Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8391897 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8391897

Odpowiedzi 37317

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ile trzeba oddac tych artefaktów z pustyni riordianowi? dalem chyba z 9 tabliczek  i nic,, a niechce mi się znowu gonić po tej pustyni.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak skcić zielonego nowicjusz dla Fortuno?Rdest polny + dwie łodygi tak? Czy jeszcze musze coś umieć?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Po walce z Hosh-Gore (w zadaniu od opiekuna na cmentarzysku orków) jestem zarażony czymś i bohater traci stopniowo życie nie pomagają Antidotum ani Święta Woda wtf ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Zjedzie to po jakimś czasie to samo. Taka jakby choroba..  Jak się ożywa postacie, bo bilgot standardowo ginie mi w 4 rozdziale

tolek2323

tolek2323

Użytkownicy
posty32
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie dlaczego nie pojawia mi sie Quahodron w V rozdziale w zadaniu zemsta starożytnych?

Pogadałem z Rademesem, który powiedział mi o Khardimonie, Quahodronie i klątwie która nad nim ciąży po czym zabiłem Khardimona w bibliotece. Quhodron nie pojawia się na pustyni zarówno wtedy, kiedy ściągnę klątwe z Rademesa jak i kiedy jej nie ściągnę.

P.S. Jestem w dobrym miejscu w godzinach nocnych.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Najlepiej prześpij się do właściwej godziny i POTEM tam pójdź, np. od strony dużej piramidy, armia pojawia się znikąd nieco po 12 w nocy.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, wie ktoś może gdzie mogę zdobyć sztabki magicznej rudy? Albo jak je zrobić samemu? Kto uczy?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz isć do górniczej doliny i wykonac misję z transportem rudy dla Węża po misji on uczy wytopu,chyba że Grimes też to robi nie pamiętam.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać zadanie lost island na zapomnianej wyspie po irdorarth w 6 rozdziale
?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak zdobyc zbroje srednia lowcy smoków mam 4 rozdział i wiekszosc misji zrobilem i nic, i jak mozna wejsc do kopalni/ swiatyni sniacego . Mam 61 retoryki zabilem demona z bagien i mam tylko  dialog o świątyni śniacego. Gadałem z talibem i co mam zrobic..

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pulaski Gadasz z Garondem, Talbinem i Jergenem potem z Thrallem.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Chodzi ci o tego kolesia co jest przy wiezy xardasa co wydobywaja rude.. on nie zyjexd nic nie moge z tym zrobic .
Ok nieważne użyłem zwoju do wskrzeszenia :D naciskałem wszystko i pykło.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Kojarzy ktoś, czy na 3 poziomie trudności zmienia się położenie tabliczek teleportacyjnych w GD ? Bo pomiędzy cmentarzyskiem orków, a bagnem jednej nie ma, a druga co powinna byc na wieży przed bagiennym smokiem również jej tam nie ma

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Raczej sie nie zmieniają ja mam jak narazie wszystkie tak jak w solucji(khorinis),co górniczej to narazie ta przy wieży Xardasa zgadza sie położeniem.
@Edit ta na wieży też tam jest ale nie na szczycie tylko na takiej desce pierwszej od dołu

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam problem w Lesie Asasynów. W solucji jest napisane żeby wykonać zadania Nzorasa, Osaira i tego ślepca. Wykonałem wszystkie jakie dali. W solucji jest napisane, że po kilku zadaniach dla Nzorasa gdzieś jakiś list od Osaira ma leżeć na ławce ? Gdzie to jest bo szukam i nie mogę znaleźć. Nzoras i Osair nie dają mi już żadnych innych zadań a ze ślepcem jeszcze nie mogę rozmawiać bo się na mnie wszyscy rzucają więc chyba teraz musże właśnie ten list znaleźć.

P.S: Ehh dobra znalazłem nie sądziłem, że ten list będzie leżał dosłownie w miejscu gdzie stoi Nzoras to którego ten list jest adresowany tylko ślepy by go nie zauważył tam. Twórcy Returninga znów się popisali nie długo będzie zadania od NPC znajdź miecz a miecz będzie miał ten sam NPC na plecach i go nie zauważy xD

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś link do dodatku do returna alternatywny balans ?
Dobra już znalazłem.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabijać poszukiwaczy grając magiem?Magia to raczej kiepski pomysł ,przemiana w jaszczura dziala dobrze ale tylko na pojedyncze sztuki wiec zrobienie w formie jaszczura wieży Dextera jest raczej niemożliwe.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak zabijać poszukiwaczy grając magiem?Magia to raczej kiepski pomysł ,przemiana w jaszczura dziala dobrze ale tylko na pojedyncze sztuki wiec zrobienie w formie jaszczura wieży Dextera jest raczej niemożliwe.

Moja solucja na Wieże Dextera - Wypijasz przed mostem Black Mist a potem stojąc w chatce lub za nią rzucasz szybko najpierw Grom potem Deszcz Ognia od razu bez przerw następnie biegnąc dookoła czyścisz cały teren (prócz Bossa na górze oczywiście). Fala zarówno Gromu i Deszczu Ognia się sumuje i oba zaklęcia działają jednocześnie więc Poszukiwacze padają jak kawki :D. W przypadku gdy rzucisz dwa razy to samo to efekt nie zadziała

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko wszystkim :) Wiecie może gdzie znajde seledyn do misji zaginieni nowicjusze? Z góry dziękuje za pomoc :)

0 użytkowników
Do góry