Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8113186 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8113186

Odpowiedzi 37317

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak mam wytwarzac to z drewna do strzal groty mam a brakuje mi tych drewnianych a nie wazne gdzie podejde nie ma opcji wytowrzenia

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hm drewno możesz ściąć ale musisz mieć siekierkę w ekwipunku. A które można ściąć? Podchodzisz do jakiegoś
i jak się pojawi u góry napis chyba młode drzewo to ścinasz. A późnej podchodzisz do jakiegoś kloca i piłujesz je. Oczywiście piła wymagana w ekwipunku. potem idziesz do warsztatu tego np. w chacie Bospera i tworzysz strzały.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
6 kręgu magii nauczy mnie Pyrokar tak jak w zwykłym GIINK, czyli przed wypływem na Irdorath. Czy później?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy przyrządzania kompotów?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht Tylko jeśli jesteś Magiem Ognia
@Pasterz z Feshyr Cliff. Jest w zamku w GD
PS. Wracając do mojego problemu, czy jak trafię pogramem GVE w odpowiednią zmienną, to uratuje tą sytuację?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Fayors wyobraź sobie że wiem. Ale uczy jeszcze w 5 rozdziale czy w 6-7 ? Nie wiem jak Returning to zmienił.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli rozumiem że będąc najemnikiem przyrządzania kompotów mogę nauczyć się dopiero po Jarkendarze?

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na czarny krysztal bo posialem gdzies jeden? Probowalem Itmi_blackcrystal ale nie dziala

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czyli rozumiem że będąc najemnikiem przyrządzania kompotów mogę nauczyć się dopiero po Jarkendarze?
Można się nauczyć u Snafa w Jarkendarze. Chyba i tak się nie dało wcześniej jedynie placki robić u Thekli można w 1 rozdziale

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na czarny krysztal bo posialem gdzies jeden? Probowalem Itmi_blackcrystal ale nie dziala

itmi_crystalblack

A co ma najemnik do tego? Nauczysz się w zamku w GD u Cliffa i tyle.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
cholera... mam pytanko dotyczace slokersa,jak on sie zrespi w 1 miejscu to jest tam przez caly czas,czy sie przemieszcza?przeszukalem miejsce gdzie byl dragomir,miejsce  ze spalonymi chatkami i 3jaszczurami obok karczmy orlana,słoneczny krąg,tam gdzie był w rebalance,obok niclasa, od domu erola do gospodarstwa sekoba i okolice farmy bengara i nigdzie go nie ma nwm czy to jakis bug czy cus jak by ktos byl skłonny pomóc to bardzo dziekujez 2,5 godzinki juz szukam i nic

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na "Magic hacking" ? ten zwój

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można się nauczyć u Snafa w Jarkendarze. Chyba i tak się nie dało wcześniej jedynie placki robić u Thekli można w 1 rozdziale

Nie podawaj błędnych informacji

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
cholera... mam pytanko dotyczace slokersa,jak on sie zrespi w 1 miejscu to jest tam przez caly czas,czy sie przemieszcza?przeszukalem miejsce gdzie byl dragomir,miejsce  ze spalonymi chatkami i 3jaszczurami obok karczmy orlana,słoneczny krąg,tam gdzie był w rebalance,obok niclasa, od domu erola do gospodarstwa sekoba i okolice farmy bengara i nigdzie go nie ma nwm czy to jakis bug czy cus jak by ktos byl skłonny pomóc to bardzo dziekujez 2,5 godzinki juz szukam i nic

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer

Nie podawaj błędnych informacji

Idź stąd, nie spamuj.

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co należy zrobić w zadaniu z Hanną w więzieniu?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@dave36 gaspar->andre->hakon->abigail dalej juz z buta polecisz sam

prychacz

prychacz

Użytkownicy