Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849669 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849669

Odpowiedzi 37317

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://yadi.sk/d/uumUOh_U3GSSyL paczka usuwajaca wiekszosc krzakow polecak drugie czyli noGRASS_all.vdf - Wyłącza wszystko oprócz drzew. Wedlug mnie lepsze tekstury z G3, chciaz jakos sie roznia od siebie a nie ledwo co jak z g2 wszystko zielone
Glod itp mozna wylaczyc w opcjach gry
Kazdy pozmiom ma taki sam content, podczas instalacji bylo czy chcesz odblokowac content z harda dla normal/easy

Post połączony: 2018-05-15, 01:38
Porada dla czelarnikow Harada, dla oszczedzenia wielu godzin kopania zelaza zeby miec kase uwazam ze lepiej jest bugowac pręty, sam kilka godzin kopałem i popierdzieliłem, wchodze do gry pograc, poznac nowe przygody a nie godzinami siedziec w jasniki zeby zarobic cokolwiek, zwlaszcza ze po godzinie kopania spiwor wpadl mi pod belke i nie moglem podniesc i godzina żmudnego nudnego kopania poszla w pizdziet wiec bugowac lepiej
Idziesz do kowadla z rozgrzanym prętem, klikasz "koniec" i w tym samym czasie wyciagasz broń i wieeeeleeee godzin zycia zaoszczedzone :)

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jesli chodzi o te trofe z mini bossów to mogę cos z nimi zrobic oprócz oddac falkowi?

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Robię zadanie z Gallahadem i Gerbrandt nie chce ze mną gadać, mówi coś tylko że jak zdobędę szacunek i bogactwo to może wtedy pogadamy, ktoś mi pomoże?

gomeza jebać maczetami

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię zadanie z Gallahadem i Gerbrandt nie chce ze mną gadać, mówi coś tylko że jak zdobędę szacunek i bogactwo to może wtedy pogadamy, ktoś mi pomoże?
A podczas rozmowy o prace gadales z nim i podlizywales sie? Bo wtedy mowi ze jak bedzie praca to ci powie a potem wlasnie ci daje i wysyla do harpii

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa, czy ktoś jeszcze miał problem z Bartokiem, który staje jak wryty i nic nie robi, jak podchodzimy do orka? Bałwan coś pierdoli po rusku i się nie rusza.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
On przed orkami ucieka,mozesz orka zabic czarami albo zamienic zadanie na zabicie bandytów

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Pytanko czy to już dobre statsy jak na R1:

Siła 180, zręka 85, 450wytrzymałości, poziom 24, 85many.
Biegam w ciężkiej zbroi strażnika miejskiego maksymalnie przekutej.
2h topór 130dmg mam tez 2h młot miażdżący.

Jeszcze przedemną fort azgan, kilka q w khorinis i teoretycznie można by iść d oR2 na jarek, ale czy jak na Returna 2.0 statsy są już okej?
Bo z takimi dwoma czarnymi zębaczami nie mam szans brać tego na klatę dalej bo zjadają mnie szybko :P
Ale takiego cieniostwora bez bugowania jestem już wstanie rozwalić w uczciwej 1v1, choć czasem nie wychodzi.

bubek

bubek

Użytkownicy
posty35
Propsy9
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@bubek Czy aby nie przypadkiem w tunelu niedaleko obozowiska Dextera (ta ze szkieletami)?
Właśnie u mnie się tam nie znajduje

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Warto się uczyć Sakty jeszcze przed górniczą doliną czy trzymać pn i kase na przyszlosc(3 krąg)?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim gdzie znajdę osełkę Braiana ??

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś opis co zawiera poszczególny poziom trudności w modzie od najłatwiejszego do legendarnego ?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pozbyłem się gdzieś na samym początku łuku ze spalonych chat. Mogę jeszcze gdzieś zdobyć kompozytowy do zadania?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Keldorn
Łatwy - 25PN co poziom, hp co poziom, nieograniczony sen
Normalny- 20PN co poziom, hp co poziom, nieograniczony sen
Trudny -15PN co poziom, brak hp co poziom, ograniczony sen(maks 8h dziennie), głód pragnienie, zmęczenie, dostęp do najlepszej kuszy w grze, kilka dodatkowych zbroi, kilka imiennych potworów
Legendarny-10PN co poziom, brak hp co poziom, ograniczony sen(maks 8h dziennie), głód pragnienie, zmęczenie, dostęp do najlepszej kuszy w grze, kilka dodatkowych zbroi, kilka imiennych potworów
Pancerze:
Spoiler
Pancerz przywódcy zabójcow
Pancerz  zabójcy smoków
Specjalny pancerz dla straży miejskiej w GD
Jak znajdę dokładną  listę zbroi i potworów to dodam w tym poscie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy jest jakiś opis co zawiera poszczególny poziom trudności w modzie od najłatwiejszego do legendarnego ?
Różnice w punktach nauki na lvl. Reszta jest mniej istotna.
Legenda powita cię otwartymi rękoma. Na początku jest rzeczywiście ciężko ale na innych poziomach trudności będziesz się wcześniej nudził.
Te nikomu niepotrzebne dodatki jak głód, pragnienie i ograniczenie ilości snu można wyłączyć w alternative balance i tam też polecam rozpocząć rozgrywkę.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@bubek Czy aby nie przypadkiem w tunelu niedaleko obozowiska Dextera (ta ze szkieletami)?
Właśnie u mnie się tam nie znajduje
W skrzyni w dużej piramidzie, niedaleko wejścia do tunelu z portalem (tam, gdzie normalnie była Orkowa Zguba).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Kurwa, czy ktoś jeszcze miał problem z Bartokiem, który staje jak wryty i nic nie robi, jak podchodzimy do orka? Bałwan coś pierdoli po rusku i się nie rusza.

Wczoraj z nim poszedłem na orka, i miałem tak samo uciekając aż się zesrał, musiałem go sam zwojami pokonać.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanie co jeszcze trzeba mieć żeby akrobatyki nauczyła mam już otwieranie zamków expert i kradzież i dalej mówi że brak mi doświadczenia i wyskakuje 6 z workiem i sztyletem  mała ikonka w prawym górnym rogu

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Arik  120 zręki masz?

2 pytanka ode mnie:
1. Gdzie znajduje się rzekoma książka ucząca przetapiania złota(żeby oszczędzić pd)
2. gdzie i jak dobić 15% wydobycia rudy, podobno 5 z jakiejś książki i 10 za jakiegoś q się da, chyba dla grimesa

@edit jeszcze jedna rzecz.
Ci strażnicy starożytni, oni odbijają dmg czy co, dostaję dmg z niego nawet jak on nie uderza, udało mi się wymęczyć jednego do 2k hp ale za dużo potek na to palę, żeby go zabić chyba z 15 bym musiał użyć, jakieś tipy jak te bydlaki pokonać? Czy olać i wrócić później(jestem pierwszy raz w gd)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@komandos59 1. W kopalni złota (tej nad wejściem do kopalni łączącej Khorinis i GD).
2. Nie wiem, zawsze uczyłem się tego normalnie xD
3. Raczej wróć później, nie wiem jakiej broni używasz ale dobrze byłoby ogarnąć lepszą.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry