Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8819633 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8819633

Odpowiedzi 37317

Wilczurex

Wilczurex

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
@Fayros
Ja pustynię skończyłem w 2. rozdziale (wersja 0062) walka z śniącymi jest prosta jeżeli pokombinujesz.
Czy mógłbyś udostępnić mi save przed walką z tymi śniącymi? Nagrałbym film i wrzucił do tego tematu i do tematu Solucja i Porady na start. Byłoby łatwiej niż miałbym ci to opisywać. Naprawdę chcę ci pomóc. :D

@Slaybacko
Z tego co pamiętam to Valeran może być zamiast Erola. Można zatrudnić tylko jednego z nich.
Valeran jest w tawernie Orlana.

Post połączony: 2017-02-18, 11:07
v.0065 Podpowie ktos jak obejsc bug z migotajacymi teksturami przy przejsciu za tym ogromnym pelzaczem na Pustyni Adanosa? Jak obejsc ta przepasc kazda proba skoku konczy sie smiercia.
Jest tam taka kolumna przewróć ją.
Tutaj chyba mu chodzi o te przepaście za bramą, jest tam bug z migającymi teksturami. Trzeba delikatnie podchodzić do przodu, najlepiej bokiem, aż się przejdzie "ścianę" buga, po czym nie będzie widać naszej postaci, ale mniej więcej można określić jej położenie, podchodzisz pod koniec urwiska i skok. Mi się za trzecim razem udało :P

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz zabrac tabliczke, ktora jest obok tego wielkiego pelzacza, wtedy schodzisz na dol - tam, gdzie caly czas giniesz i tam na dole jest pulpit z ktorego musisz skorzystac majac owa tabliczke wtedy bedziesz mogl przeskoczyc, bo jak narazie jest tam sciana, ktora blokuje Ci przejscie. A co do samych skokow ja np uzylem przemiany w cieniostwora i w taki sposob przeskakiwalem.

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobilem to wszystko problem mam z przeskoczeniem.Dzieki za podpowiedz sprobuje z ta przemiana w cieniostwora to migotanie tekstur komplikuje skakanie

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Dark Web - te o zabojstwie Lothara, do kogo mam isc z tym zwojem? U Xardasa nie mam zadnych mozliwosci rozmowy na ten temat..

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie! Chyba mam poważnego buga :( Właśnie zabiłem stonnosa i wróciłem do Khorinis. Teleportowałem się na farmę Onara ale armia nie jest ustawiona! Z Lee i Hagenem nie mam żadnej opcji, magowie wciąż są w klasztorze a pyrokar ma dla mnie takie kwestie jakby było już po bitwie

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors

Ale jak? to musisz mieć jakiś bug, bo na tej samej wersji nie było czegoś takiego i leczył się tylko po trafieniu.

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Wie ktoś czemu w wersji 0065 na normalu tego łuku tu nie było? Jest on zablokowany na poziomie normalnym czy jak? :D Rosjanin na filmie go normalnie tam miał a u mnie tam nie leżał http://scr.hu/0q0w/fxf20 http://scr.hu/0q0w/6tx3d

Bezi archer ;]

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam :) Mam problem z dołączeniem do Wodnego kręgu. Zrobiłem wszystkie zadanie dla nich dostępne i gdy wróciłem od Saturasa z zadaniem pogadania z vatrasem w sprawie dołączenia nie mam z nim opcji dialogowej w sprawie tego.Może mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem lub wskazać co musze zrobić bo zawsze mogłem coś pominąć.( zrobiłem zadania dla laresa, z handlarzem broni w mieście , z zaginionymi ludźmi  i zaniosłem ornament do saturasa ) z góry dziękuje :)

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@PoLoPL A zaniosles wiadomosc Hagenowi?

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SimonJKGF  Tak zrobiłem to kazał mi pomóc wodnemu kręgowi  przed wysłaniem mnie do górniczej doliny

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem otóż nie mogę znaleźć Młota Adanosa. Mam już tego questa gadałem z smokiem i tym strażnikiem i znowu z smokiem. Byłem już w każdej z świątyń po 2 razy i nie ma nigdzie.
Dodam że gram na wersji 065.
Gram na normalnym

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja też miałem z tym problem, wiec nie miałem wyboru i użyłem kodu. Naciskasz klawisz "Pause Breake, w okolicach "Delete". Wpisujesz MARVIN, następnie F2 itmw_adanosmolot, a potem znowu Pause Breake i wpisujesz 42, klawisz ESC. I proszę.

Post połączony: 2017-02-18, 18:26
Ps. Mógłbym po prosić kogoś aby ułatwił mi życie z Solucji i Porad dotyczące Pustyni Adanosa i pokazał gdzie są SPECJALNE KRYSZTAŁY, OBOK TROLLI? Nie wiele mi mówi OBOK trolli, wiec.

Post połączony: 2017-02-18, 18:26
Jeszcze raz ps. Niech zaznaczy mi na mapie, thx xD

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RevanRevan Obok trolli - sa tam trzy trolle, jezeli miejsce, w ktorym dostajemy sie do doliny adanosa to poludnie to trolle przy ktorych sa krysztaly sa na wschodzie, blizej polnocy niz poludnia. Innymi slowy idac caly czas tak, ze masz po prawej stronie gore w koncu dojdziesz do krysztalow.

@PoLoPL A byles juz na tawernie na spotkaniu? Swoja droga trzeba porozmawiac chyba, ze wszystkimi osobami tam, zeby odeslali Cie do Vatrasa. Moze to pomoze. Sam tez mialem problem z ta wiadomoscia od Vatrasa, a pozniej jakos mi dodalo opcje dialogowa z nim.

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki, SimonJOT KA GIE EF

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SimonJKGF z tego co pamiętam z podstawki spotkanie jest dopiero po rozmowie o przyjęciu z vatrasem a po przyjsciu do saturasa rozmawiałem z tylko z nim ponieważ wcześniej gadałem z innymi pójde tam raz jeszcze i zobacze co da sie zrobić może to pomoże dam znać

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RevanRevan na prawo od tego śmiesznego penisa w lewym górnym rogu. Obok trolli i miejsca, gdzie był kamienny strażnik.

Zrobiłem wszystkie misje dla orków. do doliny cieni niestety nie da się wejść i nie znalazłem obejścia, a kombinowałem w GVE mase czasu ;/

Na rpgrussia jest obejście, żeby dostać się do kopalni orków (misja z zaginionymi paladynami)
Spoiler
żeby dostać się do kopalni trzeba w GVE znalezc : MustGoInIronMine, zmieniamy wartość na 1 i gadamy z Ur-Thrallem. Potrzeba +50 retoryki

Bo żeby dostać się do kopalni to najpierw (chyba) trzeba wejśc do Doliny Cieni

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Megaxxis  A co z ta Dolina Cieni? Jak tam wejsc? Bo przeciez Ur-Thrall, czy jak sie nazywa ten wodz ma zbugowana rozmowe.

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SimonJKGF

Ja nie mogę tam wejść. Mam opcję dialogową "W Świątyni Śniącego pojawiło się nowe zło", ale on mówi, że orkowie sami sobie z tym poradzą i mam spieprzać. Nic się nie dzieje, nie wspomina ani słowem o Dolinie... I ta epicka puenta ur-thralla na koniec: "Ghrh xxx" xD. Żadnego wpisu w dzienniku ( a chyba powinno sie pojawic zadanie Ur-Thrall Revenge czy coś takiego), nabiłem też 250 punktów reputacji u orków, zanim skończyłem quest u Farroka xD

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Megaxxis Ta, mam to samo.. Nie da sie tam wejsc jakos bez udzialu tego orka?

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W żadnym podanym miejscu nie było Trolli oraz żadnych rud. Byłbym wdzięczny gdybyście zaznaczyli miejsce na mapie UP. Albo podali kod na te cholerne krysztaly, bo tracę już do tego cierpliwość ;-;

0 użytkowników
Do góry