Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8821131 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8821131

Odpowiedzi 37317

orikenos

orikenos

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ksiazeeek bardzo mozliwe ze sie utopil ale jego cialo powinno wrocic na swoje miejsce jak sie przespisz .. w ktorym rozdziale Silvio daje questa ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@ksiazeeek Skąd wziąłeś takie bzdury - przede wszystkim nikt się nie utopi, bo NPCci w wodzie są nieśmiertelni. Podczas questa Sylvia (w 5 rozdziale) pojawi się nowa załoga - w tym kapitan posiadający brakujący klucz do skrzyni w kajucie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

orikenos

orikenos

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy do zlapania duszy Senyaka potrzebuje zrobic cos specjalnego ? mam rune do lapania dusz ale jak ja uzywam nie dostaje jego duszy

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram magiem ognia mam 4 rozdział na poziomie normalnym i nie wiem co zrobić z punktami nauki mam ich 150 (tak naprawdę 300 ale 150 zostawiam na wejście w next rozdział kręgi zaklęcia itp).
- mana kosztuje już 20PN
- mam dwuręczną na 60% (ale i tak prawie jej nie używam wiadomo)
- z zaklęć została ognista peleryna (ale nawet nie wiem jak działa bo nigdzie nie znalazłem zwoju także i tak runy nie zrobię)
- mogę podbić zręczność (kosztuje 15PN) żeby otworzyć skrzynkę u Lariusa (szafir także spoko ale i tak muszę czekać do 5 rozdziału po lepszą jubilerkę) brakuje mi gdzieś 30 punktów zręczności do niej.
Prosiłbym o radę bo nie mogę znaleźć dla nich zastosowania. Z góry dziękuje za wszystkie pomysły :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pakuj w manę ktoś wam wpoił głupia zasadę i się tego trzymacie to jest returning tu nie ma żadnych ograniczeń żadnych walic pn w main stata jak już nie masz w co je dawać, mowa o rzeczach potrzebnych z których korzystasz, wiec koszt pn cie wali nie ważne czy to jest 2:1 czy 6:1 każdy dodatkowy pkt main stata jest zawsze na propsie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

orikenos

orikenos

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje kodu na przyzwanie 6 ksiegi chromanin jakby ktos go znal bylbym wdzieczny

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao Żadne bzdury, czasami mobki albo NPC potrafią tak wbić do wody że są w niej a nie na powierzchni, a jak zaczną tracić hp od topienia się to nieśmiertelność ich nie obowiązuje, ale nie dostajesz expa jak ich ubijasz w tym momencie.

Przy okazji pytanie, gdzie zdobyć talizman tego paladyna z Fortu, Giliana czy jak on miał? Przeszukałem całą plażę wzdłuż i wszerz, a tam świeci pustkami, bo wszystko już wcześniej wybiłem.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No na plaży:D mieszki wszystkie otworzyles?

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wymieni ktoś wady i zalety posiadania własnego obozu? Czynszu nie muszę płacić.

Post połączony: 2018-07-20, 09:34
Ile trzeba mieć zreki aby otworzyć skrzynie u Lariusa?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@mateusz1029484 Wady? Włożysz w to sporo kasy. Zaletą jest to, że jeśli poprawnie zrobisz ten wątek, zaczniesz zyskiwać. A skrzynia Lariusa wymaga bodaj 175 zręczności.

You didn't grow.
You didn't improve.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile mniej więcej kasy? I o jakich zyskach mówimy?

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest powodem nieudanych prób zrobienia eliksiru dla Constantina zadanie "mój pierwszy eliksir"? Próbowałem kilkukrotnie, wczytywałem grę i mimo to zawsze się nie udaje. Odkupiłem nawet od kupców srebrne pierścienie próbując więcej razy pod rząd, bezskutecznie :-/

Larius wychodzi z Ratusza o 12 czy 18?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
larius wychodzi od 12 - 14  a z tą miksturą to ona ma nie wyjść tworzysz ją raz i potem idziesz do salandrila i pytasz go o przepis a potem wracasz do constantino

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartekiju Na przykład to,że próbujesz zrobić eliksir z pierścienia.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem ze wszystko jest w solucji ale to nie pomaga...
Chce dostać się na pustynie,podszedłem do podwójnego pulpitu przenieść magię z tabliczki i co dalej?? Nie mam żadnego pierścienia,żaden strażnik się nie pojawia... co robić?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ktorej kopalni jest ksiega uczaca wytapiania zlota? W tej co duchy kopaczy gomeza?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W tej nad przełączą.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@mateusz1029484 Myślałem, że jest to napisane jasno. Musisz iść do świątyni Adanosa, do której przeniósłby cię pierścień, gdybyś go zabrał z ołtarza, i tam użyć tabliczki.
Ile mniej więcej kasy? I o jakich zyskach mówimy?
Na pewno więcej niż 2-3 tys. Zyski (po zrobieniu wszystkiego) powinny wynosić jakieś 200/dzień.

You didn't grow.
You didn't improve.

orikenos

orikenos

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
daj ktos kod na chromanin

Sunking

Sunking

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem odnośnie jednego składniku do kuszy wielkiego łowcy od Tag-Nora, mianowicie chodzi mi o ten symbol orków, który można zdobyć na cmentarzysku. Byłem tam, pociągnąłem za dźwignie, pokonałem tego silnego orka, zebrałem (jak mi się wydaję) wszystko co mogłem z tamtej lokacji (przeniosłem się też poprzez kamień teleportacyjny orków) i niestety wciąż nie mam opcji dialogowej na oddanie tego symbolu. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest dokładnie?

0 użytkowników
Do góry