Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8252213 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8252213

Odpowiedzi 37317

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grałeś kiedyś w G1? :F
Grałem ogólnie chodzi o to że trochę mnie ten returning myli, czyli tam są orkowie nie ludzie? Ogólnie to zawaliłem jedną sprawę wcześniej i teraz mam 62 lvl w 3 rozdziale, i pytanie bo widziałem że gadacie o mieście orków, bez zadania mroczne rytuały nie wpuści mnie Tarokk do kopalni? Bo mam 82 retoryki i nic.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oplaca sie uczyc wydobywania wydzieliny z zadla krwiopijcy?

AdriN

AdriN

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie dotyczące zabójstwa ignaza. W R1 aby doszło do tego zadania trzeba było wykonać zadanie dla constantina z trucizną oraz dla karrasa że zwojami. Obydwa zadania wykonane a ignaz wciąż żywy. Chyba że muszę do niego przyjść dzień później albo w innym rozdziale. Obecnie mam 2.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś protip na Thivala w dolinie cieni grajac wojownikiem 1h?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EKSPEDYCJA MAGOW OGNIA
Kurde.. Zawracam dupe za przeproszeniem ale jest chyba problem.
Odczytałem zapiski Xardasa itp nawet mam wpis w dzienniku że muszę zdobyć księgi opisujące te wydarzenia..
Także klucz musiał mi dac no ale jak widać gdy podchodzę do zatopionej wieży Xardasa to brak i nie mogę otworzyć skrzyni. Wie ktoś o co chodzi? Sprzedawać nikomu nic nie sprzedawałem choć i tak sprzedaje wszystko u jednego kupca więc dla pewności się przejdę.

Post połączony: 2018-06-03, 22:45

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Its Mre
Czyli po zabiciu kruka na pustyni adanosa idzie się na eltu tak?
O ile chcesz złapać duszę s'enyaka to idziesz do xardasa potem gadasz z melhiorem i znowu z xardasem, najlepiej spytać jeszcze o pokojowe rozwiązanie i zrobić questa o fellangorze (pamiętaj aby przed modlitwą zawsze do beliara zawsze wyrzucać Szpon na ziemię) robisz questa z fellangorem i darujesz mu życie bo wtedy masz od niego pierścień +15 siły i zręki i wtedy wykradasz klucz do Etlu Hagenowi :D

Post połączony: 2018-06-03, 22:50
A teraz moje pytanie - czy w 3 rozdziale kiedy jest ponowny resp potworów to w lokacjach takich jak pustynia adanosa czy dolina cieni też respią się potworki czy tylko Gd Jarek i khorinis?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kazdy zen główny ma zdefiniowany oddzielny respawn zależny od rozdziału :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ostateczności jeżeli istnieje kod na przywołanie tego klucza będę skłonny do użycia tego, gdyby nie dalo sie inaczek moze ktos wysłać w wiadomości prywatnej.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest stado zabojczyk wilkow?

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie dla upewnienia się, w śnieżnej krainie orków mam tych orków zabijać, czy z nimi pokojowo? Bo nie wiem czy ulumulu mi się zepsuło, czy wszystko jest jak w najlepszym porządku

Keklem

Keklem

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam serdecznie mam pytanie odnosnie rozdawania stat wojem, jak rozdawac najefektywniej

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@MonCalamari  obok gospody orlana na drodze do piramid

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Dlaczego pomimo posiadania wszystkich składników nie mogę stworzyć runy 3 kręgu nekromantów?

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Podobno jest jakiś Bug który powoduje że nie można popchnac fabuły w mieście orków ponieważ tam trzeba jakiegoś demona w starym obozie bractwa zabić i tu jest moje pytanie. Na rosyjskiej stronie ogolnie dużo ostrzeżeń o błędzie Ale tłumacz dziwnie przetłumaczył i koniec końców nie wiem czy mam najpierw zakończyć zadanie z demonem czy mogę iść z ur thrallem pogadać normalnie. W poradniku jest napisane że można nawet pomoc uzyskać u ur thralla Ale nie jestem pewien czy nie zablokuje to dalszego dostępu do fabuly. Ogólnie chodzi mi o to że orków obecnie nie mogę zabijać  (- repka) ktoś już przeszedł i wie co mogę zrobić? Zadanko z bagnem już wzialem

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Siema , robie misje ..Bezgraniczna potęga'' spotkałem juz lexa ale drzwi czy tam wrota są zamknięte i nie mogę wejść do tej jaskini za mostem ..
znalazłem tu na forum ze musze miec wykonane misje dla gomeza , gomeza znalazłem ale żadnych misji mi nie dał ...  co mam robić ?

Post połączony: 2018-06-03, 23:42
czy w 3 rozdziale to sie popchnie samo ? bo mam 2

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@jeryrep jak wziąłeś zadanie odnośnie bagien możesz śmiało wchodzić do ur-thralla bo problem jest ten że żeby wejść do kopalni trzeba mieć 50 retoryki, ubitego demona z bagien i zadanie zaginieni bez wieści na odpowiednim etapie (pogadane z talbinem, yerganem i garondem), a jak wejdziesz do ur-thralla to szaman już nie da ci żadnego questa , a z tą pomocą jest tak że na bagnie zagadujesz do dowódcy tych orków i on mówi żeś słaby i idź do szamana po posiłki a ten cię wyśle do ur-thralla... Ale i tak lepiej samemu, expa się nie traci
@Bielski26 jaskinia bólu otworzy się w czasie questa z antykami dla lutero

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Potrzebuje serca do mikstury dla opiekuna, jestem nauczony wycinania serca lecz z jakiego potwora mogę to uzyskać? W trzecim rozdziale, poprzednio można było z orków

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak dołączyć do obozu bractwa bez szaty lub zdobyć szatę nowicjusza inaczej niż od lestera?

Tense590

Tense590

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie się nauczyć dwóch ostrzy ? Znalazłem dwie bronie, Amul Sah i Amul Rough ale nie posiadam umiejętności by ich używać.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie jest miasto orków, gdzie jest ur thrall? - Byłem w tym miejscu gdzie zabijamy trolle w gothicu 1 i niema tam żadnego orka z imieniem, mam ulu-mulu gdzie się idzie, żeby zacząc robić questy dla orków?
2.Niektóre orki mnie atakują, mimo, że mam Ulu-mulu dlaczego? głównie Ci co robią oblężenie starego obozu.
3. Ponawiam to pytanie: zna ktoś kod na jubilerstwo?
4. Mam 1800 hp, 230 inta, 500 many dam radę nekromantą już w jakiejś z dodatkowych lokacji czy dalej próbować podbić te staty?
5. Jest jakiś próg dostawania inta z alchemii? Zrobiłem 40 potków na manę i nie dostałem inteligencji.

0 użytkowników
Do góry