Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861255 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861255

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Gdzie ten czwarty pulpit w dużej piramidzie na pustynia adanosa?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Na swoim miejscu i czeka na ciebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maciuś Na swoim miejscu i czeka na ciebie.
O ty hultaju, ty!

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Wyjdziesz na górę do jednego pulpitu to możesz zobaczyć strażnika i kolejne pulpity więc nie wiem gdzie masz problem.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No, nie bądź taki!

Psalm 19

barankie

barankie

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś co zrobić w tej jaskinii gdzie kiedyś była smocza zguba i pan ciemności? tam teraz stoim sciana z tarczą na środku.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Wie ktoś co zrobić w tej jaskinii gdzie kiedyś była smocza zguba i pan ciemności? tam teraz stoim sciana z tarczą na środku.

Będzie zadanie związane z tymi zablokowanymi jaskiniami w Khorinis w V rozdziale wtedy się tam dostaniesz :)

:D

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie mam problem. Jestem w 4 akcie i chciałem dostać się do kopalni orków. Rozmawiałem z Garondem na temat zaginionych osób i wiem, że teraz muszę porozmawiać z Yerganem na ten temat ale... jego nie ma tam gdzie powinien być (na rosyjskiej stronie wyczytałem, że w 4 akcie może zginąć od orków). Czy jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu? Czy może kod na przyzwanie Yergana? Chociaż jeszcze nie używałem konsoli i nie chciałbym tego robić jeśli nie jest to konieczne...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@osk4rr Pewnie dlatego należy to robić wcześniej. Kod to: vlk_4110_jergan (ale może najpierw spróbuj goto vob, a dopiero potem insert).
Pytanie ode mnie: z kim mam porozmawiać o zielu, gdy Saturas każe mi się dowiedzieć, skąd Guru biorą magię? Wypytałem dosłownie każdego, kto choć trochę kojarzy mi się z zielskiem, ale nikt nie ma opcji dialogowej. Robił ktoś tę misję?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao dziekuję za odpowiedź, a mógłbyś mi wytłumaczyć co oznacza "ale może najpierw spróbuj goto vob, a dopiero potem insert" bo gram pierwszy raz w moda do gothica i jestem zielony :)

I co do tej misji z Saturasem właśnie znalazłem po ang solucję:

Quest gives Saturas after they brought him a record from the New Camp. In the past, he was interested in the guru's magic, but the research was abandoned because of the destruction of the barrier. He had already sent one sorcerer of water, Norolas, to the old camp of the Brotherhood. We go to Minental for the fence of the orcs, we need to find two former mercenaries Drax and Rathford, Norolas will hang out next to them. We speak with him, he will say that he has not yet gone completely to muck on swamps full of undead, so he will offer us 2 options:
1. Either we in the amount of one GG make our way through the camp of the Brotherhood, swarming with the undead, interrupt everyone near the temple, at the very The temple is carried by everyone, including Archbishop Morag'Bar. We take away from his corpse diary of Yu'Berion, read, show to Norolas and refer Satratus.
2. Either look for a recipe and collect Norolas ingredients for a special potion. The recipe is in the mountain fortress of the stone dragon, in a chest locked with a key (the key lies in another chest, in a secret room with a demon). The search for ingredients should not be difficult, except for two components: the necromancer's ashes and the black clover. Both are in the Cave of Pain on the quest "Actikvariat." After drinking this potion, the undead will temporarily ignore us, under his cover we make our way to the temple and fight the demon. Then, similarly to the first variant, we take a diary, show it to Norolas, and refer it to Satratus.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To nie ta misja, ale dzięki, że próbowałeś. ;)
"Goto vob" to komenda. Jeśli wpiszesz ją przed kodem postaci lub obiektu w konsoli, to przeniesiesz się do miejsca, gdzie taki obiekt lub postać się znajduje, a jeśli wpiszesz "insert" to po prostu przyzwiesz ją, także jeśli ta pierwsza komenda nie zadziała lub przeniesie cię do trupa, to dopiero potem użyj drugiej.
A w misji, o której mówiłem, pomógł zielarz z okolic latarni.

You didn't grow.
You didn't improve.

johny18

johny18

Użytkownicy
posty9
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie ode mnie: z kim mam porozmawiać o zielu, gdy Saturas każe mi się dowiedzieć, skąd Guru biorą magię? Wypytałem dosłownie każdego, kto choć trochę kojarzy mi się z zielskiem, ale nikt nie ma opcji dialogowej. Robił ktoś tę misję?
Musisz pogadać z Fregyalem.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jebane szkielety w krzakach - kurwa! Magowie o ile zawsze byli dla mnie najłatwiejszymi przeciwnikami bo można było bezkarnie ostrzeliwywać ich kitrając się za jakimiś przeszkodami, tak tutaj tylko chaszcze, nawet nie widzę gdzie oni są.

Psalm 19

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jebane szkielety w krzakach - kurwa! Magowie o ile zawsze byli dla mnie najłatwiejszymi przeciwnikami bo można było bezkarnie ostrzeliwywać ich kitrając się za jakimiś przeszkodami, tak tutaj tylko chaszcze, nawet nie widzę gdzie oni są.

Wrzuć plik usuwający trawę i problem zniknie :) Szkielety łatwe do wybicia a ile expa  ^^

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę wyuczyć się regeneracji wytrzymałości? I w którym rozdziale?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie mogę wyuczyć się regeneracji wytrzymałości? I w którym rozdziale?

Maga bodajże uczy Vatras ewentualnie Galahad w 2 rozdziale jeśli wybrałeś jako nagrodę naukę magii :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Czy po odesłaniu Talbina do mojego obozu zadanie "Nowi myśliwi" da się wykonać, czy zostanie do końca gry w dzienniku?

You didn't grow.
You didn't improve.

BrawurowyMotorniczy

BrawurowyMotorniczy

Użytkownicy
posty20
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Takie pytanko; Czy szkielet imienny w szacie maga, ktory znajduje sie na nowych terenach khornis(dokladnie na szczycie wiezy) jest potrzebny do jakiegos questa czy moge go zabic?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Takie pytanko; Czy szkielet imienny w szacie maga, ktory znajduje sie na nowych terenach khornis(dokladnie na szczycie wiezy) jest potrzebny do jakiegos questa czy moge go zabic?

Możesz go zabić nie jest powiązany z żadnym questem :)

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do Klas
Opłacalny jest Najemnik?
Magowie i Paladyn posiadają dosyć fajne benefity, a niestety nie wiem jak wygląda to u najemnika. Mógłby mi troszke streścić tą klase?

0 użytkowników
Do góry