Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863867 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863867

Odpowiedzi 37317

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To bójda a przynajmniej w AB a jak w zwykłym returnie to też wątpie że tak jest.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wlasnie nauczylem sie przeszywajacego strzalu i mam pytanie czy to dziala automatycznie? w sterowaniu ast jest informacja ze przycisk t zmienia tryb strzelania, czy to o to chodzi bo nie widze roznicy po nacisnieciu t ?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, gram sobie z bratem w Returning 2.0 i chciał iść do kopalni ale Ur thrall nie pozwala chociaż ma 66 retoryki. (Rozmawiał z nim wcześniej gdy miał około 40 retoryki) proszę o pomoc. Poza tym Ur karras nie dał mu żadnej misji i ten szaman dał tylko 1 misje

Musisz też mieć demona z bagien dawnego bractwa pokonanego żeby opcja dialogowa się odblokowała.

Post połączony: 2018-12-20, 11:06
1.Opłaca się zatruwać broń ?
2.Nie wiem dlaczego ale u mnie Haniar i Tiamant nie chcą stoczyć walki (wg. solucji ma się odbyć w godz. 22-23).

Kontynuuj zadanie z solucja dalej. W pewnym momencie Osair powie Ci że się wybiera na walkę Haniara z Tiamatem. Zatruć się opłaca

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gelenczei Uczy tego przeor w lesie asasynow (nie pamiętam jak się nazywał) Wąż, czy ki chuj :D

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hatton To dupa, bo las asasynów mam za sobą od jakiegoś czasu :D ale dzięki :D

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gelenczei

Nie ma czego żałować. to całe zatruwanie szału nie robi, a zatrute strzały to w ogóle porażka

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy magiem ognia na normalnym bardzo ciezko przejsc gre i z czym ma problemy ? z gory dzieki za odp

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo

Mag ognia to najprostsza klasa magiczna w returningu. Ma najlepiej zbalansowane i dopracowane spele, poza tym ma ich sporo, a nie jak taki mag wody, któremu spele wymyślano na kolanie.

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem zdanie najlepszy myśliwy dla Falka, i nie dostałem łuku. Przeszukałem go w ekwipunku, podczas rozmowy nie było wpisu ''Łuk - otrzymałeś''. Co teraz? W ostateczności mogę użyć kodu.

Łuk dostajemy tylko jak należymy do gildii opartych na walce: najemnicy, straż i bractwo/strażnik swiatynny

Jestem Paladynem, 3 rozdział.

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Jeżeli oddam sfery żywiołów Stonnosowi, a Ash'Tar Złoty Smok przeżyje, to przyda się jeszcze do jakiegoś questa?

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli oddam sfery żywiołów Stonnosowi, a Ash'Tar Złoty Smok przeżyje, to przyda się jeszcze do jakiegoś questa?

Jak zakończysz wątek z Senyakiem to nope

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem zdanie najlepszy myśliwy dla Falka, i nie dostałem łuku. Przeszukałem go w ekwipunku, podczas rozmowy nie było wpisu ''Łuk - otrzymałeś''. Co teraz? W ostateczności mogę użyć kodu.

Łuk dostajemy tylko jak należymy do gildii opartych na walce: najemnicy, straż i bractwo/strażnik swiatynny

Musisz być czeladnikiem Bospera

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Gdzie znajduje się teraz Cipher z Rodem? Poprosiłbym o podanie gdzie się znajdują w zwykłym Ret2.0 i w Ret2.0+AB.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jestem czeladnikiem bospera. :)

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jestem czeladnikiem bospera. :)
Masz postać pod zręczność?
Zabileś Slokersa?

Post połączony: 2018-12-20, 18:39

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zakończeniu wątku asasynów Gonzales powinien znajdować się w klasztorze. W którym on dokładnie miejscu się znajduje bo nie mogę go w żadnym miejscu znaleźć ?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po zakończeniu wątku asasynów Gonzales powinien znajdować się w klasztorze. W którym on dokładnie miejscu się znajduje bo nie mogę go w żadnym miejscu znaleźć ?

Zazwyczaj modli się przy posągu innosa, od wejścia na lewo. Jak go tam nie ma to zobacz jeszcze przy teleporcie do lasu czy aby na pewno z nim pogadałeś i tam poszedł

0 użytkowników
Do góry