Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831881 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831881

Odpowiedzi 37317

hango

hango

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie moge sprawdzić ile posiadam retoryki?
proszę o jakiegoś screenshot'a

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Przecież w statystykach masz

:D

hango

hango

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Trzeba coś w opcjach włączyć?Bo nigdzie tego nie widzę  :|

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@hango http://imgur.com/a/0dwKT
@paulpolska Pobij wszystkich najemników i myśliwych, sporo expa, torchę sprzętu , zero problemów.( no chyba że jesteś w straży miejskiej to nie wiem jak zareagują najemnicy)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Trzeba coś w opcjach włączyć?Bo nigdzie tego nie widzę  :|

W jakich opcjach ? Wchodzisz w statystyki i trzecia zakładka masz punkty retoryki  :facepalm:

Ponawiam pytanie gdzie znaleść klucz do skrzyni w pomieszczeniu z okiem dowódcą na Drakarze orków ? Jedną skrzynie otworzyłem do drugiej potrzebny jest klucz?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytania:
1. Jak konsekrować zbroję rycerza? (mam q od Harada)?
2. Jak sprawić, żeby ten wojownik opiekunów chciał ze mną zabić Luciana (mam założony pierścień)?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Pobij wszystkich najemników i myśliwych, sporo expa, torchę sprzętu , zero problemów.( no chyba że jesteś w straży miejskiej to nie wiem jak zareagują najemnicy)

Jestem Najemnikiem no zawsze jakiś sposób ale bardziej mi sposób na siłę potrzebny nadal nie wiem jak nauczyć się tego ciasta na siłę

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Jestem Najemnikiem no zawsze jakiś sposób ale bardziej mi sposób na siłę potrzebny nadal nie wiem jak nauczyć się tego ciasta na siłę

Zeby u Tekli odblokowała się nauka ciasta na siłę to najpierw musisz się nauczyć szarlotki :) Już pisałem wcześniej

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Zeby u Tekli odblokowała się nauka ciasta na siłę to najpierw musisz się nauczyć szarlotki :) Już pisałem wcześniej

A ja już pisałem wcześniej, że Szarlotki się nauczyłem i to ze dwa razy pisałem ! a opcji nadal nie ma

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ciasta thekla uczy kolejno za 250 500 750 1k golda uczysz się po kolei nie ma wyboru a to mi nie potrzebne.

i pieczesz je na takiej szufli do pizzy coś tam blade się nazywa jest koło pieca albo u eleny czy jak jej tam za  3 golda.

Jak wygląda kwestia kamiennych tabliczek, są w tym samych miejscach co w nk? i ile dodają bo nie wiem w ile mam ładowac.

Aha i jak powiększyć to okno ekipunku bo widziałem ,ze niektórzy mają takie wielkie.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska To pisz na dziale o błędach, może ktoś będzie wiedział co w takim przypadku zrobić.
@kurzel131 Na najnowszym patchu najpierw uczysz się szarlotki, a potem wybierasz sobie  z listy, nie trzeba uczyć się wszystkich ciast po kolei, co do tabliczek to jest trochę dodanych ale większość powinna być na swoich miejscach, a co do ekwipunku to pobaw się w ustawieniach

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytania:
1. Jak konsekrować zbroję rycerza? (mam q od Harada)?
2. Jak sprawić, żeby ten wojownik opiekunów chciał ze mną zabić Luciana (mam założony pierścień)?

2. Zagadać go?  :F

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co zrobić, kiedy Onar każe pilnować tych dziewczyn? Jak ten quest powinien przebiegać? Mam wrażenie, że coś jest u mnie nie tak.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska To pisz na dziale o błędach, może ktoś będzie wiedział co w takim przypadku zrobić.
@kurzel131 Na najnowszym patchu najpierw uczysz się szarlotki, a potem wybierasz sobie  z listy, nie trzeba uczyć się wszystkich ciast po kolei, co do tabliczek to jest trochę dodanych ale większość powinna być na swoich miejscach, a co do ekwipunku to pobaw się w ustawieniach

Mam to samo. W ustawieniach można ustawić maksymalnie 6 kolumn. Nawet w pliku Gothic.ini zmiany nic nie dają a na gameplayach faktycznie mają niektórzy nawet po 10 ustawione. Kto nauczy przetapiania magicznej rudy ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ponawiam pytania

1 Czy orkowie na plaży obok drakaru są do czegoś potrzebni czy można ich wybić?
2 Gdzie znaleść klucz do zamkniętej skrzyni w kajucie dowódcy na drakarze orków?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Niemy Zabijasz wszystkie(albo większość) potwory w pobliżu cmentarza i farmy Sekoba,  potem czekasz aż one sobie dojdą pod kaplicę i z nimi rozmawiasz. Spróbuj przespać się godzinę czasami to powoduje ich "teleport" we wskazane miejsce.
@paulpolska Przetapiania uczy Viper, po wykonaniu jego zadania z paczką rudy.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Niemy Zabijasz wszystkie(albo większość) potwory w pobliżu cmentarza i farmy Sekoba,  potem czekasz aż one sobie dojdą pod kaplicę i z nimi rozmawiasz. Spróbuj przespać się godzinę czasami to powoduje ich "teleport" we wskazane miejsce.
@paulpolska Przetapiania uczy Viper, po wykonaniu jego zadania z paczką rudy.

Viper ? możesz naprowadzić ? Kto to taki i przede wszystkim gdzie on jest ?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Eee nie mówicie czasem o Wężu ? On mnie uczył przetapiania jak nauczyłem się żelazo wydobywać od Snipesa ale nie wiem no przetapiać żelazo mogę ale rudy nie.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Przetapianie rudy tyczy się żelaza i rudy więc już się tego nauczyłeś :)

0 użytkowników
Do góry