Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8082821 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8082821

Odpowiedzi 37317

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Użyj na nim czaru Oblivion

= D

krystianw

krystianw

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
gram na najnowszej wersji.
Potrzebuję je serce na misje bractwa.
Czy są w khorinis inne golemy niż koło piramid?

Wiecie może gdzie jest przepaść z drzewem i tabliczką do teleporta, bo tam podobno jest golem.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego alchemia jest jakoś mocno ograniczona? Nie dało rady zrobić żadnej potki (poza mutagennymi i mieszaniem tytoniu). Ostatnio te wszystkie opcje na m.in. mikstury normalne i siły się odblokowały i narobiłem dużo. I znów nie chcą działać. Jest jakiś limit np. na rozdział czy coś?
ver0062

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do mikstur potrzebujesz alkoholu.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do mikstur potrzebujesz alkoholu.
O to chodziło:> Ale pojawia się kolejny problem. Teraz przy alchemii wyświetla się komunikat że nie mam odpowiedniego przedmiotu "i kak ja eto zdziełaju". Mindfuck.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Przepisy masz pod C i w dzienniku, pod N. Potrzebujesz menzurki, czy jak to się teraz zwie "alchemicznej buteleczki". Do kupienia wszędzie, każdy ich ma od cholery i jeszcze trochę. Na ogól ulegają odświeżeniu u handlarzy ingrediencjami alchemicznymi, razem z buteleczkami antidotum na trucizny.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

wilkolak81

wilkolak81

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde Martina, tego kwatermistrza? Już go w porcie nigdzie nie ma.

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest na pomoście na prawo od miejsca, gdzie stał kiedyś

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Krótkie pytanie o opinię ludzi, którzy grali w obydwie wersje - opłaca mi się teraz ściągać i grać w 2.0, czy lepiej 1.2 i poczekać na spolszczenie do "dwójki"?

2.0 jest ogólnie dużo bardziej dopracowana/lepsza fabuła/whatever?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
2.0 sto razy lepsze.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę orkową miksture dla Salandrila żeby zdobyć list dla Gallahada?
I spotkałem takiego potworka o nazwie "Shadow" (chyba), no i żadnych obrażeń mu zadać nie mogę, potrzebna jakaś specjalna broń czy cuś? :f

----------------------------------------

Nie wiem Lee, ale ja po zabójstwie Atilly nie miałem żadnego problemu z Ramirezem, może masz buga jakiegoś?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to wie ktoś w końcu jak zrobić, żeby móc normalnie rozmawiać z Ramirezem po zabójstwie attilly ? muszę się nauczyć otwierania zamków i nie mam skąd
A czemu nie nauczyłeś się u Torbena?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dostałem jakieś zadanie od Parcivalla w 2 rozdziale, które w sumie nie wiem na czym polega, bo go nie słuchałem.
Z opisu wynika, że jacyś orkowie, na jakimś klifie czy tam skale mają jakiś tam punkt i mam ten punkt zniszczyć. (Pisze z pamięci)

Ktoś pokieruje gdzie mam iść, co robić? Bo podobno za jakieś zadanie u niego dostane broń, którą mogę oddać temu assasynowi w Khorinis a coś mi sie wydaje, że to właśnie za to zadanie.

Czy to jest to zadanie, w którym mam zabić Hosh Packa? Wydawało mi sie, że to zlecał Orik w 4 rozdziale ;x

Yukio

Yukio

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam pytanie odnośnie Świątyni Adanosa w Jarkendarze. Jak przejść pierwszą zagadkę, próbowałem kombinacji 1,5,3 ale kiedy wciskam 5 spadają na mnie kolce. Wie ktoś jak to rozwiązać?

EDIT: Problem rozwiązany.

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś grał strażnikiem świątynnym?
Jak to wygląda,czy jest opłacalne?

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś grał strażnikiem świątynnym?
Jak to wygląda,czy jest opłacalne?
Wydaje mi się że jak paladynem, tylko że inne runy :s

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Gego

Gego

Użytkownicy
posty47
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś poradnik dla maga? W co pakować na początku? Grał ktoś magiem wody, jak wrażenia?

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakiś sposób na uruchomienie konsoli?Wersja 0065,normalny poziom trudności,muszę zdobyć złoto,bo Andre za pobicie Moe żąda jakiejś kosmicznej kwoty.

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hoornel jest ta tej stronie aplikacja co włącza konsole w grze, poszukaj. dodał ją chicken

Pogoniłem Kruka z Jarkendaru, ale pamiętam że był jeszcze wątek tego dużego kamiennego strażnika, ktorego można było pokonać specjalną bronią od smoka. Przypomni ktoś, jak rozpocząć to zadanie?

Tak samo jak uruchomić portal do pustyni?

Gego

Gego

Użytkownicy
posty47
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Portal do pustyni był schowany w takiej małej grocie niedaleko obozu piratów. Jak w 0065 pobić Valentino żeby nie zwrócić na siebie uwagi? Czekam na niego pod karczmą o 4 rano jak wychodzi do domu. W każdej możliwej lokacji po tym jak go znokautuje dostaje ostrzeżenie że nie ujdzie mi to na sucho. Valentino nie wychodzi poza miasto i do dzielnicy portowej.

0 użytkowników
Do góry