Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844214 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844214

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Z ginu Constantino, z rumu Samuel, z grogu Fisk.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Kapek

Kapek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z ginu Constantino, z rumu Samuel, z grogu Fisk.
Mam pierwszy rozdział i nie wiem o jaki gin chodzi

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ten gin, który sprzedaje każdy handlarz. :| To jedyny przepis dostępny już w pierwszym rozdziale, pozostałe dwa są oczywiście w drugim.

You didn't grow.
You didn't improve.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeszukalem wszystkich mozliwych handlarzy i nigdzie nie moge dostac zwoju "niepamiec".
Mozliwe jest zeby w 4 rozdziale Ignaz jeszcze zyl? I moze u niego sie znow odnowi ten zwoj? Bo nie moge wykonac misji dla Karrasa :/

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Przeszukalem wszystkich mozliwych handlarzy i nigdzie nie moge dostac zwoju "niepamiec".
Mozliwe jest zeby w 4 rozdziale Ignaz jeszcze zyl? I moze u niego sie znow odnowi ten zwoj? Bo nie moge wykonac misji dla Karrasa :/

Ignaz żyje cały czas dopóki nie dostaniesz questa od Andre więc w czym problem ? wszystkie zwoje zużyłeś ? pozostaje marvin
Spoiler
itsc_charm (o ile dobrze pamiętam)

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

mryantar

mryantar

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w tej wersji też jest mikstura many z ciemnych grzybów jak w poprzedniej wersji? Jeśli tak to gdzie mogę dostać recepturę?

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto tłumaczy zwój  z questa dark web ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@PoLoPL Vatras, ale musi najpierw zbadać pierścień spod bramy miejskiej.

You didn't grow.
You didn't improve.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema ostatnio gralem w returninga jakos w czerwcu ale go nie skonczylem i chcialbym zaczac od nowa mam pare pytan

1- czy to https://themodders.org/index.php?topic=29287.0  jest najnowsza wersja? A jesli tak to czy jest znana data kiedy wyjdzie nastepna nowsza? Nie chcialbym zaczynac gry jesli za tydzien wychodzi nowa wersja.

2-zamierzam grac pod zreke najpierw luk potem duale jaka "frakcje" polecacie? Magowie raczej odpadaja wiec zostaje straznik/najemnik/straznik swiatynny ktory z nich najlepszy bedzie pod zrecznosc?

3-z tego co pamietam to walki dualami uczylo sie w lesie asasynow w 3 rozdziale. Da sie wczesniej jakos je zdobyc? Czy do lasu zostaje mi strzelanie z luku

4- duale maja przeliczniki od jedno i dwurecznych broni na raz? Jak tak to czy jednoreka daje do duali tyle samo co dwureka czy jak to jest?

5-Czy sa duale/luki ktorymi da sie zabijac zjawy? Czy zostaje tylko i wylacznie wlocznia?

6-na jakim etapie gry mozna sie uczyc przebicia pod luk? I co trzeba zrobic aby sie tego nauczyc?

7-jakie rzeczy (alchemia i gotowanie) najlepiej robic grajac pod zrecznosc?

8-czy jest opcja grac na poziomie trudnym ale miec wylaczone te limity snu? Pamietam, ze kiedys chcialem sobie pograc na hardzie ale zrezygnowalem bo ograniczenia na sen byly po prostu glupie ze wzgledu na misje ktore wymagaja czekania np 3 dni.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Cive 1. Tak. Nowsza jest planowana na 2022.
2. Po pierwsze - skoryguj to i dodaj włócznie. Po drugie - obojętnie, pamiętaj tylko, że do dołączenia do świątynnych potrzebujesz 30% w 2h.
3. Nie da się zdobyć duali wcześniej. Na samym łuku raczej tak daleko nie dojdziesz, możesz jedynie przerzucić się z włóczni na duale.
4. Dobre pytanie. 2h ponoć wpływa bardziej, ale 1h też trochę.
5. Błogosławione strzały MOGĄ dać radę.
6. Od 2 rozdziału od Raffy w obozie myśliwych. Wymaganie to 50% w łuku.
7. Eliksir zręczności naturalnie. O reszcie niespecjalnie wiem.
8. Nie ma.

You didn't grow.
You didn't improve.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ni chu chu nie pamietam gdzie byl teleport do doliny cieni, ktos napisalby lopatologicznie jak dojsc? xD

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zdajesz sobie sprawę, że to chyba najtrudniejsza do opisania droga w Returnie? xD Dobra, spróbuję.
Stoisz przed drogą w górę prowadzącą do drzwi pilnowanych przez Farroka - znakiem rozpoznawalnym jest to, że po obu stronach tej drogi masz elitarnego orka z mieczem i kuszą. No więc stojąc przed nimi idziesz w prawo i powinieneś zobaczyć takie "wejście do pieczary". Idziesz tym w dół, potem w prawo i po jakimś czasie dojdziesz.

You didn't grow.
You didn't improve.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Po pierwsze - skoryguj to i dodaj włócznie. Po drugie - obojętnie, pamiętaj tylko, że do dołączenia do świątynnych potrzebujesz 30% w 2h.
3. Nie da się zdobyć duali wcześniej. Na samym łuku raczej tak daleko nie dojdziesz, możesz jedynie przerzucić się z włóczni na duale.
8. Nie ma.

dzieki za odpowiedz. Mowisz, ze granie bez wloczni nie ma sensu? Nigdy jakos nie podobala mi sie walka wlocznia. Jest jakas alternatywa? I czy jest jakis konkretny powod czemu samym lukiem nie ma szans?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive dla przykladu podam, ze demona w kopalni orkow nie zabijesz ani magia ani z dystanstu bo zrespi tyle szkieletow ze glowa mala, ja go tylko wlocznia rozwalilem, rowniem gram pod zrecznosc caly 1 i polowa 2 rozdzialu luk teraz z wloczni korzystam narazie tylko 60 lvl mam licze na dobicie chociaz 70 levela w 2 rozdziale

@Jao XDD o ja piernicze 30min szukalem tego haha przy okazji orkowe skzynie ograbilem dzieki

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
8. Nie ma.

dzieki za odpowiedz. Mowisz, ze granie bez wloczni nie ma sensu? Nigdy jakos nie podobala mi sie walka wlocznia. Jest jakas alternatywa? I czy jest jakis konkretny powod czemu samym lukiem nie ma szans?

Właściwie to limity snu/głodu można wyłączyć na trudnym na wersji AB  :trollface:

Chyba od Falka można dostać Łuk na nieumarłych albo zrobić dokładnie nie obczaiłem tego jeszcze

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
8. Nie ma.

Właściwie to limity snu/głodu można wyłączyć na trudnym na wersji AB  :trollface:

Chyba od Falka można dostać Łuk na nieumarłych albo zrobić dokładnie nie obczaiłem tego jeszcze

Najs a wie ktos moze cos wiecej o tym luku?

Btw w 1 rozdziale pamietam, ze gdzies jakis legendarny luk fajny mozna znalesc ale za cholere nie pamietam gdzie. Podpowie ktos cos? Bo w 2 wiem, ze jest tam w portalu po akcji w jarkendarze

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao a jakieś porady gdzie ten pierścień dokładnie leży bo biegam już 10 min i nie  mogę na niego trafić

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak jestes juz nauczony przebijania strzal to jeden chu* czym bijesz, ale ten luk falka to przez dluzszy czas 2 rozdzialu sie przyda poki nie uzyskasz luku z pustyni adanosa

a moze w dolinie cieni jest jakis kamien druidow? czy az tak dobrez to nie ma?

@Cive jaskinia pod mostem prowadzacym do piramid z magami wody

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
8. Nie ma.

Najs a wie ktos moze cos wiecej o tym luku?

Btw w 1 rozdziale pamietam, ze gdzies jakis legendarny luk fajny mozna znalesc ale za cholere nie pamietam gdzie. Podpowie ktos cos? Bo w 2 wiem, ze jest tam w portalu po akcji w jarkendarze

Spis broni (post "Morty")

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@paulpolska Na AB nie ma trudnego :F
@PoLoPL Dokładnie pod mostem zwodzonym przy bramie, za którą na początku gry stał Lothar.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry