Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876225 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876225

Odpowiedzi 37317

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
W drugim rozdziale Cord może mnie nauczyć regeneracji wytrzymałości. I tu takie pytanie mam bo wytrzymałość mi się regeneruje w sumie sama (poziom Normalny) więc to nie jest błąd tłumaczenia ?? Jestem Najemnikiem dlatego mam tą opcję kosztuje 5 PN i 10.000 golda.

P.S: może to regeneracja HP ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2. uczysz się np u Eddy i tworzysz ciasta np z miesa to 1 szt. 1 ciasto

po 1 edda uczy gotowac zupy po 2 czego potrzebuje by użyć tego piekarnika na magazynie kuchni bo chyba w nim się wypieka

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthsone
1) Na 99% to jest to o czym pisałem. Zgadza się loot, a by się tam dostać nie trzeba się wspinać, fabuła tam prowadzi.
2) Aaa, tak, harpie przy Quarhodronie (czy jak mu tam było) można załatwić trollem :D

@paulpolska
Nie, to nie błąd, wytrzymałość regeneruje się sama, ale w dość żałosnym tempie. Po nauczeniu się regeneracji jej tempo będzie o wiele większe.

@kurzel131
Potrzebujesz itemu o nazwie "furnace blade". Jeden jest tuż przy piecu (ale najemnik obok uzna to za kradzież), ale możesz to kupić u córki Onara (Elena czy jak jej tam było).

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ok to zaczne dziś piec ciasta z marihuaną.

Mam buga w 2 quescie od ignaza z tym cieniostworem, bo dałęm mu ludzki głos ide do niego i żadnej opcji, a podobno mam dostac zmniejszenie potwora.

Post połączony: 2017-05-08, 16:44
PS gdzie jest dexter w returningu 2.0 bo w jego starym miejscu jest fort.

Post połączony: 2017-05-08, 16:46
A drugi problem to strażnicy ze wschodniej bramy mają problem by mnie wpuszczać do miasta ( chodzenie z wyjętymi broniami nie pomaga), i andre nam wybacza zbrodnie w nowym rozdziale?

Post połączony: 2017-05-08, 16:48
Od razu zapytam ponownie gdzie znajdę srebrną misę ze skarbu grega (chodzi o alternatywne miejsce ) i czy greg będzie stał na bezdrożu cały czas aż mu nie oddam rzeczy?.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie znajde pierścień ulfa przechodziłem wokół wąwozu obok Ragnara i nie znalazłem pierścienia.(Wąwóz który porwadzi do jaskini z teleportem.)

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kurzel131
1) Zobacz czy najpierw nie trzeba powiedzieć Sagitcie że się udało, albo Vatrasowi. Któreś z nich powie żebyś poinformował Ignaza.
2) Tam gdzie był zawsze, w wieży.
3) Czy wybacza to nie wiem, wątpię w to, ale jak nie możesz się dostać do miasta, to zawsze jest droga przez urwisko koło latarni Jacka. Albo idź do Gravo jak nie możesz się dostać do Andre by mu zapłacić.
4) Gdzieś kiedyś znajdziesz, jakiś skarbiec czy kaplica, nikt raczej nie zwraca uwagi na położenie tych rzeczy, więc wątpię by ktoś Ci podał dokładną lokalizację. Greg będzie tam stał dopóki nie pogadasz z Dexterem (wtedy się pojawi i zacznie siec bandytów).

@Araxus1995
Pierścień Ulfa jest na cmentarzu przy Martwej Harpii.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś zkąd zdobyć lub od kogo nauczyć się recepture na miksture siły ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wie ktoś zkąd zdobyć lub od kogo nauczyć się recepture na miksture siły ?
od alchemikow,najpierw musissz sie nauczyc tych podstawowych potek

Post połączony: 2017-05-08, 17:48
mam 50 retoryki a mimo to Ur-Thrall nie chce rozmawiac ze mna na temat Doliny Cieni,ktos cos ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko o budowanie postaci, zauważyłem, że np. pasek dla maga wymaga 250 many w akcie 2, jakaś masakryczna ilość, są jakieś sposoby lub przedmioty dostępne w akcie 2 co podbiją do takiej ilości, mam 19 poziom, 120 bazowej many 130 int z przedmiotami wyuczone runy tylko z kregu 1 bo już punktów nie ma , i trochę w oprawianiu zdobyczy itp. bzdury jak alchemia i kradzież. Wbijanie punktami 250 many to chyba jakas paranoja.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
wszystkich ?
mikstury sily uczy constatnino,przynajmniej mnie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a jak ja nie jestem jego uczniem bo poszłem do bospera to jest jakaś możliwość aby zdobyc recepture na te miksty siły ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a jak ja nie jestem jego uczniem bo poszłem do bospera to jest jakaś możliwość aby zdobyc recepture na te miksty siły ?
tez jestem u bospera i mnie uczyl potem,pewnie zadanie musisz dla niego jakies zrobic

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Harrley u vatrasa nie ma z tym nic a z sagita gadałem, ale zobaczę jeszcze raz, opłaca się sprzedawać puste pudła hannie?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Da się teraz wogóle dostać do górniczej doliny przez to wejście na górze? Tyle szkieletów w tej niekończącej się kopalni...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy tylko mi się crashuje koło jaskini red snapera w dolnice lestera?

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie początku aktu 3. Czy to normalne, że nic nie mogę zrobić temu poszukiwaczowi?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
mam 50 retoryki a mimo to Ur-Thrall nie chce rozmawiac ze mna na temat Doliny Cieni,ktos cos ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie początku aktu 3. Czy to normalne, że nic nie mogę zrobić temu poszukiwaczowi?
nie

Post połączony: 2017-05-08, 18:53
W drugim rozdziale Cord może mnie nauczyć regeneracji wytrzymałości. I tu takie pytanie mam bo wytrzymałość mi się regeneruje w sumie sama (poziom Normalny) więc to nie jest błąd tłumaczenia ?? Jestem Najemnikiem dlatego mam tą opcję kosztuje 5 PN i 10.000 golda.

P.S: może to regeneracja HP ?
też nie, po prostu będzie Ci się regenerowała sporo szybciej

Post połączony: 2017-05-08, 18:54
ok to zaczne dziś piec ciasta z marihuaną.

Mam buga w 2 quescie od ignaza z tym cieniostworem, bo dałęm mu ludzki głos ide do niego i żadnej opcji, a podobno mam dostac zmniejszenie potwora.

Post połączony: 2017-05-08, 16:44
PS gdzie jest dexter w returningu 2.0 bo w jego starym miejscu jest fort.

Post połączony: 2017-05-08, 16:46
A drugi problem to strażnicy ze wschodniej bramy mają problem by mnie wpuszczać do miasta ( chodzenie z wyjętymi broniami nie pomaga), i andre nam wybacza zbrodnie w nowym rozdziale?

Post połączony: 2017-05-08, 16:48
Od razu zapytam ponownie gdzie znajdę srebrną misę ze skarbu grega (chodzi o alternatywne miejsce ) i czy greg będzie stał na bezdrożu cały czas aż mu nie oddam rzeczy?.
1. Pogadaj z Sagittą
2. Tam gdzie zawsze
4. Sporo takich okazji będziesz miał, wystarczy poszukać

0 użytkowników
Do góry