Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8846992 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8846992

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ponawiam pytanie na który rozdział jest las asasynów? Czy lepiej wcześniej iść na pustynie Adanosa?

:D

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
3. jak jesteś strażnikiem (w tej sytuacji) / jakimkolwiek magiem to nie będziesz mógł

Ogólnie oduczcie sie używania słowa "BUG" bo to że robicie źle albo bezmyślnie, to serio nie jest wina gry :F

Napisy dialogowe były na czerwono, gość se poszedł a ja bylem dalej w oknie rozmowy, ale już gra.

I chodziło mi o angielskie nazwy, bo muszę gdzieś znaleźć zapasowe rzeczy ze skarbu grega (ta misa i puchar mi znikły jak wypłata).

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Drzwi od skarbca są w 2 skrzyni po prawej w pokoju Arcymagów (Ostatni po prawej)

drzwi są w skrzyni ?rozumiem że masz na myśli klucz, ale przejrzałem skrzynie w pokoju co siedzi saturas i nie ma tam klucza

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Drzwi od skarbca są w 2 skrzyni po prawej w pokoju Arcymagów (Ostatni po prawej)

przejrzałem skrzynie w pokoju co siedzi saturas i nie ma tam klucza

że co kurwa  :F

w komnacie z Arcymagami Ognia (jest to ostatnia komnata po prawej jak się wchodzi do klasztoru) i tam są 2 skrzynie i w skrzyni BLIŻEJ PRAWEJ ŚCIANY, czyli drugiej, jest klucz! Nie ma tam Saturasa XD, w nocy można zobaczyć że śpi tam Parlan, Serpentes, Pyrokar.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja tam w dzień działałem saturas tam stał przy książce

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Saturas czasami teleportuje się z Jarkendaru do Klasztoru Magów Ognia pewnie czyta przepisy na dobrą gorzałę ;P

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ciągnąc dalej questa od orka gdzie zaniosłem m księgę, odwiedziłem xardasa, dalej pociągnąłem zadanie od Hush Nara, zakończyło się zadanie. A dalej już nie mam żadnej opcji dialogowej z Hush narem odnośnie demona na bagnach. Naprawdę już nie mam pojęcia...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ja na legendarnym/trudnym biłem ścierwojada po 1 najlepsza bronią z wieży xardasa, a podobno poziom trudności nie wpływa na redukcje.
Kiedy nie przebijasz się przez pancerz przeciwnika zadajesz mu zawsze minimalne 10 dmg. Śierwojad na legendzie nie jest wyzwaniem tak jak i na innych poziomach trudności.
1.Jaką kuszą należy się posługiwać aby zadawać jakieś znaczące obrażenia najmocniejszym przeciwnikom takim jak : elitarnym orkom, jaszczuroczłekom, smoczym zębaczom czy też trollom?
2.Czy siła wpływa na obrażenia zadawane przez kuszę?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
2.Czy siła wpływa na obrażenia zadawane przez kuszę?
2.Tak
Gdzie znajdę klucz do magazynu paladynów w którym znajduje się miecz Harta? W solucji wyczytałem że ma go podobno Engor tylko że nie mam u niego możliwości kradzieży.

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ciągnąc dalej questa od orka gdzie zaniosłem m księgę, odwiedziłem xardasa, dalej pociągnąłem zadanie od Hush Nara, zakończyło się zadanie. A dalej już nie mam żadnej opcji dialogowej z Hush narem odnośnie demona na bagnach. Naprawdę już nie mam pojęcia...
No, jak zabiłeś już tego demona to chyba nic dziwnego.
W każdym razie ważne, żeby demon był MARTWY - nieważne, czy z questem czy bez niego. Teraz potrzebna ci retoryka do rozmowy z Ur-Thrallem o paladynie w kopalni.
Gdzie znajdę klucz do magazynu paladynów w którym znajduje się miecz Harta? W solucji wyczytałem że ma go podobno Engor tylko że nie mam u niego możliwości kradzieży.
Klucz jest na dachu bramy zamkowej.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ile % trza mieć w łuku by trafić w tarcze? ma mam już 30 i dalej miss.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Wystarczy mieć 5 %. Ustaw sobie celowanie ręczne a trafisz.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znowu mam kilka pytań xd:
1. W trzecim rozdziale idzie zdobyć lepszą broń dwuręczną od konsekrowanego miecza paladyna?
2. Konsekrowanie zbroi tyczy się zbroi paladyna czy rycerza też można?
3. a propos zbroi, da się zdobyć w trzecim rozdziale lepszą od przekutej na max zbroi rycerza?
4. W tej dolinie ze złotym smokiem ashtarem (chyba) wszystkie skrzynie po otworzeniu aktywują grad. Da się je jakoś rozbroić, czy muszę po prostu przyjść z większą ilością hp?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto uczy magii przemiany ?

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Up Baal Netbek (czy jakos tak) w tej twierdzy z uchodzcami z obozu na bagnie

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Misja klątwa Gomeza jest dostępna od 3 rozdziału?
Bo mam drugi i Gomez nie zleca mi nic.

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O kóry wilk strzela to patrze jak się ustawić. Ustawiłem ręczne ale mu schodzi celownik.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Stanleyowsky
Trzeba mieć questa od gildii kupców o posążkach (czy coś tam) z GD by je zlecił.

@marv0oo
2. Można rycerza.
3. Zbroja "Aktora" jest  chyba trochę  lepsza, ale dostaje się ją w Dolinie i nie wiem czy można ją robić w 3 rozdziale czy nie. Jeszcze zbroja orków jest lepsza, ale nie pamiętam czy ją dostawało się po kopalni żelaza/świątyni śniącego czy po dolinie.

@Maciuś
1. Jak najlepszą. Te co wymagają 300 siły + na pewno są już niezłe.

@Kyubie
A na jakim poziomie masz questa "Missing" od Garonda?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
all prisoners fall or iron mine orcs or their stomach. i have only one thing- try somehow to get in there and find out if  any of the prisoners paladin. But ur thrall refused to talk about it because they do not trust me. we must somehow fix it

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ehh jak się przedostać obok tego Trolla przy kapliczce Quarhodrona ? Niby można wbiec do środka ale tam od razu Mumia i Zombie wybiega i nie daje rady dwóm truposzom na raz zwłaszcza, że Mumii zadaje po 5 dmg a z tyłu łapie mnie troll. Jakieś sposoby ? gdzieś zwój zmniejszenia może jest ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

0 użytkowników
Do góry