Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7986388 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7986388

Odpowiedzi 37317

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie w khorinis znajdę rum?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Język orków - stara wieża Xardasa w GD (nie ta zatopiona), tam jest zwój.

Rum w bandziorach najlepiej.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram swiatynnym straznikiem, mam 220 sily i 104 many. Czy oplaca sie przerabiac miksture orkow na +1 do sily i minus do many?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Języka orków uczy też Ur-Shak, no ale to strata jednak 10 punktów nauki skoro można za darmo :P Mam problem z czarnymi kamieniami do zadania Opiekuna. Bo jest ich niby 5, ja mam 4, ale zebrałem wszystkie już wcześniej z tych podanych miejsc... O co tu chodzi? xD

1. W jaskini za wodospadem koło starej kopalni
2. W jaskini z rudą Vipera (węża)
3. Koło zalanej wieży Xardasa
4. W jaskini do ognistego smoka (wejście po skałkach - wspinaczka)
5. Na bagnie błotnego smoka

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okej, bo już dostaje kurwicy. Wie ktoś dlaczego ta zjawa-boss z miejscówki z zadania "Zaginiony brat". ta która przyzywa sobie szkielety z świetlików, za każdym razem jak zejdę jej poniżej 5000hp to od razu mnie zabija ? Dodam że mam założony amulet Ill'sila i pełne hp a i tak zawsze ginę przez jej piorun. Pomocy :(

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, wychodzi na to, że powinienem dostać zadanie z zaginionymi paladynami... Powinienem...

Ktoś coś w sprawie jaskiniowego trolla? Bo do kuszy potrzebuje.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie znajde Hantiego? Kopacz którego mam odprowadzić do Khorinis do mojego obozu.
2. Po zatrudnieniu Carla do obozu musze kogoś zatrudnić do żelaza aby pręty mieć kto to jest?
Podbijam

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, wychodzi na to, że powinienem dostać zadanie z zaginionymi paladynami... Powinienem...

Ktoś coś w sprawie jaskiniowego trolla? Bo do kuszy potrzebuje.
1. Masz wszystko w sulucji i muszisz robić dokładnie co tam jest napisane bo zepsujesz se zadanie.
2. Na pustyni Adanosa masz jednego, w dolinie cieni i lesie asasynów podczas wykonywania jakiegoś zadania.

Ponawiam swoje pytanie.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Powtórzę nawoływanie:

Wie ktoś, gdzie znajdę jaskiniowego trolla dla rodu do kuszy? 3 rozdział.

I w sumie dlaczego Ur-Thrall nie chce słyszeć o świątyni. Że to problem orków i tak dalej... Wszystkie zadania muszę wykonać dla nich, czy co? Bo tak paladynom na złość robić... Ja być człowiek, ja mordować orki.

Jaskiniowy troll jest w dolinie cieni.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To może coś w GVE kto kojarzy? Bo serio ten mod czasem wpienia...

Nie śpij z dziwką, bo Loa przepadnie. Jest ze służb, więc wie, gdzie wkładałeś. Zajebiście... Super... Nie mając pojęcia o tej piczy, dałem bohaterowi zaliczyć Nadję. Nie ma o tym żadnej informacji i powiedzieli mi gracze, którzy chyba w końcu w skryptach znaleźli. Zajebioza... GVE trochu bezradne. Uber-super-lodzio-miodzio.

Rozumiem, nie zabijać orków. Ok. Przyswajam. Wpuścili mnie do tego Ur-Thralla... I dupa, bo coś tam kiedyś.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Są jakieś szczawie królewskie na pustyni adanosa?
2. Gdzie znajdę szczawie królewskie w 3 rozdziale? Mam wszystkie z Khorinis, Jarka i GD Tzn te co były w solucji.  Zmierzam do tego, że chcę zrobić wątek assasynów ale brakuje mi szczawii, na miksturę do misji.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin Jest jeden szczaw królewski w lesie assasynów. Jak masz Gonzalesa przy ognisku to idziesz dalej pod takim łukiem i wtedy na samą górę, jak dobrze poszukasz to znajdziesz :P

Edit: Aaa, Tobie chodzi o tą miksturę, dobra... xD W takim razie u Zurisa możesz kupić, dodają mu się potrzebne składniki poza jednym.

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam sb poradzić z szkieletem-włócznikiem? idę pod łuki, którymi z tego co słyszałem nic nie zrobię szkieletom, a broń miażdżąca 1h, którą aktualnie posiadam dobrze się sprawdza na zwykłe szkielety, szkielety-gobliny i kamiennych strażników, ale takiego szkieleta-włącznika nawet trafić nie mogę bo ma szybkie i długie ataki.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzies w gd r2 jakis dobry mieczyk 1h? Bo latam z tym 145 dmg

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis  Dzięki
1. Jak zabić tego pełzacza godżillę co ma 45k hp? Z włóczni ciemności nie zadaje mu dmg, moje szkielety wojownicy też mu nic nie robią? + Ma mnie na hita.

2. Też wam się bugowało wczytywanie gry na pustyni adanosa? ja mogę dopiero po restarcie gry wczytywać.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak najlepiej spozytkowac orkowy bimber?

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy reputacja u orków się przydaje jeszcze później? Mam około 150 punktów i zostało mi wykonanie questa na bagnach, a muszę w dolinie sprać z 20 orków. Nie gadałem ze strażnikiem Ur-Thralla, żeby mnie wpuścił mimo posiadania 100 punktów, bo czytałem na ruskim forum, że blokuje to możliwość wykonania zadania na bagnach w 66.2

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy istnieje możliwość zabicia Kreola?
(tego nekromanty z wieży mgieł)

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ksiazeeek To jest tylko potrzebne by się dostać do Ur-Thralla, ale zanim tam pójdziesz to musisz zrobić tego questa w starym obozie bractwa - Tyle, a za jednego zabitego orka podczas zadania najemnik orków jest tylko -1 więc nic się nie stanie, wystarczy Ci :P

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Jak poświęcić szatę arcymaga ognia? Nauczyłem się tego, w dzienniku nie widzę żadnej wzmianki, a nie do końca pamiętam co dokładnie mówił o tym Talamon.
2. Jak działa zaklęcie Ognista Zasłona?

0 użytkowników
Do góry