Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8395507 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8395507

Odpowiedzi 37317

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem zaginieni nowicuje. A mianowicie jestem na etapie gdzie muszę przynieść skladniki baalowi Tyonowi, zdobyłem wszystkie składniki łącznie z kwiatem kaktus A nie mam dialogi z baalem że mam wszystkie skladniki. Sprawdzałem 100 razy czy wszystko mam, pomijając to że zamiast zuwaczek pelzacza jest zuchwa, Ale to raczej bez różnicy. Miał ktoś już taki problem i zna jak to rozwiązać?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@benekol W Wolnej Kopalni, nad miejscem gdzie w G1 był Tarrok. Ew. w asortymencie Salandrila.
@Kotlet246 Najczęściej ludzie mieli "łodygi bagiennego ziela" - skręty, a potrzebne są roślinki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Wie ktoś od którego lvl mogę założyć tą srednią zbroję strażnika świątynnego ? :D

Da się nauczyć regeneracji hp ? , jak tak to gdzie i kiedy ? :D

Kocham Cię Wrzód !

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k las asasynów, ślepy uczy po zostaniu jego ucznien

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@benekol A mając 2,2k hp i 320 siłki w 3 roździale mogę lecieć na ten las? :D

Kocham Cię Wrzód !

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k  a tu się nie wypowiadam :D ostatnio mi chłopaki przechodzili ten las, bo mając 3,4k hp ale siły 280 poszesdlem tam i było za słabo :) więc radź się innych :D

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Pawcik2k może więcej coś o eq powiesz D: bo tyle informacji nie starczy żeby ci powiedzieć czy dasz rade D:

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Hmmm , wszedłem na 3 roździał początek w sumie ;p , jakiś tam mieczyk od Gor na Kosha 254dmg naostrzony , zbrojka str. św. ta zwykła ulepszona 5x ( tej średniej nie mogę kupić mam 45lv ale nie chce dalej mi jej sprzedać :d ) , hełm najemnika ( najlepszy jaki znalazłem do tej pory ;x ) , 100% 2h , 65% kusza ( noszę jakąś kusze paladyna , zdjąłem ją z trupów paladynków przy wejściu na GD ) ;p

Kocham Cię Wrzód !

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam.
Jaki jest najlepszy dostępny łuk w trzecim rozdziale? Osobiście używam kudzu, który dostałem od Netbeka i okazyjnie strzelam z łuku cieni, bo ograniczaja go 50 strzał na dzień, niby mógłbym nauczyć się tworzenia ich, tylko zastanawiam się czy jest sens, czy za kilka dni nie zdobędę lepszego łuku.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy miksturki na stałe HP, tej za 10PN, bodajże z korzeni leczniczych?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Trapelek no daje w zręke ale juz prawie wszystkie umiejętnośći mam wyuczone :) (nosze pas od złodziei czyli 334 - 13 (od amuletów itp) czyli 324 zręki na sucho w r2)

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3

Kocham Cię Wrzód !

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@benekol np Constantino :)

Post połączony: 2018-06-23, 16:45
@Pasterz z Feshyr  Ja używam El-Hazira z pustyni ma go mag w wieży chyba 310 ZRĘKI i 210 dmg  jakoś tak ale dmg ma bardzo duży i efekt Gejzera :)

Post połączony: 2018-06-23, 16:46
Mógłby ktoś doświadzony napisac jak zrobić wątek Orków? (Z solucji to zawsze coś spierdzieliłem więc) Tak krok po kroku jakie Questy robić najlepiej od a-z :D z góry dzięki @benekol  może pomożesz :D

Post połączony: 2018-06-23, 16:47
@Pawcik2k  tak ale uzbrój się w Kusze i dużo bełtów :D najlepiej 1k albo więcej i czary i poty :D (ale jak masz możliwość to przypakuj postać)

Post połączony: 2018-06-23, 16:49
@benekol jak już wsadziłeś Fernando to lipa quest poszedł się paprać :D ale masz przeszło 100 h gry więc ten wątek zabójców już jest troszke słaby ja tylko go robiłem do momentu wyzwania Asmala na pojedynek o zbr :)

Post połączony: 2018-06-23, 16:57
@benekol jeśli ci zależy na latarni to zabij Gilan(asmala) i zobacz czy ma ją

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@N0N4M3 Dobra , czar trochę pokuć mieczy do Harada na bełty :D , czary masz na myśli oczywiście deszcz ognia i grom przede wszystkim mam rozumieć ? :D ( btw. wiesz może czy w 3 roździale jakiś dobry mieczyk 2h znajde? , 330 siłki jest także coś tam mógłbym założyć , bo chodzę z tym mieczem od Gor na Kosha ^^ )

Kocham Cię Wrzód !

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Pawcik2k Od Hagena za mroczną sieć możesz wybrać bardzo dobry 2h, no i jest jeszcze Uriziel.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Jao a mógłbyś napisać jak zrobić tego questa ? :D , pogadałem z Heodges'em czy jak on tam ma :D i jestem dopiero na tym etapie ^^ ;[

Kocham Cię Wrzód !

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k po zabiciu Lothara dostaniesz info że prawdziwy zabójca nie został pojmany, musisz pogadać z Hodgesem, mieć chyba powyżej 50 retoryki, ten ci powie że widział jakiegoś maga przy bramie tam od strony wieży Xardasa. pod mostkiem znajdujesz pierscien-> idzieisz do Vatrasa, czekasz 1 dzien, potem Hodges powinien dac ci zwoj, dajesz Vatrasowi, on ci zrobi rune, teleportujesz sie do maga, zabijasz maga, wracasz i masz wybór o Hagena nagród

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@benekol A jak ja powiedziałem , że on kłamie , on zaprzeczył wszystkiemu ;p , czyli nie mam widocznie chyba tych 50 retoryki , bo nic mi nie mówił o tym magu ;[

Kocham Cię Wrzód !

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak, jesli powiedziałes ze klamie, a nie bylo potem rozwiciecia i innej opcji dialogowej, masz za malo retoryki. nie pamietam dokladnie jaki jest prog, moge sie mylic co do tych 50, sprawdz w solucji, jest tam opisane ladnie

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@benekol Czyli zwaliłem już questa ?, czy wystarczy dobić te 50 retoryki i znowu pogadać ? ;d

Kocham Cię Wrzód !

0 użytkowników
Do góry