Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847176 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847176

Odpowiedzi 37317

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Czy ktoś wie może, jak zdobędę kawałki kamieni runicznych (te do tworzenia lepszych kamieni runicznych) w V rozdziale, jak już skasowałem praktycznie wszystkich kamiennych strażników w poprzednich rozdziałach ?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Normalne kamienie runiczne mozesz "rozlozyc" wlasnie na te kawalki potrzebne do lepszych, z tego co pamietam.

Post połączony: 2016-11-08, 19:39
No właśnie nie wiem, w takim sensie, że Mag Ognia miał inne opcje dialogowe itd., tak samo ma nekromanta?

Yep, tak jak np Mag Ognia moze w 1 rozdziale juz wejsc na statek etc etc, tak samo Nekromanta..tylko linia dialogowa jest inna...znacznie ciekawsza:D

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby zdobyć głos Wilka potrzeba jakiegoś % w posługiwaniu się bronią żeby trafić w te tarcze, czy można to zrobić na dajmy na to 10%?

Gdzie znajdę amulet dla Harada? Da radę to wykonać jeszcze Khorinis czy znajdę go dopiero w Dolinie?

Opłaca się uczyć ostrzenia mieczy? Jest do czegoś potrzebne coś specjalnego?

Opłaca się uczyć walki tarczą? Niby jak walczę z bandytami to ci z tarczą sprawiają mi najwięcej problemu.

O i jeszcze czy opłaca się zabijać Lehmara w 1 rozdziale, czy lepiej go zostawić na zaś na przyszłość?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tarcza się moim zdaniem nie opłaca, najlepiej wyjdziesz używając broni dwuręcznej, takie pytanie gdzie jest Awatar ciemności? Nie mogę znaleźć? Chodzi o smoka ożywieńca? Jego kamień oddałem Januszowi. W skryptach jest, że Śniący ma ten kamień, ciekawe  :hmmm:

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack

Amulet dla harada ma ork koło farmy Akila, idąc z Laresem po kawałek ornamentu go spotkasz. Na hardzie wcale nie jest prosty i Lares sam go nie rozwali.

Lehmara warto zabić, jak w ogóle wykonać wszystkie questy zabojców.

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tarcza się moim zdaniem nie opłaca, najlepiej wyjdziesz używając broni dwuręcznej, takie pytanie gdzie jest Awatar ciemności? Nie mogę znaleźć? Chodzi o smoka ożywieńca? Jego kamień oddałem Januszowi. W skryptach jest, że Śniący ma ten kamień, ciekawe  :hmmm:

Jeżeli chodzi o to coś potrzebne do stworzenie najlepszego miecza z gry, to chodzi o duszę Śniącego ;)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Wiem, wystarczyło założyć miecz :) Nie pomyślałem o tym.

kubek1227

kubek1227

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakieś rady dotyczące pięciu ołtarzy na pustyni adanosa? Znalazłem 4 a piątej nie moge za nic znaleźć no poprostu stoje cały czas w miejscu bo bez skonczenia wątku pustynii nie chcę iśc w fabułę..

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@kubek1227 Mogę ci powiedzieć tyle, co reszta. Masz 5 ołtarzy, na których masz umieścić kryształy i 4 stągwie do napełnienia wodą. Ta pustynia to najgorsza lokacja jaka może być w Returnie. Jedynie cierpliwość i samozaparcie w szukaniu może ci pomóc w znalezieniu w końcu ostatniego ołtarza. Każdy się męczy z tym i traci tam z 2-3h.

kubek1227

kubek1227

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 @xardas33 Znalazlem jakiś jeden ołtarz ale nie wiem czy to ten bo jest bez innosa, jest jakaś możliwosć otworzenia konsoli chociaz kliknac to f6 i przejechać kamerą po mapce bo serio chyba juz z godzine straciłem na tym..

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@kubek1227 ja ok. 3h straciłem. Konsolę da się otworzyć. Kilka razy otworzyłem ale później moja postać nie chciała reagować na jakikolwiek ruch czy otworzenie ekwipunku.

Nhire

Nhire

Użytkownicy
posty12
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktos moze gdzie moge nauczyc sie walki z dwoma bronmi? oraz jak dokladnie to dziala.
Musze miec jakies konkretne bronie? Nie wiem ktory to byl mod, ale gralem w jakis gdzie do walki 2 bronmi potrzebowalem konkretnych broni, czy tutaj tez jest tak? czy moge nalozyc jakiekolwiek chce bronie?
A i gdzie moge zatruc bronie?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
@kubek1227 ja ok. 3h straciłem. Konsolę da się otworzyć. Kilka razy otworzyłem ale później moja postać nie chciała reagować na jakikolwiek ruch czy otworzenie ekwipunku.
Wystarczy potem wpisać 42 i konsola się wyłącza potem postać działa, jadąc na F6 dojedziemy do miejsca wpisujemy Goto Camera i jesteśmy.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonac mini sniacych mieczem? Chodzi mi o tych z imionami. Mam tez kusze ale nie jestem w stanie go z dystansu zestrzelic bo zawsze podbiega i odnawia sobie hp uderzjac mnie. No i jeszcze do tego pioruny z dupy kurwa.

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grając na poziomie normalnym , mając ok. 50 poziom  miałem 2500 hp . (po użyciu tabliczek , kompotów , potów na zwiększenie hp , wpakowaniu PN , i używania miecza strażnika świątynnego ) Czy mógłby ktoś wypisać sposoby na zwiększenie HP w Returningu ?

Dezerow

Dezerow

Użytkownicy
posty42
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak pokonac mini sniacych mieczem? Chodzi mi o tych z imionami. Mam tez kusze ale nie jestem w stanie go z dystansu zestrzelic bo zawsze podbiega i odnawia sobie hp uderzjac mnie. No i jeszcze do tego pioruny z dupy kurwa.

Mini śniący uderza swoje kombo (3 kombinacje) i wtedy uderzasz raz lub max dwa i się cofasz, czekając aż powtórzy kombinację. Jeśli masz mało hp lub staminy uciekaj akrobatyką i wypij szybko poty pod 1,3 na numach
Jeśli do Ciebie podbiegnie zrobi, jakby ryk i się uleczy (+- 800-1000hp). Podczas tego uderz go szybko 2 razy to nie stracisz czasu, na ponowne odbieranie mu hp.
Do tego nie walcz z nim, jeśli nie zadajesz mu minimum 400-500hp per hit, chyba że lubisz się irytować i doprowadzać wręcz do furii :D
Rób zapisy w trakcie walki (jeśli uderzy Cię kombinacją wczytaj grę bo stracisz czas, męcząc się przy zbijaniu mu znów 1000hp)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Co mam zrobić kiedy już zrobiłem miecz z czarnej rudy i wbiłem do opiekunów, ale wszyscy nieśmiertelnie i odbiera mi połowę życia.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ale tam nie powinieneś mieć wgl. Opiekunów. Powinieneś dostać wpis do dzienniku i iść do portalu...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry