Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256525 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256525

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ehh naucz się grać.

Po zabiciu typa podnosisz z niego książkę którą summonujesz DEMONA i to GO masz ubić. Potrzebujesz wyuczonego języka u Creola

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam język wyuczony, ale po podniesieniu książki wyskakuje mi, że w tym miejscu nie mogę jej przeczytać. Sprawdzę jeszcze jedną rzecz

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz w tym pentagramie ją przeczytać :F robiłem to dwa dni temu niczego innego nie trzeba

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra. Musiałem stanąć w środku penty. Dzięki

Post połączony: 2018-03-28, 12:57
Mam nadzieję, że tym razem nie popsułem sobie w jakiś sposób gry. Ubicie demona (jaki on był wredny) dało mi 100 repki. Tzn, mogłem sobie pójdę do Ur-Tralla. Jednak gdy wspominamy mu o świątyni, mówi, że nawet ulu mulu go nie przekona do gadania o demonie w środku świątyni, tzn jest tak samo jak gdy grałem bez AB jako najemnik, bez wykonania misji szamana.

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dopiero jak ubijesz mu demona w kopalni to wtedy gada i daje klucz

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki! Już ostatnie pytanie, które już kiedyś zadalem. Xardas nie uczy mnie żadnych run, po za pociskowymi. Tylko z 1 kręgu miałem więcej run. I jeszcze pytanie co do nowego obozu. Erol chce, bym przyniósł mu jedzenie. Mam je w plecaku, ale brak opcji dialogowej. Mam też przyprowadzic kopaczy, jednak ani wąż, ani grimes, ani snipes nie mają opcji dialogowej. To samo tyczy się zadania z zaginionymi nowicjuszami. Po oddaniu miecza zabójcy mam iść pogadać z Kowalami. Nie mniej żadnej opcji dialogowej. Przy wejściu ma 3 poziom demonologii potrzebna jest silna esencja demona. Jeżeli się nie mylę, to ta którą zdobyłem od demona z obozu na bagnie. Jednak pisze mi że czegoś brakuje, a to jedyny wymóg

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Masz wszystko w dzienniku, matko, przejrzyj - pomyśl i potem pisz posty, więcej Ci czasu schodzi na zadawanie głupich pytań a daje sobie uciąć obie ręce że jak pomyślisz odrobinkę dłużej to nie dość że zaoszczędzisz czas to na przyszłość już będziesz pamiętał co robić :F

Natsek

Natsek

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanko bo mam u erola misje na tabliczki x3 jestem nowicjuszem i musze ogarnac szmaty na szate nowicjusza
a) ta 1 kolo xardasa oddalem vatrasowi :((
b)oddalem poki co 1 spod mostu wiecej nie bylo
c)szukam innych i nie moge znalesc jakies latwo dostepne zna ktos? bo chyba musze mu tabliczki oddac zeby byl dialog o tkaniny

Washion

Washion

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczw się walki bronią 2h na 100% to walka broniami typu topory młoty itd będzie jak walka mieczem? Bo troche nie wygodnie się tym bije

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Natsek - jedna w skrzyni obok Skipa i reszta bandyci - jak chcesz pokombinować i grasz na poziomie max norm to możesz przy wykonywaniu questa z Akilem w potrzebie (tj. zapłacenie Mice za pomoc w obronie farmera) ściągać bandytów do Miki i on ich ubije ( najlepiej w nocy i nie podbiegać do Miki za blisko żeby nie rozpoczął kwestii dialogowych). Ew. kupić parę zwojów ognistej strzały, ściągnąć bandytów tych przy moście w strone akila i od razu po prawej od mostu wskoczyć na górę, stając blisko krawędzi, atakując z ognistej strzały co jakiś czas bandytów, tak żeby ciągle był jeden podpalony(miejsce to mam na myśli gdzie pojawia się jeden z opiekunów)

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xMefistox
żeby ruszyć wątek z mieczem, to pogadaj ze wszystkim ikowalami - a potem z Darrionem - kowalem z obozu sekty w GD. potem musisz zagadać do strażnika z obozu sekty w khorinis(stojacy przy bramie) który Ci powie, że baal nanib Cie szuka.
Co do jedzenia to albo nie masz wszystkiego co kazał xD albo musisz je wyjąc z plecaka ;d

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy to normalne że w Gd mając 200 coś siły nie daję rady pokonać tego starszego orka elitę? Bo mam wrażenie, że jestem strasznie słaby bo ma mnie na parę hitów :/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
powinieneś mieć z 300 :F i to można powiedzieć na takim solidnym początku 2 rozdziału

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O co chodzi z tymi dziwnymi trzęsieniami ziemi? 4 rozdział u Salandrilla, przegladam jego towary a tu nagle z dupy trzesienie ziemi bez wpisow w dzienniku, kiedyś jak gralem paladynem w wersji 61.0 tez mi sie to zdarzyło chyba u Salandrila, chyba ze to było de ja vu :D

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czyli mam źle zrobioną postać? XD da się to jakoś nadrobić? :P

Washion

Washion

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wyciągnąć tyle siły? Ja w połowie jarkendaru mam 150 i 130 nauczone ale nie używam żadnej potki ani nic.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Potki, gulasze I placki, poza tym Matteo uczy pierścieni z żelaza i rubinowy daje +10, kowalstwo też +10 co rozdział

Post połączony: 2018-03-29, 09:54
Ale jak zdobyć 300 to nie mam pojęcia xD

Washion

Washion

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wiesz moze znasz jakis sposob zeby zabic tego orkowego szamana przed biblioteką budowniczych? Ma 5k hp i mnie na spella sciąga przy 1.2k hp

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja go z piratami zjechałem, ale jak masz kuszę to możesz go zbugować z tym budynkiem wysokim :)

Washion

Washion

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra :D przywołałem golema i patrzylem jak dojeżdża tego szamana :D tylko potkow na mane sporo poszło

0 użytkowników
Do góry