Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256629 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256629

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ksiegi sa  wymagane do questa na maga ognia

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Walki tarczą uczy się jednocześnie z bronią jednoręczną czy to są dwa oddzielne style walki i jak chce walczyć z tarczą to styl walki bronią jednoręczną mogę sobie odpuścić?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły odciagnij go troche wtedy widma to nie problem i wtedy go z łuku easy zabijesz
Skoro to nie problem, to mi pomóż... Próbowałem go odciągnąć, ale robi może 1-2 kroki, przywołuje widma i cofa się na swoje miejsce.

Poszukuję masochisty, który zabije za mnie smoka w dolinie cieni bez używania marvina/oszustw. Ja nie mam do tego cierpliwości, za nic nie mogę tego zrobić. Gram na hardzie + łuk/duale, więc trzeba przygotować się na męczarnie.

Link do save'a:
https://drive.google.com/file/d/1N3Zv5ZxuSOlF_Bs84Yf2cSjAtTdYkila/view?usp=sharing

Byłbym bardzo wdzięczny, pozdro.
Tak czy owak podbijam, może znajdzie się ktoś chętny.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły idziesz na te schody i stamtąd go ladnie pod nie ciagniesz, cała operacja trwa jakaś minutę. Robi dwa kroki, chowasz sie znowu atak i dwa kroki i po chwili masz go obok schodów bez widm

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Namiot dwa oddzielne, jednak jedno bez drugiego nie ma racji bytu, jasne walka  tarcza narzuca własny styl i wypiera całkowicie 1h jednak wciąż nasz crit zależy od % w tym 1h

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Od kogo można się nauczyć regeneracji wytrzymałości Strażnikiem Miejskim ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Jakieś rady dla kompletnie zielonego gracza?
Wybrałem poziom normal, bo myślałem, że easy będzie za łatwy no i... na 6 lv ledwo moge 2 wilki rozłożyć. 60 siły, 30% dwuręki, toporek z 75 obrażeń.
Jaki najlepiej pancerz kupić/zrobić? Ten od Alrika? Czy może lecieć po pancerz z pełzaczy?
Najemnicy czy paladyni dla dwurękowca?
Jak szybko zarobić troche hajsu? (oprócz gry w kości)
Zużywac rzeczy dające bonusy? Czy wbić najpierw jakiś poziom siły?
Jest gdzieś poradnik jak dołączyć do najemników? Chodzi mi o kolejność misji.
Jakieś rozwiązanie z wytrzymałością? Denerwuje mnie to, że mam 120 wytrzymałości i kończy się zanim jakiemuś bandycie pół hp zleci... Nie mówie nawet o bandytach dla Hakona, ich herszt ma mnie na 2-3 strzały z łuku i jednego hita z miecza...

Sorki za tyle pytań, ale zależy mi na tym by dobrze rozpocząć gre, wkurwa mam niesamowitego jak ludzie  na 25 dni w grze (mam 10 dzień) mają 10x lepszą postać od mojej.

MrLewy

MrLewy

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy jestem w kopalni orków zabiłem tego bossa koło sfery ale nic się nie dzieje brak opcji dialogowych z zarządcą kopalni oraz z tymi orkami co za mną cały czas chodzą, już nie wiem co robić pomóżcie

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakaś mapka albo spis wszystkich miejsc z tymi słupami od teleportów ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@MrLewy Nie przeszukałeś dobrze dolnego poziomu. Jest jeszcze demon Irh'Tar do ubicia.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

gabor1122

gabor1122

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z 2 misjami:
Zaginieni Nowicjusze
Spoiler
Jestem na tym etapie gdzie wykonałem zadania dla Balama z tym duchem z kopalni i scierwojadami oraz uzyskałem pozwolenie na trening dla Tiraxa. Nie mam pojęcia jak dalej ruszyć to zadanie. Co mam dalej zrobić? Proszę o pomoc
Przeklęta Latarnia - Duży problem
Spoiler
Problem polega na tym, że wykonałem zadanie z fajką dla Jacka zanim zacząłem bawić się z tą latarnią i teraz nie mam opcji dialogowej z Jackiem, że to on jest tym Kelvarem. Da się to naprawić?

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy ktos mi moze dac kod na postac najemnik cord? gosciu po prostu zaginal w akcji.... szukam go jak glupi i nigdzie go nie ma.... chyba szkielet mi go zabil jak raz wywabilem go z krypty :p

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gabor1122
Spoiler
Żeby zbadać jaskinię, musisz wejść tam w nocy zamieniony w chrząszcza. Ścierwojady kręcą się niedaleko, rozpoznasz je, bo wyglądają inaczej niż zwykłe. Z przeklętą latarnią to Greg powinien mieć opcję dialogową. Po wygadaniu jej zaczekaj, aż zagada po raz kolejny.
@alek525 A w nocy na pewno nie śpi w pokoju Lee? Bo w dzień czasem trudno go znaleźć.

You didn't grow.
You didn't improve.

gabor1122

gabor1122

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao  Wykonałem te dwa zadania dla Balama nie wiem co dalej mam robic a z Gregiem sprawdzę jeszcze raz i dam znać za kilka minut

MrLewy

MrLewy

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Dzięki, jak ja mogłem ominąć tak wielką komnatę.

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao dobra... znalazlem dziada... siedzial na lawce na tylach o.O

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gabor1122 Może poczekaj jeden dzień, jeśli Tiraks nie zaczął jeszcze szkolić ludzi. Musisz zrobić jeszcze jednego questa dla niego.

You didn't grow.
You didn't improve.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego Betzy po zalożeniu tarczy na plecy nie wyciąga jej razem z mieczem do walki i czemu tarcza nie podnosi statystyk obrony? Przynajmniej nie podnosi ich w statystykach obronnych pod "N".

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeśli masz założoną tarcze a jest ona na plecach to nic sie nie dzieje bo statystyki są takie jak z tarczą i walczysz takim stylem jakbyś ją cały czas miał

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej jak otworzyć magazn w Leżu Masjafu? Bo potrzebne jest mi wino z tego magazynu dla Hasima.

You are gonna carry that weight

0 użytkowników
Do góry