Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8935794 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8935794

Odpowiedzi 37317

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
To co mam zrobic nie da sie go zablokowac by bic go śmiercia ożywienica a orki padaja w 4-5sekund

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pulaski Ktorym magiem grasz? Mag ognia ma taka pasywna obszarowke od 4 kregu, mi sie demon zablokowal pod takim posagiem z boku areny i poczekalem 5 minut az zdechnie od tego

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0oo zabiłem wszystko dookoła a i tak mi tego nie zalicza.... nie wiem o co chodzi. chyba będzie potrzebny kod na ten miecz dla gonzaleza

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0oo zabiłem wszystko dookoła a i tak mi tego nie zalicza.... nie wiem o co chodzi. chyba będzie potrzebny kod na ten miecz dla gonzaleza

Prześpij się. Możliwe, że jakiś ork Ci uciekł, a jak się prześpisz, to zresetuje mu aggro i wróci tam gdzie stał. Sam tak miałem

Post połączony: 2017-05-22, 20:40
Gdzie zdobyć jakiś dobry hełm pod siłę w 3/ na początku 4 aktu? Męczę się cały czas z kaskiem najemnika

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się ten obóz "Bołotników" z zadania które daje Baal Namib ? mam tam szukać zaginionych nowicjuszy. Niestety z autotranslate dialogu mało zrozumiałem

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@marv0o Zatopiona wieża Xardasa, znajdziesz tam Rogi.
@paulpolska Wszystko jest opisane w Poradach i Solucjach.

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
już próbowałem spać, nie pomogło, bardzo bym prosił o kod

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ok udało mi się go osłabić runą błyskawicą i biłem go z 10 minut runą od szpona beliara guru to ma chyba najtrudniej z magów;/

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Myslisz, że nie szukałem ? Znalazłem jedynie na drugiej stronie o wątku Lasu Asasynów ale nic nie ma o "wstępie" czyli wykonywaniu questów dla Namiba a nawet jeśli gdzieś jest to niestety temat Solucji nie jest zbyt "poukładany" i szukanie tam czegoś jest kłopotliwe. Nie wiadomo często (i w tym wypadku też) w których spoilerach w ogóle szukać tego questu.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Tak, myślę że nie szukałeś, bo zadanie jest opisane na pierwszej stronie dwa razy. :facepalm:

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Myslisz, że nie szukałem ? Znalazłem jedynie na drugiej stronie o wątku Lasu Asasynów ale nic nie ma o "wstępie" czyli wykonywaniu questów dla Namiba a nawet jeśli gdzieś jest to niestety temat Solucji nie jest zbyt "poukładany" i szukanie tam czegoś jest kłopotliwe. Nie wiadomo często (i w tym wypadku też) w których spoilerach w ogóle szukać tego questu.
Ehh, obóz zbieraczy ziela.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Tak, myślę że nie szukałeś, bo zadanie jest opisane na pierwszej stronie dwa razy. :facepalm:

To jest ciulowo "oznaczone" i tyle bo szukałem serio. Niestety ale w tamtym temacie jest spory bałagan i tam przydałby się osobny temat (Solucja do działu "Solucja + PORADY") zawierająca instrukcje poruszania się po tamtym temacie xD

Ehh, obóz zbieraczy ziela.

Dobra dzięki zobacze chociaż i tak nie wiem o który chodzi xD ale skoro w logu jest coś o "budowniczych" to najprędzej kojarzy mi się ten obok Czarnego Trolla.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie jest IV tom kronik stonosa niby w świątyni śniącego tam gdzie strzelanie z łuku, ale nie mogę znaleść czy jest jakieś ukryte pomieszczenie???

:D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Kombinacja CTRL+F pozwala ci szukać pożądanych fraz, na każdej stronie internetowej. Musisz iść do obozu znajdującego się na wzniesieniu koło farmy Akila, możesz też obskoczyć wszystkie obozy dla expa.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
W solucji rosyjskiej IV tom jest w mieście umarłych a tutaj w poradach ze w świątyni śniącego to gdzie mam szukać tego 4 tomu kronik ? Nie wiem czy mam dalej szukać w świątyni czy jest w innym miejscu ?

Da się zrobić tą miksturę cień śmierci(książka przy bossie nekromancie ze światyni śniącego)  ??

:D

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a gdzie jest ten cały wąż co ma qesta z rudą, czy w grze on nazywa sie vipes??

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
czy wy serio gracie w tą gre czy tylko udajecie? Karczma Kardifa.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dobra rozumiem ze waz to vipes tak?? jesli tak to on u mnie pracuje w kopalni juz i jak on siedzial w karczmie to nauczyl mnie kuc zelazo ale zadnego qesta od niego nie dostalem...i nie mam u niego zadnego dialogu z zadna misja. misja od niego potrzebna aby sie nauczyc topic rude podobno

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
dobra rozumiem ze waz to vipes tak?? jesli tak to on u mnie pracuje w kopalni juz i jak on siedzial w karczmie to nauczyl mnie kuc zelazo ale zadnego qesta od niego nie dostalem...i nie mam u niego zadnego dialogu z zadna misja. misja od niego potrzebna aby sie nauczyc topic rude podobno
to grubo ze przez tyle rozdzialow nie zagadales do niego,jak nie masz dialogu to juz chyba sie nie nauczysz,nie wiem.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to grubo ze przez tyle rozdzialow nie zagadales do niego,jak nie masz dialogu to juz chyba sie nie nauczysz,nie wiem.
hahah ja z nim gadałem po kilka razy w kazdym rozdziale jestem tego pewny... kurwa ja szukam nauczyciela od topienia rudy od 2 dni zeby te karbonowe strzaly moc robic i w koncu ruszyc do przodu bo z nimi daje rade cos zabijac... i co sie dowiaduje.. ze mam buga.. jebac ta gre mam dosc... nie rozumiem tego ze oni robia moda i qesty typu ze jak nie zrobisz w tym rozdziale albo momencie to ci przepada... co ja kurwa jasnowidz jestem. dla przykladu list polecajacy od gerbranda dla galahada, nie poszedlem tego samego dnia i chuj  wielki, nie moge skonczyc juz go.

0 użytkowników
Do góry