Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849399 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849399

Odpowiedzi 37317

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@paulpolska Polecam przejrzeć tematy na rosyjskim forum moda. Jeden z nich posiada całą kolekcję cheatów na przedmioty dodane przez moda.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oki nie wiem teraz o co chodzi, mam taką dziwną ikonkę nad paskiem wytrzymałości i gdy zamieniam się np w żuka to zaczyna mi spadać życie, ktoś coś wie o co kaman?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na trudnym poziomie ciągle jest ten bajer, że trzeba jeść i pić żeby Bezi nie umarł?
Czy jest w ogóle jeszcze ten system, że na trudnym poziomie jest więcej miejsc do zwiedzania niż na średnim i łatwym?

gotard2424

gotard2424

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ktoś wie gdzie podziała się kamień druidów z przed wejścia do starej kopalni przy pewnej rodzinie troli - czy on został przeniesiony kiedy dodano od SK kawałeczek terenu razem z najnowszymi wersjami ???

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy ktoś ma linka do tej strony rosyjskiej na której pisze które zadania trzeba wykonać przed zakończeniem aktu bo inaczej się popsują ?

Post połączony: 2017-06-01, 00:47
ok próbowałem pobić kruka grając nekromantą, posrane. summony giną od razu nie można zbugowac gościa i ma pół setki tysięcy życia 66.1 powodzenia, zidiociały balans na bosach, dawno się tak nie wkurwiłem

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnosząc się do mojego wcześniejszego problemu z runą exhausted u nekromanty, rozwiązaniem jest nauczenie się jeszcze jednej runy 2 kręgu... patch 0065 rip 10 PN dobrze, że nie gram na trudnym jeszcze.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Problemix Tez sobie dalem spokoj grajac magiem wody, zamrazajace spelle sa zbugowane, grac sie nie da, najnowsza wersja 66.2

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie chce zemną rozmawiać tiamat o zabójstwie Hasima, niby na nastepny dzien sie odzewie i nic nie robi takiego

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak wziąć klucz od orlana do tego miejsca gdzie jest kamień teleportacyjny?
Wskoczyłem w  dwa pozostałe a u niego nie ma żadnej opcji dialogowej odnosnie klucza

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wziąć klucz od orlana do tego miejsca gdzie jest kamień teleportacyjny?
Wskoczyłem w  dwa pozostałe a u niego nie ma żadnej opcji dialogowej odnosnie klucza

Pogadaj z Laresem lub Merdarionem o tych portalach, a potem z Orlanem majac założony pierścien wodnego kręgu.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnosząc się do mojego wcześniejszego problemu z runą exhausted u nekromanty, rozwiązaniem jest nauczenie się jeszcze jednej runy 2 kręgu... patch 0065 rip 10 PN dobrze, że nie gram na trudnym jeszcze.

kolego , coś Ci sie pomyliło xd pewnie nie miałeś zrobionego kamienia runicznego xd

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak pomoże ktoś z tym odebraniem questa od Timanta próbowałem zaznaczyć w GVE ale jakos nie moge nic znaleźć dobrej wartości

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
To jak pomorze ktoś z tym odebraniem questa od Timanta próbowałem zaznaczyć w GVE ale jakos nie moge nic znaleźć dobrej wartości

Zadanie zabić Hasima nie kończy się na rozmowie z Tiamantem, może już z nim gadałeś to sprawdź czy Haniar do ciebie zagada bo to rozmowa z nim będzie kontynuacją tego zadania ?

:D

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kolego , coś Ci sie pomyliło xd pewnie nie miałeś zrobionego kamienia runicznego xd

Miałem wszystko, co było potrzebne. Na stole runicznym po prostu nie miałem nawet tej opcji runy drugiego kręgu. Tylko pierwszego. O dziwo się pojawiło jak wyuczyłem się jeszcze jednej runy.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak pomorze ktoś z tym odebraniem questa od Timanta próbowałem zaznaczyć w GVE ale jakos nie moge nic znaleźć dobrej wartości

Zadanie zabić Hasima nie kończy się na rozmowie z Tiamantem, może już z nim gadałeś to sprawdź czy Haniar do ciebie zagada bo to rozmowa z nim będzie kontynuacją tego zadania ?
Ale ja nawet nie moge odebrać tego zadania po tym jak zabiłem orków dla Tiamata mówi zebys pojawił się jutro i jak przychodze to nic sie nie odzywa tak jak było na nagraniach fayorsa czy simena... i w tym problem mój a nie wiem jak ustawić w GVE zeby do mnie zagadał na temat tego zabójstwa

Post połączony: 2017-06-01, 19:53
Jest ktos w stanie pomóc? juz nie wiem co robic a nie chce konczyc gry na tym etapie...

Diaino

Diaino

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam spory problem związany z Ur-Thrallem. Gram na wersji 0065, zdobyłem szacunek u orków i dostałem pozwolenie od Farroka. A więc, gdy próbuję do niego zagadać, żeby dostać klucz do świątyni śniącego to on zamiast mi dać zadanie na dolinę cieni obraża się na mnie i mówi, że sami sobie poradzą z problem w świątyni. Dziwne jest też to, że ta kwestia wypowiedziana jest bez dubbingu. Jakieś pomysły? Jestem w akcie 2 i mam 38 level.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile potrzeba karmy beliara na szpon będąc paladynem? Mam te 400 dusz i gdy próbuję wybłagać o szpon, mam informacje, że jest niekorzystne dla mnie.

Post połączony: 2017-06-01, 21:08
Jaką książkę przynieść orkowi w kopalni w zamian za dziennik Crowe? I gdzie zdobyć kilof dla jednego niewolnika w kopalni orków? Nie chce wziąć ode mnie zwykłego kilofa. Gdzie zdobyć gold nuggety do zadań w kopalni orków? Wykopałem i sprzedałem wszystkie z jarkendaru i tej kopalni nad przełęczą GD. Scattiemu też oddałem.

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie - jak szybko wbić inta na zostanie nekromantą?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra zdobyłem te rzeczy, ale teraz mam inny problem: jak odciągnąć Dobar shacka (czy jakośtak) od tego kowala na dole kopalni orków?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Problemix Tez sobie dalem spokoj grajac magiem wody, zamrazajace spelle sa zbugowane, grac sie nie da, najnowsza wersja 66.2
Niestety nie lubią magów twórcy moda i się po prostu nie da nimi grać w niektórych momentach albo człoiwiek siwieje. Natomiast aby mój post nie był totalnym trollowaniem opiszę jakimi sposobami pokonałem częśc z mocnych potworków:
Na pustyni adanosa są takie 2 niby śniące, które trzeba bić obok siebie 10l i 20k hp w wersji 66.1 na poziomie normalnym, ja wdrapałem się na stos kamiueni po lewej stronie schodów do wielkiej piramidy i używałem scrolli ognistego deszu, u nauczenia u Gallahada.
Trzeba było ok 10 aby zabić tego co ma 10k , co raz oczywiście trzeba wdrapywać się na ten stos kamieni bo niestety bezi nie umie tzucać bez pezebierania nogami :/, po zabiciu mniejszego zeskakiwałem ze stosu i rzucałem błyskawicą beliara (lvl 3 nekro czar) po prostu przez stos kamieni, i biłem zbugowanego po drugiej stronie mocniejszego gościa.
- Na tego śniącego co broni łzy adanosa użyłem innego bugu, po prostu przedostałem się przez zamkniętą kratę na drugą stronę i biłem go zza kraty: bug to zamiana i odmiana w np krwiopijcę przed kratą z jednoczesnym wciskaniem kierunku na przód, lub zamieniając się w chrząszcza.
- robiąc las assazynów i bijąc ostatniego bosa zrobiłem myk przyzywając 3 szkielety po jednym na każdego z demonów, zanim zacząłem rozmowę z gościem, jak pada któryś z demonów to koleś atakuje więc trzeba szybko rozstawić 3 szkielery do każdego demona, demony nie atakują dopuki się z gościem nie gada lub, któryś z nich nie padnie, później bez demonów jest pikuś;
Jak kroś ma problemy z jakimś bossem grając nekro lub innym magiem to piszcie może pomogę;
Niestety przy automatycznym niszczeniu summonów, wyłączeniem czarów crowd conteol tj bryła lodów i rój na bosach trzeba się imać totalnie zbvugowanych chwytów grając czystym magiem w wersji 66.1., wiem że nieśmiertelne summony i zajebista regenercja many w poprzednich wersjach była op, ale żeby wszystko zabierać za jednym rzutem to troche przesadam nie polecam grania magiem w wersji 66.1 , ogólnie popierdolone,

Post połączony: 2017-06-01, 23:10
a i sorka za złe litery piszę po wódzie

Post połączony: 2017-06-01, 23:12
acha, potrzebuję taktyki na Kruka, bo mnie wkurwia, wariory mają tu łatwiej bo tył tył tył tył i atak atak , i tak w kółko

Post połączony: 2017-06-01, 23:20
acha w lesie assazynów na tego mistrza też jest technika grając nekro, gościa broni dwóch siepaczy, wystarczy na jednego i drugiego rzucić Obsesję(czar lvl 1 nekto) aby zaatakowali bossa, wtedy możemy pozwolić im ich ybić albo włączyć się do akcji. Ja poczekałem aż jeden i drugi prawie co zginą i wtedy ich dobiłem w ten sposób głowny koleś żył i miałem z nim ostatnią rozmowę, po rozmowie biegałem w kółko i pozwoliłem Gomezowi go ubić. Koleś nie gubi agro raz jak jest na Tobie, a wystarczy go zmiękczyc paroma błyskawicami na początku aby Gomez go ubił w miarę szybko. Demon bossu zaraz po mistrzu pokonujemy z pułki na skale.

Post połączony: 2017-06-01, 23:24
Wszystkich tych bossów biję przed aktem czwartym więc nie mam demonów btw.

Post połączony: 2017-06-01, 23:37
Magowie w wersji 66.1 muszą i tak żreć mana potki jak opętani bo regeneracja many jest do dupy!!no chyba że myją naczynia, sprzątają w domu lub podsypiają pomiędzy walkami czekając na to aż im mana się zregeneruje mam 270 int w połowie aktu 3 więc raczej nie mało, a i tak mana regeneracja jest totalnie spieprzona, wojownicy mają łatwiej totalnie, a jak nie mają to dajcie filmik jak bijecie bossów w wersji 66.1+ jako np mag bo z ruskich filmów to jak widzę magowie "wycinają" momenty walki z bosami i nagrywają ponownie jak już są ubici. Totalna szarlataneria.

0 użytkowników
Do góry