Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8886481 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8886481

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zdobyc szybko wytrzymalosc w 2 akcie

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nauka, potki I ewentualnie nauka siły...Za zabicie określonej ilości określonych stworzeń też się chyba dostaje, poczytaj w solucji

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pare pytań głownie odnosnie questów

1 quest od jacka the damn lantern chodzi o ta nawiedzona latarnie otoz przywolalem ducha pogadalem z nim i mam znalesc jego zabojce duch powiedzial tyle, ze chyba to jest jakis pirat. Pogadalem z wszystkimi piratami w jarkendarze+z jackiem i nikt mi nic nie powiedzial. Jak pchnac dalej misje?

2 w misji unlimited power wedle solucji w jarkendarze w obozie bandytow ma byc npc na k bodajze ktory ma mi powiedziec o artefakcie. Jak 1 raz gralem to faktycznie ten npc tam byl ale jak przechodze teraz nekromanta to ni cholery go tam nie ma (pogadalem z najemnikiem wczesniej o tym).

3 w misji "lonely and helpless" tej ktora zleca bengar w 3 akcie wedle solucji trzeba pogadac z wilkiem niestety nie mam z nim opcji dialogowej gadalem juz z malakiem. Jakies propozycje co dalej mam z tym zrobic?

4 jak wykonac misje dark web? Slyszalem, ze jest za nia dobra nagroda ale nie moglem znalesc poradnika do niej

5 Pytanie ktore widzialem tutaj wiele razy ale nikt nie odpowiadal a mianowicie- jaki jest kod na mlot adanosa? Niestety tak jak wielu innym nie zrespil mi sie i mam zablokowany caly watek pustyni ; /

6 w misji new hunters ktora zleca falk po zostaniu przywodca obozu kogo trzeba tam przyprowadzic? Przyprowadzilem juz bartoka (tego z khoriniss) probowalem wielu innych npc ale nikt nie chce.

7 Jest jakis dobry sposob na uzbieranie 500 many? Jestem w 3 rozdziale mam jej 321 z zalozonymi 2 pierscieniami ktore daja lacznie 20 wypilem na spokojnie 15 eliksirow many i ponad 10 winek na mane u vatrasa datki jak i tabliczki oddane gulasze grzybowe jak i ciasta tez na bierzaco robie a tu wciaz brak az 180 many patrzac na to, ze uczenie sie jej za PN jest strasznie nieoplacalne to naprawde nie mam pojecia jak mam zdobyc reszte tej many.

8 da sie zdobyc te biale drewno do tworzenia lukow ze skory trolla jakos inaczej niz od thorbena? Kurde liczylem, ze jak wejde do 3 rozdzialu to thorben dostanie konkretna dostawe tego drewienka a on dostal raptem 5... Skor trola mam z 5 ale nic mi po tym bo drewienek nie ma a hajs by sie przydal.

9 gdzie jest wejscie do tych gorskich orkow czy jakos tak?

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
właśnie doznałem szoku, za co jest odpowiedzialna INTELIGENCJA? Zrobiłem sobie z 10 potek na inteligencje, a DMG z run ani trochę się nie zmienił, więc co to daje?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pare pytań głownie odnosnie questów

1 quest od jacka the damn lantern chodzi o ta nawiedzona latarnie otoz przywolalem ducha pogadalem z nim i mam znalesc jego zabojce duch powiedzial tyle, ze chyba to jest jakis pirat. Pogadalem z wszystkimi piratami w jarkendarze+z jackiem i nikt mi nic nie powiedzial. Jak pchnac dalej misje?

2 w misji unlimited power wedle solucji w jarkendarze w obozie bandytow ma byc npc na k bodajze ktory ma mi powiedziec o artefakcie. Jak 1 raz gralem to faktycznie ten npc tam byl ale jak przechodze teraz nekromanta to ni cholery go tam nie ma (pogadalem z najemnikiem wczesniej o tym).

3 w misji "lonely and helpless" tej ktora zleca bengar w 3 akcie wedle solucji trzeba pogadac z wilkiem niestety nie mam z nim opcji dialogowej gadalem juz z malakiem. Jakies propozycje co dalej mam z tym zrobic?

4 jak wykonac misje dark web? Slyszalem, ze jest za nia dobra nagroda ale nie moglem znalesc poradnika do niej

5 Pytanie ktore widzialem tutaj wiele razy ale nikt nie odpowiadal a mianowicie- jaki jest kod na mlot adanosa? Niestety tak jak wielu innym nie zrespil mi sie i mam zablokowany caly watek pustyni ; /

6 w misji new hunters ktora zleca falk po zostaniu przywodca obozu kogo trzeba tam przyprowadzic? Przyprowadzilem juz bartoka (tego z khoriniss) probowalem wielu innych npc ale nikt nie chce.

7 Jest jakis dobry sposob na uzbieranie 500 many? Jestem w 3 rozdziale mam jej 321 z zalozonymi 2 pierscieniami ktore daja lacznie 20 wypilem na spokojnie 15 eliksirow many i ponad 10 winek na mane u vatrasa datki jak i tabliczki oddane gulasze grzybowe jak i ciasta tez na bierzaco robie a tu wciaz brak az 180 many patrzac na to, ze uczenie sie jej za PN jest strasznie nieoplacalne to naprawde nie mam pojecia jak mam zdobyc reszte tej many.

8 da sie zdobyc te biale drewno do tworzenia lukow ze skory trolla jakos inaczej niz od thorbena? Kurde liczylem, ze jak wejde do 3 rozdzialu to thorben dostanie konkretna dostawe tego drewienka a on dostal raptem 5... Skor trola mam z 5 ale nic mi po tym bo drewienek nie ma a hajs by sie przydal.

9 gdzie jest wejscie do tych gorskich orkow czy jakos tak?
1. Spróbuj iść do Xardasa, Hanny albo po karczmach pochodzić. Na 100% była jakaś opcja dialogowa.

3. Spróbuj wykorzystać wszystkie opcje dialogowe, może masz buga.

4. Pogadaj z Bennetem i Hodgesem, jeżeli masz wystarczająco retoryki dostaniesz zwój. Później pod mostem przy bramie od strony farmy Lobarta masz pierścień, zanieś te dwie rzeczy Vatrasowi i dalej sobie poradzisz.

6. Jednym z nich był chyba ten myśliwy, który w zwykłym Gothicu uczył oprawiać smoki.

9. Wejście jest w kopalni nowego obozu, musisz wybić orków. Ale lepiej nie idź tam bez pancerza orków i ulu-mulu (mogły mi się pomylić lokacje)

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto uczy mnie w 2 akcie w ale jeszcze bez dostepu do GD nauczy mnie jako najemnika 2 recznej broni pow 60%?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
kto uczy mnie w 2 akcie w ale jeszcze bez dostepu do GD nauczy mnie jako najemnika 2 recznej broni pow 60%?
Rod albo ten gość w gildii złodziei, u nich próbowałem i szło.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Jeśli dobrze pamiętam to Jack mówi jeśli wykonało się questa z fajką, ale nie wiem, taki ślepy rzut z mojej strony.

2 Musisz pogadać z guru w bractwie i dac mu zioło i wtedy się pojawi Kinzharts w Jarku

5. Sprawdziłeś WSZYSTKIE świątynie w Jarkendarze? W bibliotece też się może zrespić.

6. Zrobisz to najpewniej dopiero po 3/4 rozdziale, drugi jest Talbin ale jego lepiej wziąć do swojego obozu i jest jeszcze jeden ale nie pamiętam.

8 Drewno się ścina z drzew, nie wiem czy można dostać każde ale to chyba totalnie losowe.

9 Jesteś w starym mieście orków,tam gdzie świątynia śniącego, jak jest ta wieża przy bramie (w środku miasta) to tam wspinasz się na skałe albo wspinasz się jak wchodzisz do miasta to prosto i tam są 2 namioty chyba i będzie taki kamień wielki i się wspinasz wchodzisz jakby na skały niby to wygląda jakbyś tam nie powinien być ale jednak, i idziesz po górach, będą smocze zębacze, trolle, i wrzód i niedaleko wrzoda bedzie miasto.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Cive 1 złap Jacka jak pali fajkę, łączy się zadanie z tą przeklętą latarnią
2 pogadaj jeszcze z yu'nikornem, w nowym obozie bractwa
6 możesz jeszcze gestatha i talbina ale talbina lepiej do swojego obozu wziąć...
7 z tego co wiem to uczy się tak do stosunku pn do many 4:1 potem już nie, ale sam nie grałem magiem, niech inni się wypowiedzą...

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka ogólnych pytań:
1. Jak mogę sprzedawać Ramirezowi pałasze bandytów?
2. Czego potrzebuję do tworzenia zwojów?
3. Ile % kopania rudy potrzebuje by być w stanie wykopać choć jedną bryłkę?
4. Czy zostanie nekromantą blokuje bonusy za ofiarę dla Adanosa?
5. Gdzie jest fajka Jacka?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest Kurdir z zadania Wierni ludzie od Osaira? PONAWAIM PYTANIE! :)

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie i kiedy sie naucze mikstury na zwiekszenie wytrzymalosci

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ehh @milygosc  np u alchemika Contantion w 1 akcie?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam kilka ogólnych pytań:
1. Jak mogę sprzedawać Ramirezowi pałasze bandytów?
2. Czego potrzebuję do tworzenia zwojów?
3. Ile % kopania rudy potrzebuje by być w stanie wykopać choć jedną bryłkę?
4. Czy zostanie nekromantą blokuje bonusy za ofiarę dla Adanosa?
5. Gdzie jest fajka Jacka?
1. Po jakimś czasie pojawi się chyba taka opcja.
5. Dostaniesz od Grega po wykonaniu któregoś zadania.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
prosze powiedzcie, że ktos z was też tak miał i udało mu sie naprawić, ze pyrokar w słonecznym kręgu przed naprawą oka innosa podczas "cutscenki" chodził po głazie i nie mogl zejsc przez co ta cutscenka sie nei konczyla. Mozna to jakos naprawic czy już nie przejdę gry? XD

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Siema , mam problem z misją krwawe kielichy , został mi tylko dom gebranta ale problem polega na tym ze całą noc na ławce siedzi jakiś obywatel którego nawet usypiałem ale to nic nie daje bo lothar od razu po wejściu do tego domu do mnie przybiega i drze jape .... skradanie nic nie daje kompletnie jakby miał w dupie ze się skradam , jak mam ten kielich zabrać ???????????? miał ktoś tak ?

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zdobyć/pojawić szatę nowicjusza inaczej niż od lestera?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema , mam problem z misją krwawe kielichy , został mi tylko dom gebranta ale problem polega na tym ze całą noc na ławce siedzi jakiś obywatel którego nawet usypiałem ale to nic nie daje bo lothar od razu po wejściu do tego domu do mnie przybiega i drze jape .... skradanie nic nie daje kompletnie jakby miał w dupie ze się skradam , jak mam ten kielich zabrać ???????????? miał ktoś tak ?
Obywatela można pobić na boku, po obrobieniu domu używasz czaru zapomnienia. Co do Lothara, to spróbuj wejść jak najbardziej odsunięty od niego, u mnie zadziałało.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja tam wszedłem skradając sie zza budynku od strony wejscia do górnego miasta, jak najbliżej samej sciany. Żodyn nie zauważył.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jaka jest najlepsza bron 2 reczna taka co nie wymaga masy wytrzymalosci do znalezenia w korinis lub jarkendarze akt 2

0 użytkowników
Do góry