Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7986149 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7986149

Odpowiedzi 37317

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w 2 rozdziale da się nauczyć regeneracji życia? A jeśli tak to u kogo i co trzeba zrobić?

zeus123123

zeus123123

Użytkownicy
posty27
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak przekonać Ur-Tralla do pozwolenia na wejście do Świątyni Śniącego i kopalni żelaza?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@zeus123123 po 1 swiatynia to dluuuga droga jeszcze  po 2 do kopalni zelaza to najpierw wykonujesz misje dla farroka (najemnik orkow) potem zabijasz demona z bagien (3r) dla szamana orkow i walisz do urtharalla , ale dopiero po zabiciu demona!!!

Misiek2H

Misiek2H

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeus123123
Też mam z tym problem mam ponad 50 retoryki i zrobiłem wszystko co mogłem i mam 3 rozdział

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zabić tego awatara chaosu? zjechałem mu życie do 40 tys i magicznie sobie przywrócił całe... Nie wychodziłem z areny, ciągle biegałem koło niego.

Jakub013

Jakub013

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pokonał ktoś Kruka jakimś sposobem ??? Mam 55lvl 3500k hp i nie jestem w stanie go ruszyć . Ma ktoś jakiś plan ?

zeus123123

zeus123123

Użytkownicy
posty27
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@lennon jakiego szamana tego w mieście? bo nie mam u niego żadnego dialogu

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie znaleźć 2 kamień księżycowy?
2. Gdzie jest klucz do skrzyni w starej chacie raczki?

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wie ktoś jak zwiększyć sobie siłę w 2 rozdziale? Mam 126, a muszę pokonać kruka, tylko nie zadaję mu prawie nic.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mial ktos problem z oddzialem orkow w kopalni? Zjezdzamy na dol a te picze sie wspinaja spowrotem na gore

Elex

Elex

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się w 2.0 wykonać zadanie "Antyki" i ducha gomeza bez kradzieży kieszonkowej?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie wie ktoś jak zwiększyć sobie siłę w 2 rozdziale? Mam 126, a muszę pokonać kruka, tylko nie zadaję mu prawie nic.
126 to strasznie mało, jeżeli już jesteś u Kruka. Porób wszystko inne dookoła, questy poboczne i wyczyść Khorinis i Jarkendar.

Post połączony: 2018-06-16, 18:27
Czy da się w 2.0 wykonać zadanie "Antyki" i ducha gomeza bez kradzieży kieszonkowej?
Chyba dopiero od trzeciego, ale nie jestem pewny.

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy ile powinienem mieć? i ile wytrzymałości?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naładowałem oko gniewu i zdobyłem tą kuszą która ma podobno zabić Azgalora, modle się przy tej kapliczce ale nie mam opcji przywołania smoka. Co jeszcze musze zrobić?
EDIT: Dobra, nie przeczytałem tego pulpitu z magiem, a byłem pewny, że go na 200 % przeczytałem.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko mianowicie mam bardzo dziwnego buga otoz jak klikam na numerycznej 1 postac pije potke z hp a wszystko wokol obrasta trawa. Wyglada to komicznie bezi pije potka a wokol niego rosnie od zawalenia trawy. Co prawda nie wplywa to jakos mocno na rozgrywke ale zastanawia mnie czy ktos jeszcze mial cos takiego?

Post połączony: 2018-06-16, 18:36

ja jestem obecnie w jarkendarze dopiero zaczynam oboz bandytow i mam 164 sily i 400 wytrzymalosci

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To raczej zależy od poziomu trudności, ale według mnie sporo więcej.

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy ludzie coś pisali o jakiejś miksturze z jagód, czy czymś w tym stylu, a ja nie mogę czegoś takiego znaleźć. podobno to daje życie.

Post połączony: 2018-06-16, 19:14
A jaka będzie najodpowiedniejsza broń na Kruka?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kojarzy ktoś, gdzie jest klucz do magazynu w klasztorze innosa? Nie powiem, owaliłbym klechów...

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@TemplariuszPolak im lepsza tym lepiej to i tak bedzie bez roznicy a miktura z jagod w zamku w gd kliff
@Elex  tam trzeba kradziezy kieszonkowej??? niedawno wykonalem ta misje nic tam takiego niebylo
@NocJestCiemna-RasizmemJą  gorax mo do spizarni a skarbiec w skrzyni jest (jak stoisz naprzeciwko kosciolu to po prawej ostatni pokoj)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gral tu ktos guru? Dlaczego do cholery Wir z 5 kregu ma tylko 350 ataku a bije szkielety po 200... trujacy atak 4 kregu w 5 rozdziale sie spierdziela i bije po 200 a bił po 700 w 4 rozdziale

0 użytkowników
Do góry