Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822555 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822555

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@pitappl Pod siłę masz do wyboru: 1h, 2h, kusze. Pod zręczność masz praktycznie to samo tylko że zamiast kuszy masz łuk. W solucjach i poradach zrobiłem ogólny poradnik dotyczący grania pod zręczność.

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak zdobyc ulumulu?

Musisz pogadać z Xardasem o Świątyni Śniącego potem do Ur-Shaka, nastepnie on kieruje cię do Tarroka bedzie stał przy ognisku pomiędzy jeziorem w pobliżu Nowego Obozu a wieżą niedaleko chaty Cavalorna. zadanie bedzie polegało tak samo jak w G1.

Post połączony: 2017-06-20, 13:28
Mam pytanie jak wyciągnąć Grimesa ze Starej Kopalni do mojej mówił coś zwojach którymi przy pomocy  upija strażników w kopalni. jakaś pomoc jak go wyprowadzić z GD?

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@szoldrus pomiędzy rozmową z xardasem a z Ur-Shakiem musisz jeszcze odwiedzić Świątynie (znaczy barierę przed nią) tak, żeby dostać wpis w dzienniku i jeszcze raz gadać z Xardasem.
@Araxus1995 Mówił o zwojach snu, trzech chyba? I masz poczekać 24h.

A, i jak będziesz ich wyprowadzać, to daj znać jak poszło. Zostawiłem ich przy wyjściu z doliny ale przekliknąłem jakiś dialog i nie jestem pewien, czy to wszystko, bo nie pojawili się w obozie.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Delth
A skąd mają wiedzieć gdzie ten obóz? Są koło martwych paladynów na przełęczy.

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobic zadanie: 'Mercenary orcs'?

Post połączony: 2017-06-20, 16:11
Jak zabic Umrak Shacka?

Post połączony: 2017-06-20, 17:15
Jak włączyć MARVIN/konsole/kody w Returning'u 2.0?  Bo przepadł na zawsze mi jeden ważny przedmiot do ważnego zadania i tylko kodem bym mógł go odzyskać by ukończyć quest'a :/

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym polecacie zająć się na początku gry? Dołączyć do głównej gildii, porobić wszystko poboczne czy co? Bo nie mam pojęcia.. :P

Aa no i na jakiej broni się skupić? 2h czy 1h? Lubię oba style, którym będzie łatwiej?

Fejtan

Fejtan

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Karras nie chce mnie uczyć tworzenia run pomimo zostania przeze mnie magiem ognia. Co zmieniono w returnie pod tym względem? Gdzie mogę się w takim razie nauczyć tworzenia run, które kiedyś on oferował?

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U kogo mogę się nauczyć staminy/hp? Cavalorna nigdzie nie ma ;/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Fejtan W 1 kręgu masz tylko ognistą strzałę u Karrasa. Innych run uczy Ga;lahad jak zrobisz zadanie z listami polecającymi i jako nagrodę wybierzesz naukę magii , przepis na runę piorun dostaniesz z zadania "dziennik Vatrasa". Z tym że Gallahad nie uczy za bardzo run ofensywnych.
@pitappl Wulgraf, Cord .

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie znaleźć lub kupić zmniejszenie potwora w 2 rozdziale?

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zle wybralem opcje dialogowa u Gerbrandta... Jest jeszcze jakas opcja zebym dolaczyl do gildii zabojcow?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pitappl
Tylko jeśli grasz strażnikiem miejskim.

crusher624

crusher624

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę teleport na wyspę Etłu (?), tam gdzie paladyni trzymają amulet Triramar?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@szoldrus tak samo jak normalnie, tylko zamiast B używasz PAUSEBREAK
@pitappl 2H lepsze, ale będziesz potrzebował multum wytrzymałości, aczkolwiek 1H też nie odstają bardzo.
  Co do twojego 2 pytania to np. Wulfgar

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest wejscie do lodowej krainy? Albo jestem slepy, albo w okolicach wolnej kopalni go nie ma. Chce ukonczyc questy - wyprawa magow ognia i nieograniczona moc. Ktos cos? ;/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@reybeek Wejście jest w wolnej kopalni.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty W sensie w srodku? Tam tez sie rozgladalem, moze przeoczylem. Dzieki

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@reybeek Szukaj pełzaczy i półek  skalnych po których można się wspinać.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty A wiesz moze, co mam zrobic z tymi niesmiertelnymi orkami? :) Czesc z nich w krainie moglem wybic normalnie(ulu mulu ani pancerz nie dziala), zostawilem tylko wodza(po jego zabiciu wyskakiwal komunikat "task "clan wars voted down(??)". Zdobylem lodowy mlot, ktory byl w sanktuarium ale On nic nie daje. Zeby go zdobyc musial po prostu przebiec miedzy tymi niesmiertelnymi orkami. Znasz rozwiazanie na to? ;/

0 użytkowników
Do góry