Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8703526 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8703526

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@emyl07 Najpierw pogadaj z Pablo, potem ze strażnikiem przy bramie.
@Aedin Chodzi o smołę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ah to tłumaczenie xd jest tak świetne że zrobiłem 60 sztwbek magicznej rudy zamiast po prostu kawałków magicznej rudy

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Kilka pytań :

1 mrok północy gdzie jest?
2 Runiczna magia Budowniczych jak ruszyć do przodu ledwo co dostałem zadanie .
3 Dziwne ruiny , rozejrzałem się tam i nic . Co dalej?
4 Kompas tego pirata na G gdzie jest bo wykopałem tamten X i tylko szkatułka z 100 zł i smoła ?
5 Tajemnicze morderstwo mam znaleść podejrzanego typa w okolicy Wschodniej bramy ale przeczesałem wszystkie jaskinie i nie wiem gdzie jest .
6 Nocny łowca , ja rozumiem że on w nocy się pojawia ale już 3 noce w grze szukam tego bydlaka koło Lobarta i nie ma . Co to kuźwa jakiś kamelon?
7 jak mam zaj*bać tego nieumarłego pirata z imieniem na D bo on ma więcej hp niż Kruk a nie działa na nie go magia pogromcy nieumarłych...
8 pierścień ulfa szukałem go tam widziałem nawet filmiki na yt ale go nie mam na tamtej ścierzce przy spalonych chatach i jaszczorach....
+9 no i jeszcze Kruk spi*rdolił mi i saturas powiedział że potrzebuje czasu mam czekać aż ten Murzyn coś wymyśli czy mam wejść w ten portal starorzytnych i tam go szukać ?

dziekuję bardzo KC <3

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@emyl07 Najpierw pogadaj z Pablo, potem ze strażnikiem przy bramie.
@Aedin Chodzi o smołę.

pablo wwspomina o polnocnej bramie ale zadnego wpisu do dziennika ani dialogu ze straznikami nic....
a w ktorej jaskini powinine byc ten orgego czy jak mu tam moze tam bedzie...

jakis glupi blad czy cos nie madialogu jak w solucji a ortega jest po prostu w jaskini problem rozwiazany dzieki

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do stworzenia runy demonologa?

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Artos123
4 - prawdopodobnie ma go ten szkielet-pirat Drake w tej jaskini.
6 - on jest w tej kotlince pod wieżą Xardasa, co tam Lester siedział na początku gry i demon Lucian. On tez jest w ciul silny, na trudnym ma 15 albo 20k hp.
9 - z tym Krukiem to chyba jest tak(nwm, nie doszedłem jeszcze o tego momentu), ale WYDAJE mi się, że ta druga walka z nim jest na pustyni Adanosa i tam trzeba się dostać. Podobno to nie jest determinowane przez rozdział czy cuś. NWm, nie bierz tego jako pewnik.

Tylko tyle moge ci doradzic brou

With great power comes great bullshit

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Mam problem z dziennikiem Vatrasa. Byłem w gildii złodziei ale oni nie chcę ze mną gadać bo jestem nowicjuszem nekromancji, więc ich wszystkich zabiłem ale żaden nie miał tego dziennika przy sobie. czytałem gdzieś że ma go Zuris ale żadnej rozmowy z nim nie ma. Czy to zadanie jest już nierozwiązywalne? A może ma ktoś id tej książki bym mógł Marvinem spróbować ją przyzwać (próbowałem znaleźć ja przy pomocy Gomana, ale nic z tego). Proszę pomóżcie

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Asar666 Sprawdz czy nie ma po prostu w swoim sklepiku Zuris,ale juz dużo zawaliłeś.

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 Zuris nie ma jej w sklepie. Czyli zadanie już niewykonalne?  meh, no trudno

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Asar666 aby ten dziennik się pojawił u Zurisa w towarach, to wcześniej u zlodziei trzeba dialog odpowiedni wywołać z Cassią na temat zaginionego dziennika Vatrasa właśnie. Jak ich zabiłeś, bo nie mogłeś w ogóle z nimi gadać, to chyba quest już przepadł. Swoją drogą to dziwne czemu nie mogłeś do nich dołczyć?

With great power comes great bullshit

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dostałem questa od Lothara i nie wiem o jaki cmentarz mu chodzi :D
A i mam quest żeby znaleźć nową kryjówkę dla gildi zabujców i gdzie to jest ?

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ciastek97 Byłem u nich, kazali mi przynieść ten pierścień Constantina i jak im go przyniosłem to stwierdzili że skoro jestem na służbie u bogów to mają mnie w dupie i już żadnych dialogów u nich nie miałem.

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dostałem questa od Lothara i nie wiem o jaki cmentarz mu chodzi :D
A i mam quest żeby znaleźć nową kryjówkę dla gildi zabujców i gdzie to jest ?

nowa kryjowka jest w lesie blisko schodow prowadzacych do slonecznego kregu - to gorzelnia vino, aby tam wejsc potrzebujemy loju krtoszczura. ma go np. martin

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mrok północy jest w starym pokoju Cor Kaloma w obozie bractwa w GD

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ciastek97 Byłem u nich, kazali mi przynieść ten pierścień Constantina i jak im go przyniosłem to stwierdzili że skoro jestem na służbie u bogów to mają mnie w dupie i już żadnych dialogów u nich nie miałem.

Bo dołączyłeś do frakcji przed dojściem do gildi

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wszystkie składniki co napisane w dzienniku:
- zwój z demonem
- serce demona
- 2 siarki
- 3 smoły
- węgiel
- 3 czarne perły
Mam jeszcze kamień runiczny (podstawowy i ten lepszy)

Czego mi brakuje do stworzenia runy demonologii? Na stole demonologa dostaje komunikat "Nie mam wszystkich składników"

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytań :

1 mrok północy gdzie jest?
2 Runiczna magia Budowniczych jak ruszyć do przodu ledwo co dostałem zadanie .
3 Dziwne ruiny , rozejrzałem się tam i nic . Co dalej?
4 Kompas tego pirata na G gdzie jest bo wykopałem tamten X i tylko szkatułka z 100 zł i smoła ?
5 Tajemnicze morderstwo mam znaleść podejrzanego typa w okolicy Wschodniej bramy ale przeczesałem wszystkie jaskinie i nie wiem gdzie jest .
6 Nocny łowca , ja rozumiem że on w nocy się pojawia ale już 3 noce w grze szukam tego bydlaka koło Lobarta i nie ma . Co to kuźwa jakiś kamelon?
7 jak mam zaj*bać tego nieumarłego pirata z imieniem na D bo on ma więcej hp niż Kruk a nie działa na nie go magia pogromcy nieumarłych...
8 pierścień ulfa szukałem go tam widziałem nawet filmiki na yt ale go nie mam na tamtej ścierzce przy spalonych chatach i jaszczorach....
+9 no i jeszcze Kruk spi*rdolił mi i saturas powiedział że potrzebuje czasu mam czekać aż ten Murzyn coś wymyśli czy mam wejść w ten portal starorzytnych i tam go szukać ?

dziekuję bardzo KC <3
1 skrzynia cor caloma na bagnie
2pchnij wątek Kruka musisz znaleźć rune przywołanie kamiennego strażnika
3 idziesz na plaskowyz i mówisz merdarionowi
4 ma go drake
5 pod mostkiem przy bramie jest pierścień
8 pierścień ulfa ja znalazłem na tym cmentarzu obok orlana
9 musisz pogadać z ashtarem złotym smokiem

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie odnosnie Attila tak wiec zlapalem tego zlodziejaszka od jory ale poscilem go wolno wiec teraz nie wiem czy Attila sie pojawi czy musze jakos inaczej zdobyc klocz zalezy mi na czasie poniewaz chce zostac necromanta a z tego co wiem to najpierw musze dolaczyc do gildi zlodzieji prosze o objasnienie mi co powinienem zrobic . A i zdobylem juz pierscien constantina

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia

@Aedin Wielkie dzięki

3. jaką płaskowyz?

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@konopatcity musisz wykonać zadanie z halvore (musisz znaleźć dziwną rybe koło bandytów) oraz zadanie dla nagura lub sprzedać jednego ze złodzieji i zabić atille ale wtedy za nauke musisz płacić 1000golda oraz trzeba rzucić czar zapomnienia na ramireza

0 użytkowników
Do góry