Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840295 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840295

Odpowiedzi 37317

huczu

huczu

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja znalazłem serce kamiennego golema w tej jaskini co są golemy tylko że z lewej strony tam gdzie są gobliny to w skrzyni bylo koło Golina wojownika.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na Pustyni Adanosa jest jakaś zagroda a w niej pełno goblinów i minibossik Shakzi, jest też kufer do którego potrzeba klucza, skąd go wziąć?

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba aby otrzymać klucz :
1.Wykonać zadanie dla goblina przy starej wieży Xardasa (dostaniemy pewien przedmiot)
2.Z tym przedmiotem pójść do tego obozu i wykonać dla tego wodza zadanie.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Shieeeet, czyli jak już go zabiłem to pewnie dupa xD ma ktoś może kod na ten klucz? Chciałbym zobaczyć co tam w środku

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zostaw sobie ten quest na 2 rozdział, po Jarku :)

Post połączony: 2019-01-09, 15:18
Shieeeet, czyli jak już go zabiłem to pewnie dupa xD ma ktoś może kod na ten klucz? Chciałbym zobaczyć co tam w środku

Nie ma sensu. Jedynie to chyba była tam czarna ruda i pierścień + 300 hp

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

gugu1313

gugu1313

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wynegocjowałem z Hagenem 200 szt złota za rudę, a u kwatermistrza dochód pokazuje mi 0 szt złota.
W jaki sposób mogę sprzedawać ją Hagenowi?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wynegocjowałem z Hagenem 200 szt złota za rudę, a u kwatermistrza dochód pokazuje mi 0 szt złota.
W jaki sposób mogę sprzedawać ją Hagenowi?

Samo się powinno sprzedawać. Ustaw żeby były produkowane pręty i zobacz czy po kilku dniach wzrósła Ci zawartość Skarbca

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest bug interfejsu  praktycznie bez znaczenia bo obóz spłaca sie sam jak produkujesz pręty

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Ja pierdole no juz drugi raz zapomniałem o tym zjebanym orku... Ehh no trudno, nie zabije tych strazników w GD

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O jakich straznikach mówisz?
I ponawiam pytanie odnośnie tego czym rozgrywka jest ciekawsza - magiem ognia czy nekromantą? Bo zrezygnowałem z pomysłu maga wody... Chodzi mi o content u kogo jest lepszy, gdzie się najfajniej gra

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Necro jest ubogi jeśli chodzi o questy ^^

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Its Mre o tych co nam ten down kaze zajebać. Głowę mory musimy mu dać... Nie grałeś w returnigna nigdy?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Its Mre o tych co nam ten down kaze zajebać. Głowę mory musimy mu dać... Nie grałeś w returnigna nigdy?

A tego zadania nie zleca aby Farrok, ten co strzeże wejścia do Urthralla?

Kuźwa, tak gram w to AB i widzę, że wywalili z niego rośliny i kamienne tablice z miejsc gdzie były one w R2.0. Czy istnieje jakiś spis lokalizacji roślin i kamiennych tablic dla AB?

I jeszcze jedno pytanie: czy na AB przyłączenie się do gildii blokuje też dostęp do innych podgildii (złodziei, zabójców?). Konkretnie to pytam o nekro. Pamiętam że na R2.0 nowicjusz ciemności blokował gildie złodzieji

snake16

snake16

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wasili z farmy Onara nie chcę brać starych monet, mam już ponad 300 sztuk, szkoda expa zmarnowanego, za pierwszym razem jak grałem, nie miałem tego problemu, być może kliknąłem przypadkiem ostatnią odpowiedź, że nie jestem zainteresowany.Nie chce ze mną gadać, ciągle tylko jeden pierwszy dialog widnieje u niego, czy ktoś próbował cię już okraść, Gram pojemnikiem, 3 rozdział aktualnie. Da radę to jakoś odkręcić? poszperać w plikach nie wiem. Szkoda Expa za te monety, w Retruningu sporo ich można znaleźć. Jak ktoś poratuje to normalnie stawiam flaszkę :D

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie żeby coś ale to jest quest związany z wejściem do Ur-thralla, bez uratowanego Ur-Krassa w 1 akcie po prostu tracisz możliwość zrobienia najlepszej kuszy w grze i trochę expa, generalnie jak nie grasz pd siłkę to luzik bo wiele Ci ta kusza nie da wtedy
Quest z głową człowieka jest od strażnika Ur-thralla, daje on repke i z tego co pamiętam to chyba jest konieczny

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak to jest z tymi gildiami pobocznymi na AB? Dołączę do gildii złodzieji, zabójców i kupców bedąc już nowicjuszem ciemności?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Raczej nie, na wszelki nie dołączaj, zrób co możesz i dopiero, z twoich pytań wnioskuję że jeszcze sporo masz do zrobienia, do gildii głównej dołącz mając min 20 lvl i wszystko co możesz w 1 akcie zrobić dla gildii pobocznych zrobione, po dołączeniu do gildii głównej wyczyść, wtedy będzie łatwiej :)

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok tak zrobię. Ogólnie bardzo ciężko na tym AB, golda nic a nic nie mam, ścierwojady mnie tłuką, dramat. Jest jakiś sposób na złoto w początkowym etapie gry? Nawet nie mam za co statów wyuczyć ;x

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A na jakim etapie jesteś? Będzie mi łatwiej określić co możesz zrobić

0 użytkowników
Do góry