Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8877643 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8877643

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale jak dłużej schodzi bugowanie niż walka, to jaki sens bugować? :F
Żeby nie było: nie narzekam na to, że bugowanie zachodzi, tylko, że jest frajernia, która uważa, że bossy są "za silne" i że "nie da się ich pokonać nie bugując" albo najlepsze, że "durni Rosjanie chcieliby nas zamęczyć".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Podpowie ktoś u kogo dostanę lampion, albo za jakie zadanie?

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SzymcioZabijaka Musisz zabić Asmala - szefa zabójców (najlepiej po wykonaniu dla niego wszystkich zadań)

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zadanie bezgraniczna potęga: przeczytałem pulpit w jaskini bólu i muszę jakąs czaske potęznego potwora dac obok tego pulpitu pytanie jest takie gdzie zdobede taka czasze?

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Demon z bagna albo z kopalni orków.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Opłaca się wyuczać ognistych/magicznych strzał jeśli gram pod łuk? Czy po śmierci Ignaza będę mógł się później tego wyuczyć u kogoś innego jakby co?

Post połączony: 2018-12-22, 21:32
I Jeszcze jedno pytanie: kiedy zanosze rzadkie trofea do Falka i on uczy mnie nowych pancerzy. Gdzie i jak je zrobić?

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Opłaca się wyuczać ognistych/magicznych strzał jeśli gram pod łuk? Czy po śmierci Ignaza będę mógł się później tego wyuczyć u kogoś innego jakby co?

Post połączony: 2018-12-22, 21:32
I Jeszcze jedno pytanie: kiedy zanosze rzadkie trofea do Falka i on uczy mnie nowych pancerzy. Gdzie i jak je zrobić?

Opłaca się, a zbroje zrób przy stole grabarskim

saltver

saltver

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc potrzebuje pomocy mam pewien problem postanowiłem zainstalować returninga 2.0 wszystko jest ok jak w poradniku i nagle gdy gra się wczytuje pod koniec po tej scence wprowadzającej wywala gre na pulpit bez ani jednego komunikatu tak od TAK! Reinstalowałem juz returninga, jedyne co mi wyskakuje to jakiś komunikat z windowsa o zmianie koloru ale tak zawsze mam w gothicu... Mam windowsa 7, zainstalowalem te directy i inne ... Bardzo prosze o pomoc :(

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak pokonac tego golema w piekielnej lokacji
z dystansu mnie zabija odrazu.
na blisko mnie poza mape do lawy wyrzuca
nw co zrobic męcze się juz z tym 42min
co chwile jak odejdzie od tego drzewa to sie mu hp do full regeneruje a mnie momentalnie zabija

pomocy

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale jak dłużej schodzi bugowanie niż walka, to jaki sens bugować? :F
Żeby nie było: nie narzekam na to, że bugowanie zachodzi, tylko, że jest frajernia, która uważa, że bossy są "za silne" i że "nie da się ich pokonać nie bugując" albo najlepsze, że "durni Rosjanie chcieliby nas zamęczyć".

Kur*a ja chyba musze przestać pić. Chodziło mi, ze krócej xD

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Do czego jest demonologia?
Pierw iść do jarkendaru nekromantą czy lepiej zacząć od GD?
Jak zwiększyć magiczną moc?

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie znajduje się wyspa Etlu? z mora ultarem?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gibonex16 wejście w jaskini kolo zbieraczy ziela w okolicy czarnego trolla. Klucz ma Hagen

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie dary brac dla Necro od Beliara? Mana czy inteligencja?

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema znowu xD kojarzycie kryształy czarne dla opiekuna? Trzeba zabrać 5 takich, i tu mam problem, sprawiłem wszystkie lokacje gdzie powinny być, i pod wodospadem nie ma na tym piedestale :/ Nie zrespiło się pewnie? Pozostaje konsola czy da się jakoś GVE?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema znowu xD kojarzycie kryształy czarne dla opiekuna? Trzeba zabrać 5 takich, i tu mam problem, sprawiłem wszystkie lokacje gdzie powinny być, i pod wodospadem nie ma na tym piedestale :/ Nie zrespiło się pewnie? Pozostaje konsola czy da się jakoś GVE?

Możliwe że gdzieś go sprzedałeś, albo użyłeś do czegoś innego, jak chcesz kryształ to musisz:

Wyrzucić z ekwipunku jeden z kryształów , potem najedź postacią na owy kryształ, nacisnąć Pause Brake,wpisać marvin, potem naciskamy Esc, naciskamy f2 wpisujemy edit focus aby -dowiedzieć się jaki  kod na owy kryształ.
--Aby nie wywaliło z gry i postać wstała: pause breake--potem wpisujemy na klawiaturze 32, a potem  Esc.

Ten sposób działa z returnigiem 2.0,ver 0.66.2, ale nie mam pewności czy też z AB

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Możliwe że gdzieś go sprzedałeś, albo użyłeś do czegoś innego, jak chcesz kryształ to musisz:

Wyrzucić z ekwipunku jeden z kryształów , potem najedź postacią na owy kryształ, nacisnąć Pause Brake,wpisać marvin, potem naciskamy Esc, naciskamy f2 wpisujemy edit focus aby -dowiedzieć się jaki  kod na owy kryształ.
--Aby nie wywaliło z gry i postać wstała: pause breake--potem wpisujemy na klawiaturze 32, a potem  Esc.

Ten sposób działa z returnigiem 2.0,ver 0.66.2, ale nie mam pewności czy też z AB

Dzięki za odpowiedź, nie ma szans żebym to sprzedał albo użył do czegoś innego, tego jednego po prostu tam nie ma, sprawdziłem sobie nawet na nagraniach gdy tam byłem (streamer) i nie podnosiłem czarnego kryształu, ale już sobie poradziłem GVE, tak czy inaczej dziękuję za odpowiedź😀

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Do ilu PN za 1 pkt many mam pakować?

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Do 4-5pn za 1 punkt many. Jak nabijesz próg 5pn za 1 many to nabijasz cały czas bonusami.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do 4-5pn za 1 punkt many. Jak nabijesz próg 5pn za 1 many to nabijasz cały czas bonusami.

Nie. Bonusami (tabliczki, mikstury, ciasta, gulasze/zupy) podbijasz od razu jak wbijesz "pref", ponieważ bonusy nie podnoszą kosztu statystyk. Wyjątkiem są dary od bogów. Je bierzemy dopiero jak koszt PN jest wysoki.

0 użytkowników
Do góry