x więcej powinieneś mieć i nie Legendarny poziom to nie powód to malej ilości życia tłumaczyłem to kiedyś na trudnym i legendarnym owszem nie dostajesz hp co poziom stad zmienia się priorytet co wymaga jak najszybszego ogarnienia potów na życie z alchemii oraz wykupowania i szukana korzeni w celu uwarzenia jak największej ilości

Na Normalu wchodziłem do jarka mając z 1,6k hp
Na Legendarnym do jarka właziłem z 900-1k hp 

Z takim życiem w Gd to ty życia nie będziesz miał.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Nizashi

Nizashi

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Generalnie mam problem z zadaniem ,,Cienie przeszłości" - znalazłem kartke o szamanie Kash-Gor. Problem jest taki że trzeba znaleść też 2 rzecz aby ruszczyć zadanie. Czy podał by mi ktoś lokalizacje tego zwoju/notatki czy co tam trza znaleść. Przeszukałem całą świątynie i nic :(

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Tizgar Jarkendar to była bardzo łatwa kraina na moich 350hp, skoki, akrobatyka, bugowanie mobów na pochyłym terenie, super sprawa. No to będę musiał przykoksić gdzieś, może w jaskini między GD a Khorinis, bo 20 PNów na miksturę HP... A ziół etc. mam od zajebania, sobie nawet na DX11 wyłączyłem wszystkie obiekty mapy żeby tylko roślinki widzieć...

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś sposób na zabicie Kruka grając nekromantą ? Przy użyciu czaru za 600hp i jego regeneracji słabo mi wychodzi przy jego 40k życia. A miksturka szybkości też niewiele daje żeby się zregenerować.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@burzaa Przecież on się buguje po 2 krokach na równej powierzchni... To Gothic, polataj w koło, między kolumnami, skacz przez ołtarz. W końcu się zablokuje...

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś sposób na zabicie Kruka grając nekromantą ? Przy użyciu czaru za 600hp i jego regeneracji słabo mi wychodzi przy jego 40k życia. A miksturka szybkości też niewiele daje żeby się zregenerować.

Zbugowąć go, u mnie zawsze za którymś razem zawiesza się o ten sarkofag

Altair652

Altair652

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Loa zleciła mi to pierwsze zadanie, żeby jej przynieść tę poezję, kupiłem ją w rozdziale 1, mam 3 i wydaje mi się, że sprzedałem ją Gallahadowi, czy mogę ją jeszcze jakoś zdobyć? Czy to już raczej koniec zadań z Loa?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem pewien, ale wątek Loi chyba przerobiłem właśnie w R3.
A księgi od Gallahada chyba można było z powrotem kupować.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema kumple, mam pytanie. Wiece może jak wgrać ten nowy soundtrack do tej gry? Bo nieważne jakie opcje wybiore przy instalacji returninga to zawsze mam ten standardowy, a np Archi czy Majes na streamach mają nowy

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
witam gram na directx 11 i mam pytanie czy można usunąć z ziemi te trawy krzaki itp bo w lasach jest bardzo słaba widoczność przez to a na youtubie widziałem, że można

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pobierz pliczek nograss.vdf ze strony. U majesa w poradniku jak zainstalowac returning 2.0 w opisie masz link

Grzybu654

Grzybu654

Użytkownicy
posty46
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam czy jak mam 14 level i dołączyłem odrazu do najemników nie robiąc zadań  dla innych frakcji to bardzo dużo expa straciłem? Bo nie wiem czy grać dalej czy może odnowa bo dopiero 24h przegrałem

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
I pewnie do gildii pobocznych też nie dołączyłeś?
Graj od nowa, chyba że dasz radę wbić jeszcze 8 leveli przed 2 rozdziałem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Grzybu654 22lvl co najmniej, wtedy dołączaj do gildii. I rób wszystkie zadania na dołączenie do straży i od Parlama, jak wpierdolisz się przez góry do Klasztoru.

Grzybu654

Grzybu654

Użytkownicy
posty46
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki bardzo i jeszcze chciałem sie zapytać bardziej sie opłaca grać paladynem z bronią jednoręczna i tarczą i troche magii czy strażnikiem swiątynnym z bronią 2h?

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
do ilu procent borni 2h się nauczyć żeby potem z bonusów dobić 100 % ?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
do ilu procent borni 2h się nauczyć żeby potem z bonusów dobić 100 % ?

~80-85%

wolan

wolan

Użytkownicy
posty78
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Grzybu654 1h i tarcza, woj 2h jest strasznie chujowy na późniejszym etapie gry w porównaniu do woja 1h z tarczą, nie wiem jak to wygląda około 7 rozdziału ale słyszałem że różnica w dmg najlepszej broni 1h i 2h jest znikoma

0 użytkowników
Do góry