Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840301 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840301

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. czemu jeszcze nie dostałem zdania z demonem w obozie na bagnach? od Hush-Nara?
2. Jak wykonać misje Parcivala w 3 akcie?
3. Jak dostać się do asasynów? (może tam retoryke też podibije)
1.musisz pierwsze wykonac zadanie(jest w bibliotece w starej wiezy xardasa) z ksiazką i zagadac z xardasem o opiekunach o ktorych Ci mowi,po 2 zadaniach da Ci to ostatnie
2.na klifie za hosh pakiem są orkowie z kuszami + w jaskini elitarny czarny,ich musisz zabic.
3.straznik w obozie bractwa zagada Cie zebys pogadal z baalem namibem,ten Ci da zadanie odnosnie zaginionych nowicjuszy,przejscie tego questa znajdziesz w solucji.Po wykonaniu da Ci on cos w rodzaju klucza do portalu za bractwem

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbował ktoś drogę guru ? W zadaniu przyniesienia magicznej milkstury dla Baal Tyona na prawdę trzeba okraść Goraxa ? przecież to min 100 dexa? Skąd wziąć ta miksturę lub przepis?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem z zadaniem zabić Hasima mianowicie moja broń bije go po 20 ?? To jakiś bug mam 240 siły i broń 300 dmg i zadaję Hasimowi 20dmg ??

:D

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Dlaczego nie mogę wziąść daru od boga, te co karmę kosztują, wyskakuje że nie jestem gotowy.
2. Czy mikstury niewidzialności będą bardzo potrzebne? Bo 1 zużyłem...
3. Gdzie jest skarb Węża, niby w jaskini w wodzie ale nic nie znalazłem w tej za wodospadem.
4. Pancerz do zdobycia w 2 rozdziale powyżej 100 obrony przed ostrzami?
5. Gdzie na bagnach jest szpada Abigail?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jakieś porady jak zabić Hasima zabija mnie 4-5 hitów ja jego bije po 20 a Hasim ma 2,5 k HP, wszyscy asasyni są tak mocni czy to poziom trudności?

Post połączony: 2017-05-14, 17:30
1. Dlaczego nie mogę wziąść daru od boga, te co karmę kosztują, wyskakuje że nie jestem gotowy.
3. Gdzie jest skarb Węża, niby w jaskini w wodzie ale nic nie znalazłem w tej za wodospadem.

1 Widocznie masz za mało karmy trzeba mieć chyba 40 albo 50
3 W jaskini pod mostem na którym w G1 stali strażnicy SO
4 Do zdobycie nie , ale jeśli grasz najemnikiem możesz przekuć ciężki pancerz do +5 i będzie miał 145 obrony przed ostrzami
5 Przy drzewie na bagnach w miejscu koło jaskini która łączy kanion i bagna( Jaskinia z pająkami i ich bossem)

Post połączony: 2017-05-14, 17:38
Kiedy się powinno iść do lasu asasynów , może 3 rozdział to za wcześnie?

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytań:
1. Czy jest jakaś runa nekromanty, która jest w stanie zadać obrażenia demonowi na bagnie?
2. Czy nekromanta ma rzeczywiście tylko armię ciemności na 5 kręgu? Przecież to lipa

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

1. Zależy ile masz karmy.
2. Są po to aby ich używać  :facepalm:
4. Od Falka ze skóry trolla.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ponawiam pytanie:

Na jaki rozdział jest Las asasynów na poziomie Hard? Mam 240 siły , 75% 2h i miecz z rudy 270 dmg wykuty od Beneta w 3 rozdziale ? Sądząc po poziomie trudności w walce z Hasimem powinienem się cofnąć sprzed udana się do tej lokacji i wrócić do niej w późniejszych rozdziałach??

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja na legendarnym/trudnym biłem ścierwojada po 1 najlepsza bronią z wieży xardasa, a podobno poziom trudności nie wpływa na redukcje.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ja na legendarnym/trudnym biłem ścierwojada po 1 najlepsza bronią z wieży xardasa, a podobno poziom trudności nie wpływa na redukcje.
Wpływa na redukcję i to znacząco  :cool:  na niższych poziomach gra jest znacznie prostsza. Hard i legendarny to już dla masochistów

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę bandytów którzy okradli Nigiela w solucji pisze że w jaskini za teleportem przy khorinis tylko że tych bandytów zabiłem już wcześniej
Jaskinia z teleportem, jeden z bandytów ma sakiewkę Nigela, w której jest 2k golda.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wpływa na redukcję i to znacząco  :cool:  na niższych poziomach gra jest znacznie prostsza. Hard i legendarny to już dla masochistów

nie wpływa

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Dobra stoję w miejscu nie wiem czy dalej kontynuować las asasynów czy moze wczytać zapis sprzed 3 godzin i zostawić tą lokację na później ? Dobrze jakby ktoś poradził kto ukończył las asaynów ?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dlatego gram na niższym ot dla zabawy i poznania modyfikacji, już w nk biegałem z paroma hp grając magiem, a w G3 pojedynek na arenie w geldern z bossem zajął mi godzinę.

Na legendarnym na prostsze potwory bym musiał używać chyba broni z rudy by im coś zrobić, i dochodzi nam co chwila żreć, odpoczywać i chlać i śpiwór przy dłuższych walkach niewiele pomaga;D

Dobra

1. to drewno ze ścinanych drzewek do czegoś się przydaje?
2. jak się nazywa w ang returningu ta misa i puchar co chce greg
3. przy zabójstwie wambo +kobita+strażnika domu sędziego ten zabójca winien mi dać wybór czy dołączam a nie miałem takoej opcji, chyba się zbugowało.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. do łuków
2. yyy no złoty puchar srebrna misa
3. jak jesteś strażnikiem (w tej sytuacji) / jakimkolwiek magiem to nie będziesz mógł

Ogólnie oduczcie sie używania słowa "BUG" bo to że robicie źle albo bezmyślnie, to serio nie jest wina gry :F

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zrobił ktoś te zadanie z magicznym eliksirem dla guru w wersji 66.1? znowu coś k... zmienili i klucz od goraxa nie otwiera tych j. drzwi od skarbca. gdzie jest ta receptura?? lub klucz?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Klucz do drzwi od skarbca są w 2 skrzyni po prawej w pokoju Arcymagów (Ostatni po prawej)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Mam po 100 karmy u Innosa i u Beliara do cholery i u żadnego nic nie kupię, jak miałem 0 u Innosa a 100 u Beliara to to samo... A teraz...

Czym jest nagroda za arene w mieście orków? Wygrałem wszystko i dostałem coś tam z dziwną nazwą, w dialogu było "dress her up" tylko że w ekwipunku tego nie mam, albo jestem ślepy, gdzie  to w eq znaleźć i co to jest?

Post połączony: 2017-05-14, 18:42
Problemix klucz do skarbca jest w pokoju arcymagów w skrzyni, wystarczy mieć otwieranie zamków.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Może już wcześniej użyłeś tych bonusów z kapliczek? Ja normalnie wziąłem 10 siły u Innosa i 10 zręczności  u Beliara i zadziałało tyle że na zabijaniu bandytów sporo tej karmy wbiłem u jednego jak i u drugiego boga :)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pas +20 siły, on zajmuje slot pasa, ale jest do założenia jak trofeum ze zwierzęcia, poszukaj :)

0 użytkowników
Do góry