Co do tego początku to mówię o takim początku jak było w G2 z górniczą doliną ;).
Orków olewałem , ale problem pojawił się gdy dotarłem do zewnętrznego pierścienia po prostu za dużo! 30-40 nie da się wyminąć ;/.
Co do ulu mulu to najpierw mapę muszę zdobyć bo bez niej... No cóż chciałem do zatopionej starej xardasa a dotarłem do nowego obozu (obecnie leże lodowego smoka) xD.
Użyj czarnej mgły

Powinieneś mieć chociaż jedną. Nie grałeś w Gothica 1 czy 2 przecież tą mapę powinno się mieć w pamięci.
Wątek ulu mulu- idziesz do świątyni śniącego i podchodzisz do wejścia z płonącą barierą dostajesz wpis, potem gadasz z Xardasem, Potem z Urshakiem ( obok starej wieży Xardasa na wzniesieniu) , Potem Tarrok ( obok więzy niedaleko chaty Cavalorna ) , Musisz mieć lekarstwo dla Tarroka (orkowa mikstura) i składniki ulu -ulu i to tyle.
Post połączony: 2017-07-16, 02:56
Te bonusy z kowalstwa to są cały czas bo jeśli tak to biegnę kuć!?
Jak pisałem nie wiem czy jest jakiś limit ale na wersji 066 wbiłem z 50 siłki na kowalstwie więc limitu chyba nie ma

Tyle że trzeba dużo wydobywać bryłek żelaza bo każdy wykuty miecz to 1 stalowy pręt ale dla siły warto poświęcić trochę czasu.