@Problemix Tez sobie dalem spokoj grajac magiem wody, zamrazajace spelle sa zbugowane, grac sie nie da, najnowsza wersja 66.2
Niestety nie lubią magów twórcy moda i się po prostu nie da nimi grać w niektórych momentach albo człoiwiek siwieje. Natomiast aby mój post nie był totalnym trollowaniem opiszę jakimi sposobami pokonałem częśc z mocnych potworków:
Na pustyni adanosa są takie 2 niby śniące, które trzeba bić obok siebie 10l i 20k hp w wersji 66.1 na poziomie normalnym, ja wdrapałem się na stos kamiueni po lewej stronie schodów do wielkiej piramidy i używałem scrolli ognistego deszu, u nauczenia u Gallahada.
Trzeba było ok 10 aby zabić tego co ma 10k , co raz oczywiście trzeba wdrapywać się na ten stos kamieni bo niestety bezi nie umie tzucać bez pezebierania nogami

, po zabiciu mniejszego zeskakiwałem ze stosu i rzucałem błyskawicą beliara (lvl 3 nekro czar) po prostu przez stos kamieni, i biłem zbugowanego po drugiej stronie mocniejszego gościa.
- Na tego śniącego co broni łzy adanosa użyłem innego bugu, po prostu przedostałem się przez zamkniętą kratę na drugą stronę i biłem go zza kraty: bug to zamiana i odmiana w np krwiopijcę przed kratą z jednoczesnym wciskaniem kierunku na przód, lub zamieniając się w chrząszcza.
- robiąc las assazynów i bijąc ostatniego bosa zrobiłem myk przyzywając 3 szkielety po jednym na każdego z demonów, zanim zacząłem rozmowę z gościem, jak pada któryś z demonów to koleś atakuje więc trzeba szybko rozstawić 3 szkielery do każdego demona, demony nie atakują dopuki się z gościem nie gada lub, któryś z nich nie padnie, później bez demonów jest pikuś;
Jak kroś ma problemy z jakimś bossem grając nekro lub innym magiem to piszcie może pomogę;
Niestety przy automatycznym niszczeniu summonów, wyłączeniem czarów crowd conteol tj bryła lodów i rój na bosach trzeba się imać totalnie zbvugowanych chwytów grając czystym magiem w wersji 66.1., wiem że nieśmiertelne summony i zajebista regenercja many w poprzednich wersjach była op, ale żeby wszystko zabierać za jednym rzutem to troche przesadam nie polecam grania magiem w wersji 66.1 , ogólnie popierdolone,
Post połączony: 2017-06-01, 23:10
a i sorka za złe litery piszę po wódzie
Post połączony: 2017-06-01, 23:12
acha, potrzebuję taktyki na Kruka, bo mnie wkurwia, wariory mają tu łatwiej bo tył tył tył tył i atak atak , i tak w kółko
Post połączony: 2017-06-01, 23:20
acha w lesie assazynów na tego mistrza też jest technika grając nekro, gościa broni dwóch siepaczy, wystarczy na jednego i drugiego rzucić Obsesję(czar lvl 1 nekto) aby zaatakowali bossa, wtedy możemy pozwolić im ich ybić albo włączyć się do akcji. Ja poczekałem aż jeden i drugi prawie co zginą i wtedy ich dobiłem w ten sposób głowny koleś żył i miałem z nim ostatnią rozmowę, po rozmowie biegałem w kółko i pozwoliłem Gomezowi go ubić. Koleś nie gubi agro raz jak jest na Tobie, a wystarczy go zmiękczyc paroma błyskawicami na początku aby Gomez go ubił w miarę szybko. Demon bossu zaraz po mistrzu pokonujemy z pułki na skale.
Post połączony: 2017-06-01, 23:24
Wszystkich tych bossów biję przed aktem czwartym więc nie mam demonów btw.
Post połączony: 2017-06-01, 23:37
Magowie w wersji 66.1 muszą i tak żreć mana potki jak opętani bo regeneracja many jest do dupy!!no chyba że myją naczynia, sprzątają w domu lub podsypiają pomiędzy walkami czekając na to aż im mana się zregeneruje mam 270 int w połowie aktu 3 więc raczej nie mało, a i tak mana regeneracja jest totalnie spieprzona, wojownicy mają łatwiej totalnie, a jak nie mają to dajcie filmik jak bijecie bossów w wersji 66.1+ jako np mag bo z ruskich filmów to jak widzę magowie "wycinają" momenty walki z bosami i nagrywają ponownie jak już są ubici. Totalna szarlataneria.