Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8349570 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8349570

Odpowiedzi 37317

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maciekxxx Bonusy z kapliczek możesz brać co 10 poziomów i je możesz wykorzystać jak tego nie zrobiłeś. ( na 20 poziomie dałem radę wziąć 2x bo wcześniej pominąłem ). Nie wiem jak jest z kowalstwem, ale być może podobnie, nie dam za to głowy. Natomiast z kradzieżą, tutaj jest tak że możesz bodajże każdego NPC okraść raz, ale nie jestem w stanie tego potwierdzić bo nie sprawdzałem. Biorąc pod uwagę ile okradałem w 2 rozdziale to wyszło więcej niż 20 zręki.

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Super, dziękuję Ci bardzo

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Emmm... Tak w sprawie tego statku o którym pisaliście. Nie podszedłem we właściwym czasie tam (dopiero w 7, jak was przeczytałem). Uspokójcie człowieka i powiedzcie, że na Drację to jeszcze w tej odsłonie nie da się płynąć.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo się nie da, to chyba jest oczywiste ze to watek który nie jest dokończony będzie dopiero w goetji

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jest jakiś sposób na oddanie ksiegi rachunkowej Francisa po tym jak Greg wrócił do obozu? Bo gada tylko, że
przeze mnie  musi piłować deski i mam sobie iść.
2. Serca demonów oddawać Xardasowi czy jest lepsze wykorzystanie?

Buugles

Buugles

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,
Mam problem z dołączeniem do gildi złodziei.
Otóz po wykonaniu misji dla Gebrandta w nocy nie mam tego momentu kiedy nieznajomy zabija Wambo. Co może być nie tak ?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Buugles
Zagadaj z Gebrandtem o tym kim był nieznajomy i tego samego wieczoru pomiędzy 21-23 będzie zabijał Wambo

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
X

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema mam 2 proste pytania
1. kiedy można wyzwać jednego z asgardów w siedzibie opiekunów? żeby ten kolo tiranax czy jakoś tak nauczył nas wykuwania pancerza ( ta opcja tylko dla wojowników) mam 4 rozdział smoki jeszcze żyją dolina cieni pustynia adanosa itp zrobione
2. kiedy mogę zacząć czystki na każdej mapie łącznie z orkami itp kiedy moge po prostu zajebać wszytko co się rusza?? jak to w gothicu :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czystki to ty możesz i nawet powinieneś już w 2 rozdziale robić, robi się od razu na wstępie każdego zena bo tracimy cenny respawn.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar tak na pewno w 2 rozdziale i se pójdę rozjebać miasto orków w GD i klan wysokiej skały gdzie jest misji od chuja... nie bez powodu zadałem to pytanie

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
 edit. doczytałem na tyle, że myślałem, że chodzi o GD :/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@derstorix Wiesz ze twoje pytanie nie jest precyzyjne i można bez problemu wysunąć wnioski ze nie pokwapiłeś się wyczyścic  orków w gd na około zamku dla przykładu, popatrz na to z tej strony.
Moja odp jasno sugeruje o czym pisze nie doczytałeś do końca? ze wspomina o resapwnie wiec wniosek chyba proste ze pisze o standardowej czystce czystkę nie standardowa dla maksymalizacji expa jest od nk nie zmienna,  czyli  robimy ja w r5 z pewnymi wyjątkami jak np miasto orków, czy fort azgan pewni npc będą nam w r7 potrzebni ale klan skały można już w r5

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobry wszystkim wykonałem zadanie dla alberta (Paladyna z zaginionej grupy garonda) związane ze drakarem orków oraz ich budowniczymi i teraz pytanie będą jeszcze z nimi jakieś questy ? Bo kreol jak i orkowie chcą ich krwi

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam pytanko co do mieczy dla Wenzela
Zwykły miecz to jaki? Ten co mozemy wykuć na samym początku?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie jest Kadir w lesie asasynów? to jeden z 4 ludzi dla outiraasa czy tego co w jaskini siedzi bo szukam jak pojebany cala mape dokladnie 2razy przeszedlem i nic

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Duncan Znaczy nie xD
@zuchantek Tak
@avebraz W sali z Nrosem(od trucizn) około północy.

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak podniesc siłe o 10 nie wydając punktów nauki, chodzi mi o jakis pas, pierscienie albo amulet?. Pierwszy rozdział, chce założyć miecz roda.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak podniesc siłe o 10 nie wydając punktów nauki, chodzi mi o jakis pas, pierscienie albo amulet?. Pierwszy rozdział, chce założyć miecz roda.

Jak siłę o 10 bez wydawania pnów?

Prosto, można kuć bronie na kowadle ( free siła akurat 10 co R )

Można, wziąć jako dary u innosa/beliara.

Można, upiec ciasta na farmie onara pod siłę.

0 użytkowników
Do góry