Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8864499 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8864499

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Loa dostała wszystkie prezenty i nic nie zagaduje. Mam drugi rozdział, nie brałem za nic nagród. Coś poszło nie tak, bo tam chyba jest punkt reto w tym romansidle i szkoda by było?

Podczas questa z Lucią, spałeś z Nadją? Jeśli tak, to zepsułeś questa Loą.

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc teleport do wyjscia z pustyni adanosa jest nad tym teleportem ktory cie przyprowadzil do pustyni, w tej jaskini tuz przed wyjsciem jest skret w prawo, idac dalej  zauwazysz wystajace skaly po ktorych musisz poskakac i w ten sposob znajdziesz teleport do wyjscia.

Post połączony: 2018-06-14, 09:54
@NocJestCiemna-RasizmemJą a byłeś tego samego dnia w wieży jacka? na samej górze wieży o północy pojawi się Loa, wybierz dialogi 3/3/1 dostaniesz 1pkt retoryki, potem wychodzac z wiezy skrec odrazu w prawo i tam bedzie stała Loa, potem sie zabawicie i 10pkt um wpadnie.

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakieś porady jeśli planuję grać od nowa magiem ognia? Jakich błędów nie popełniać żeby później nie poblokować sobie misji itp?
Zepsułam po całości save'a, więc postanowiłam zacząć przygodę od nowa, tym razem nie psując sobie niczego.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tense590 chodzi o menhiry (jak tak to jest jeden w zamku jeden obok starej wieży xardasa jeden niedaleko grobowca tam gdzie amulet angara jeden przy nowym obozie jeden koło bractwa i jeden w klasztorze netbeka) a te kamienie runiczne spis ich masz w solucji

Post połączony: 2018-06-14, 10:21
i jeszcze jeden na przełęczy

Alieaster

Alieaster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Ponawiam pytanie: jak znaleźć zarządce do kopalni i kogoś kto zbada złoża
2. Jak uruchomić konsole

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Alieaster 1. Na pewno jest w solucji; w każdym razie są to odpowiednio Erol i Wąż.
2. Kurrrr... No ale dobra, odsyłam do "Najczęściej zadawanych pytań".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to da się ulepszyć ten pancerz złodzieja albo pancerz zabójcy ? czy tam w przyszłości  er hazira ?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można zrobić coś żeby chodzić po mieście orków bez ulu-mulu?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox raczej nie chyba że ta zbroja co ją dostajesz za zabicie demona

Alieaster

Alieaster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Nie chodziło mi dokładnie o to. Postać po wpisaniu Marvin siada, a jak wcisne f8 to cofa mnie do menu... Jak sprawić by nie mieć kontrolę nad postacią?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Alieaster nie ma już czegoś takiego jak f8 czy k możesz wpisywać tylko komendy na spawnienie itemów i osób (chyba)

Post połączony: 2018-06-14, 11:04
i to dobrze że postać po wpisaniu marvin siada tak ma być

Tense590

Tense590

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie dotyczące szponu beliara bo chciałbym to zrobić z głową. Gdzieś czytałem że to troche skomplikowane z tym szponem. Mam 5 rozdział,chciałbym to zrobić tak aby nosić szpon i dołączyć do opiekunów. Mam już sfery, jedynie muszę jeszcze ten amulet zdobyć. Z tego co wiem mogę zabić tego demona albo naładować szpon. Tylko nie wiem czy mogę naładować szpon i jednocześnie dołączyć do opiekunów bo tu i tu wymagane sfery. Ktoś się orientuję jak to wszystko zrobić żeby niczego nie zepsuć?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xKondziox raczej nie chyba że ta zbroja co ją dostajesz za zabicie demona
Jaka zbroja ? Zabiłem Demona na bagnach i w kopalni i wydaje mi się że nie mam żadnej ? Od kogo powinienem ja dostać ?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox sorry nie pamiętam ale poszukam i potem napiszę

Alieaster

Alieaster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie nie dobrze bo straciłem 70h przez to że nie mam zapomnienia, a Ignaz złapał Glicza.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tense590 stonos czy jak mu tam zrozumie że potrzebowałeś sfery dla ash'tara i szpon możesz naładować duszą senyaka

Post połączony: 2018-06-14, 11:12
@Alieaster zwoje zapomnienia są też w skrzyni u zurisa jak coś albo można kupić chyba od magów ognia :) (i nie wiem ale tak było w podstawce że zwój zapomnienia jest za szafą w jednym z domów w górnym mieście)

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dlaczego nie moge wyjsc z pustyni adanosa, ewentualnie moge uzyc teleportacji przez rune do innej lokacji, ale w normalny sposob nie da sie jej opuscic?

Tense590

Tense590

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napisze mi ktoś lokalizacje Chromaninów? Bo nie chce mi się biegać znów po całej GD,już się za sferami nabiegałem.
Mam tom pierwszy i drugi znaleziony przy okazji szukania sfer.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Nauczyłem się jubilerstwa, mam wszystkie potrzebne składniki, a dalej nie mogę tworzyć pierścieni.
2. Mam buga jak nie dostałem klucza do GD od Hagena?

0 użytkowników
Do góry