Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8860023 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8860023

Odpowiedzi 37317

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać zadanie Balama z jaskinią? Słyszy podejrzane odgłosy w nocy itd...

chodzi o tego od bagiennego ziela? zamieniasz sie w chrzaszcza w nocy, idziesz do jaskini pod drzwi, pojawia sie wpis w dzienniku, wybijasz wszystko, zamykasz temat

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
PROSZE!
Niech ktos mnie poratuje, mam akt 3, 247 dmg Bron (nordmarski mieczyk) 249 sily bron na 100% i jestem w dolinie cieni, mam miec walke z tym magiem ozywiencem 20k hp, bije go po 25, a po jakims czasie zaczyna mi hp samo schodzic a on sie healuje...
Chcialem go zaprowadzic do tych ludzi co w dolinie zyja zeby sie z nimi nim zajac, ale jak zbilismy mu 3k to ten zaczal sie healowac, mnie zaczela jakas trucizna jego zabijac i w minute sie wyleczyl do maxa...
Co mam zrobic?
Masz stanąć na tym kamieniu koło tej jaskini z ożywieńcem i napierdalać z kuszy do jego śmierci, tyle w temacie.

Post połączony: 2016-08-12, 19:18
Wie ktoś może gdzie znajduje się 1h mieczyk na cienie? Chodzi mi o te zjawy, wiem że 2h znajduje się w zatopionej wieży Xardasa, a 1h?

Nhire

Nhire

Użytkownicy
posty12
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chodzi o ten nordmarski na duchy? w kamiennej fortecy.
A odnosnie tego z kusza, poszedlem do tamtej krypty, zdobylem ta kusze actora ktora ma 1500 dmg i go zabilem po 30 strzalach ;3, pytanie tylko co teraz mam robic? wszystko co moglem juz tam zrobilem, zostal jakis rytual na przywolanie, ale jak go zaczac?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nhire tylko nie masz teraz nabojow na Azgalora ktorego musisz przywolac a walka jest w chuj ciezka. GG

Festus

Festus

Użytkownicy
posty17
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Harwing 1h Srebrny miecz jest w kopalni złota, która prowadzi na przełęcz, jest za skrzyniami no i pilnuje go cień, więc musisz go jakoś minąć lub magią załatwić.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nhire

Nhire

Użytkownicy
posty12
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktos jakies streszczenie co sie dokladnie robi w dolinie cieni?
Szukalem i tu i na innej stronie i nic konkretnego nie znalazlem, co prawda byly tam jakies konkretne rzeczy, ale jesli chodzi o poszczegolnie zadania to bylo zaledwie napisane "zdobadz to" i tyle...
Poki co znalazlem Kusze, pogadalem z orkami, mam krew demonow, krypte wyczyscilem, wszystkie moby jakie znalazlem wybilem, w dalszym ciagu trzeba mi krwi orka i nie jestem pewien ale i chyba jakis amulet, gniewu czy jakos tak.
Do tego gosciu cos pisal o jakiejs arenie z kamiennym kregiem czy tez o jakiejs ksiedze w jezyku demonow.
Help.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
teraz mam problem z robieniem run,
nauczylem sie od xardasa przyzwania szkieleta wojownika i spear of darkness, sprawdzalem skladniki, podchodze do stolu runicznego: brak skladnikow :|
3 krag, po powrocie z GD
znowu cos zle robie?:|
czy jakies ograniczenie czy cos?

QariX

QariX

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie związanie z sferami bo mam sferę z zawalonej wieży Xardasa, Starej Kopalni i Opuszczonej Kopalni ale gdzie mogę znaleźć czwartą ? W starym obozie bractwa nie mogę jej znaleźć gram na wersji 0056

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Mam pytanie związanie z sferami bo mam sferę z zawalonej wieży Xardasa, Starej Kopalni i Opuszczonej Kopalni ale gdzie mogę znaleźć czwartą ? W starym obozie bractwa nie mogę jej znaleźć gram na wersji 0056
Musisz stworzyć lepszą pustą runę :) masz taką opcje w menu tworzenia run ale do tego potrzebujesz sztabki z magicznej rudy i takie kawałki ornamentów które wypadają z kamiennych strażników albo z zniszczenia zwykłej runy masz taką opcje w menu tworzenia run

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki,
wlasnie sie polapalem z tymi runami, tak przy okazji to te co rudy potrzeba to 3-4 krag pewnie, a dalej 5-6 to te co brylek zelaza trzeba?
I z ta demonologia cos nie halo, nauczyl mnie dawno temu xardas czegos z 4 kregu czy cos, ale nic nie widac przy stole runicznym ani nic, rozumiem ze dopiero jak bede mial 4 krag (teraz mam 3) to bede mogl jakiegos demona przyzywac sie nauczyc?
Te mutageny czy esencje od demonow pamietam jak gralem najemnikiem znajdywalem

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest w Kopali żelaza która znajduje się w Mieście Orków.

Post połączony: 2016-08-12, 23:18
Wie ktoś gdzie jest ten cały Brendick z misji "Proroczy Sen" od Gritty? Przeszukałem całe bagna w Jarku i nigdzie go nie ma.

Festus

Festus

Użytkownicy
posty17
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Harwing Jak wiesz, gdzie jest drabina na bagnach to znajdziesz go tam.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wulfgar na pewno daje Ciężką zbroję strażnika? Nie mam u niego żadnej opcji na kupienie zbroi, pamiętam że zawsze chodziło się do Dobara w GD po tą zbroję.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Do Engora się chodziło jak już.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mniejsza, wie ktoś?

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoze ktos z ta demonologia?
mam juz 4 krag, ale xardas nie uczy mnie przyzywania demona ani niczego, tylko deathball do nauczenia mial
w karcie postaci obok demonology mam napisane trained ale co z tego :(
nie bardzo wiem skad czy jak opanowac to czy nauczyc sie?

dobra mam, po prostu trzeba tej runy najwyzszej
kolejne glupie pytanie,  jak otworzyc wejscie (ta krate), do tego stolu demonologicznego w wiezy xardasa (kolo pentagramu) :redface:

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Koło stołu przy fotelu na ścianie masz przycisk w wieży.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, dzieki Ci ponownie, zaraz ide obczaje :)

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadam na prawdę banalne pytanie.

Kto uczy tworzenia wywarów z leśnych oraz dzikich jagód ?
Posiadam tego setki :D

0 użytkowników
Do góry