Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7852565 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7852565

Odpowiedzi 37317

wedka

wedka

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Udało mi się rozwiązać problem z Leśnym Obozem, był dosyć błachy - mod no grass usunął mi przewrócone drzewo i nie mogłem przeskoczyć na drugą stronę wąwozu;) Dopiero po wyrzuceniu moda drzewo się pojawiło.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś kto nauczy mnie tworzenia ognistych strzał ? :D

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear nie, on go nie ma
@xendix ten klucz otrzymasz z zadania od tych goblinów (o ile ich nie wybiłeś, albo przynajmniej nie tego imiennego, za którego było +1lp) Musisz najpierw w gd wykonać zadanie tego goblina za starą wieżą xardasa i z jego skrzyni dostaniesz gobliński totem. Ubierz go i idź do obozu na pustyni. Wtedy powinien do ciebie zagadać.

Podbijam moje pytanie
Utknąłem w VII rozdziale z misjami od opiekunów. Mam już zebraną armię do walki z orkami, gadałem z Pyrokarem odnośnie opiekunów i nie mam żadnych opcji dialogowych. Pyrokar nic nie ma, Netbek nic nie ma... W starym returningu chyba od razu się do netbeka szło, a co teraz trzeba zrobić?

@xendix śmiało

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Gdzie jest wieża tego maga na pustyni. Jest jakiś sposób aby nie błądzić tam? Mam 300 % widoczności ale i tak nie wiem gdzie szukać.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Maciuś
Wieża jest niedaleko idac w prawa strone od tego miejsca z 4 pulpitami.

@Prokhorovoka
Jeżeli już zrobiłem te misje z goblinami to moge je spokojnie wybic?

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Jak to jest w końcu z tym przebijajacym strzałem? Mam 140 zreki i 60% łuku i dalej nie mam opcji u raffa zeby się uczyć. Jest jakaś fajna 1 reka pod zręczność w 1 rozdziale? Dalej łaże z mieczem ktory uczy ramirez i szukam czegos lepszego. Dzięki

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak to jest w końcu z tym przebijajacym strzałem? Mam 140 zreki i 60% łuku i dalej nie mam opcji u raffa zeby się uczyć. Jest jakaś fajna 1 reka pod zręczność w 1 rozdziale? Dalej łaże z mieczem ktory uczy ramirez i szukam czegos lepszego. Dzięki

Opcja u Raffa powinna ci się pojawić w 2 rozdziale, chyba po wykonaniu jego zadań ? Ja mimo że byłem wojem pod siłę miałem tę opcję u Raffy tyle że nie spełniałem wymagań

:D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Prokhorovoka Pogadaj z Lee w obozie armii (pojawia się, kiedy pójdziesz do innej lokacji i wrócisz). Dodali ten warunek, żeby z udziału w bitwie zrobić część opcjonalną.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Musisz być w jakiejś gildii i nie możesz być magiem z tego co wiem.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 pytanka: 1. Co robi starożytny zwój z grobowca Innubisa? Podejrzewam,że otwiera wieżę Nergala za trollami,ale czy ktoś może to potwierdzić? 2. Co znaczy taki znaczek szaty przy pasku zdrowia ? Czy to oznacza,że to lekki pancerz i będę mógł go jakoś ulepszyć jak w G3?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug
1. To jeden z przedmiotów potrzebnych do wykonania misji przy zostawaniu magiem ognia.
2. To oznacza że nosisz szatę, i otrzymujesz z tego tytułu bonusy np.: bez tego znaczka twój kostur nie zadaje magicznych obrażeń, dostajesz więcej karmy u bogów (w przypadku nekro i maga ognia).

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki,a tak swoją drogą to jak tą wieżę można dopiero otworzyć po zabiciu Innubisa czy wcześniej ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mragu Z tego co wiem to można ją otworzyć tylko jeśli grasz nekromantą, jak próbowałem wejść tam przez ścianę to automatycznie umierałem.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem i mam jeszcze jedno,co prawda dość głupie pytanie,ale wolę być na 100% pewien: Czy krytyki kosturów zależą     od procentów posługiwania się bronią dwuręczną?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug Nie mam 100% pewności, ale wydaje mi się że tak właśnie jest. Jak chcesz to porób testy na manekinach w koszarach straży miejskiej.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mozna zabic tego przywodce zlotych goblinow na pustyni po zrobieniu jego zadania?
I po co zabijac tego im araha(i jak go zabic?) w wiezy na pustyni?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kali_Pietro Żeby dostać się do wodza orków (i mieć dostęp do kolejnych lokacji) w mieście orków musisz mieć odpowiednią ilość punktów a on (nieuleczony ork) dawał kilka misji. Ewentualnie możesz wygrać całą arenę i to ci powinno zrekompensować utracone punkty od niego.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jak moge porozmawiac z liderami w klanach gorskich bo atakuja mnie nawet z ulu mulu?
czemu przed wyplynieciem do irdorath terinaks nie chce mi dac przepisu na pancerz?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Musisz mieć pancerz orkowego najemnika, potem porozmawiać z szamanem który znajduje się niedaleko kamienia druidów, potem możesz iść pogadać z orkami. Bo nie ma żadnego przepisu na pancerz.

0 użytkowników
Do góry