Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8363681 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8363681

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@ksiazeeek Nie możesz wejść do Ur-Thralla dopóki nie OTRZYMASZ zadania na demona z bagien, bo musisz je ukończyć, żeby Ur-Thrall wpuścił cię do kopalni, a nie możesz go już dostać, jeśli masz dostęp do Ur-Thralla. Tym niemniej odradzam ściąganie posiłków, bo stracisz OGROMNĄ ilość expa. Lepiej sam trochę się wzmocnij, naucz ochrony przed truciznami i wyczyść bagno samemu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktos doradzi jakas bron na 2h? Dopiero wszedlem w 3 rozdzial na hardzie, mam 340 sily i biegam z toporem znalezionym w starej kopalnii..

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W sumie też pytanie, jak dostaje się bonus 10 PN i achievement od Loa, to można od razu z nią gadać czy trzeba zaczekać? Nie mam u niej żadnej opcji dialogowej jak sprawdzałem.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Warto używać tarcz (oczywiście jeśli gra się paladynem)?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wcale nie warto, mnóstwo straconych PN i złota, o wiele gorsze animacje walki niż bez tarczy, a w zamian parę punktów obrony więcej i "twardsze stąpanie po ziemi", które i tak daje samo wykokszenie siły. :F

You didn't grow.
You didn't improve.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox to poproszę tego save, chyba ze masz jakiś w trakcie kopali orków lub koniec rozdziału 3? :) mam pytanie jeszcze, gdy wrzuce save z czystym jezykiem rosyjskim, i wrzuce nasze spolszczenie w dzienniku czcionka zmienia się na a'la tureckie ślaczki. Da się to naprawić?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. W jakiej kolejności trzeba pociągnąć dźwignie na drakkarze orków?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. W jakiej kolejności trzeba pociągnąć dźwignie na drakkarze orków?
W solucji było na pierwszej stronie.

EDIT: ewentualnie mogłem pomylić z RPG Russia, spróbuj 4 2 3 1 albo 3 1 4 2

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym zabic niesmiertelnych po otworzeniu portalu do Pustyni Adanosa? Sa wszedzie w Jarku...

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czym zabic niesmiertelnych po otworzeniu portalu do Pustyni Adanosa? Sa wszedzie w Jarku...
Nie są wszędzie w Jarku, są tylko w kanionie. Nie zabijesz ich przed zdobyciem trzech artefaktów Adanosa na pustyni, ale równie dobrze możesz zrobić pustynię na raz i sami zginą.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jakiś kawałek metalowego kostura w eq... Co to?

Utknąłem w lesie assasynów. Znalazłem Luca, kopalnię złota, Haniar wie i wie Osaris. Ten drugi kazał mi... Coś zrobić. Coś o niewolnikach, ale z żadnym nie mogę pogadać. o i chyba miałem przypilnować tego jego nowego asystenta ale jego nigdzie nie ma.

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WItam mam pytanie walcze mieczem 129 obrażen 1H mam 35 umiejętności walki i 90 siły nie wiem czym mam iść w sile czy w miecz aby zadawać wieksze obrażenia?? pozdrawiam

jestem w I rozdziale poziom trudności HARD

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą Jest, modli się przy kapliczce Beliara w lesie :P

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao Nie opłaca się maxować tego, ale sama umiejętność z siebie jest przydatna, dodatkowa obrona przydaje się paladynowi, a ciosy są ok o ile nie zamierzasz robić combosów, zazwyczaj uderzasz raz.

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z gildią zabójców zrobilem zadanie dla galahada poszedłem w nocy na spotkanie zabójcy z wambo ale chodzi oto ze tylko chwilę postali i odeszli obaj żywi... i teraz nie wiem co robić pozniej juz ich nie ma... jest szansa ze mi nie przepadła gildia zabójców ??

jestem straźnikiem miejskim, ale andre tez mi nic nie mowi o zabójcach...musze najpierw cos zrobić jako strażnik aby andre dał mi to zadanie...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Bezixx Kwestia gustu może, ale 1h bez tarczy ma ten bardzo przydatny atak w lewo, który pozwala obejść niski zasięg broni. A jeśli nie chcesz maksować, to 1) inne gildie też się mogą nauczyć, 2) lepsze tarcze pozostają poza naszym zasięgiem, 3) ciosy wcale nie są ok, ledwo trochę szybsze niż 1h poniżej 60%.
@bassarka84 Kurwa. Jest w solucji, jest w najczęściej zadawanych pytaniach, jest filmik, a i tak non stop będą o to pytać.

You didn't grow.
You didn't improve.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza

1.Jak dołączyć do gildii złodziei? pomogłem nagurowi nie wsadziłem za kraty rengaru i jeszcze ten list w rybie?
2.Jaskinia z bandziorami ta do misji z listem z ryby Halvora nie daje rady poziom legendarny te sukinsyny są mądrzejsze niż w nk i bardziej zorganizowani kupić zwoje na nich czy co? gram magiem i bardzo ciężko ich zabić
3.Vatras uczy manę za kasę nauczyłem się do 50 many więc pytanie czy lepiej poczekać na naukę w sekcie czy lepiej od razu u vatrasa

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jest jakas lepsza bron niz szpada mistrza zlodziei w 3 rozdziale pod 1h zrecznosc? jesli jest to prosilbym o lokalizacje

Post połączony: 2018-06-22, 12:40
Kogo moge wziąć i kogo warto wziąć do własnego obozu?

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Kiedy będę mógł kupić u Gor na Kosha Zbroję Strażnika ? ;x , mam 3 roździał i dalej nie mogę , a czytałem niby że od 3 roździału , niestety mówi mi że jestem za mało doświadczony ;p

Kocham Cię Wrzód !

0 użytkowników
Do góry