Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8363571 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8363571

Odpowiedzi 37317

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Masz płytki teleportacyjne ale obsługujesz je jedną runą, a ta runa na początku 3 rozdziału jest zablokowana, żeby nie pominąć rozmowy z Poszukiwaczem przy martwych paladynach pilnujących wejścia do przełęczy GD.

Niby miało być to związane z jakimś DLC do Returninga 2.0 w którym u tego poszukiwacza mielibyśmy opcję wyboru drogi Beliara. Kiedyś o tym tutaj wspominali.

COLORBLIND

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
YY no to mamy problem bo nie miałem poszukiwacza przy ciałach paladynów na przełęczy ,jak również nie było ich w wieży dextera,farmie sekoba   w pierwszym momęcie myślałem że to  zmiana zależna od returninga ale widać bug co o tym myślicie ? tak samo bennet nie był w więzieniu tylko cały czasna farmie ale i tak musiałem go uwolnić :D

Ponawiam czy da się jakoś to naprawić bo nie mam praktycznie nigdzie poszukiwaczy w khorinis są tylko ci wokół kręgu słonecznego ani na przełęczy ani po drodze

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Masz płytki teleportacyjne ale obsługujesz je jedną runą, a ta runa na początku 3 rozdziału jest zablokowana, żeby nie pominąć rozmowy z Poszukiwaczem przy martwych paladynach pilnujących wejścia do przełęczy GD.

Niby miało być to związane z jakimś DLC do Returninga 2.0 w którym u tego poszukiwacza mielibyśmy opcję wyboru drogi Beliara. Kiedyś o tym tutaj wspominali.
Podobno ma wyjść patch dodający tą ścieżkę.

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam czy da się jakoś to naprawić bo nie mam praktycznie nigdzie poszukiwaczy w khorinis są tylko ci wokół kręgu słonecznego ani na przełęczy ani po drodze

bestia1982

bestia1982

Użytkownicy
posty33
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś w tym temacie kilka stron wcześniej podawał kod na tego poszukiwacza.

Jackyy

Jackyy

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak uwolnić Wenzela i innych niewolników z kopalni orków?

bestia1982

bestia1982

Użytkownicy
posty33
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

KOD na poszukiwacza co z nami rozmawia na przełęczy obok martwych paladynów.

DMT_2200_DARKSPEAKER

Jak uwolnić Wenzela i innych niewolników z kopalni orków?

Żeby go uwolnić trzeba wykonywać zadania dla orków i innych niewolników.

DoneQ

DoneQ

Użytkownicy
Mad Scientist
posty32
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Mad Scientist
Byłby ktoś tak miły i po krótce napisał co trzeba zrobić na pustyni Adamosa, tak ogólnikami chociaż bo jestem zagubiony :/

El Psy Congroo.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Byłby ktoś tak miły i po krótce napisał co trzeba zrobić na pustyni Adamosa, tak ogólnikami chociaż bo jestem zagubiony :/

O boże, a w solucji patrzyłeś?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Zmieniło się coś w zakresie załogi na Esmeraldę? Czy dalej - pomimo faktu, że na Esmeraldzie przypłynęło z 50 paladynów -  możemy zabrać tylko 11 członków załogi? Przy okazji, są jacyś "nowi" członkowie? Czy stara ekipa?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką książkę trzeba dostarczyć niewolnikowi Nutsowi? chce jakąś o gwiazdach ale Boskiej Mocy Gwiazd nie chce.

Skąd wezmę posrebrzany miecz?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaką książkę trzeba dostarczyć niewolnikowi Nutsowi? chce jakąś o gwiazdach ale Boskiej Mocy Gwiazd nie chce.

Jeżeli nic się nie zmieniło co do 1 returna to dostaniesz mieczyk od Alberta za palisadą.

johny18

johny18

Użytkownicy
posty9
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Miecz leży przy duchu w kopalni między GD i Khorinis.

bestia1982

bestia1982

Użytkownicy
posty33
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Książka jaką należy mu przynieść kosztuje 5000szt złota i w tytule ma coś o astronomii

DoneQ

DoneQ

Użytkownicy
Mad Scientist
posty32
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Mad Scientist

O boże, a w solucji patrzyłeś?
Nigdy z żadnej nie korzystałem a jak teraz Google to nie mogę znaleźć nigdzie o. 0

El Psy Congroo.

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Nie wierzę.... W dziale Returninga 2.0 masz jak byk temat "SOLUCJA + PORADY na start"
http://themodders.org/index.php?topic=26207.0 - Link do tematu.
http://themodders.org/index.php?topic=26207.msg1240540#msg1240540 - PUSTYNIA ADANOSA
Wasze lenistwo nieraz sięga zenitu.

COLORBLIND

tolek2323

tolek2323

Użytkownicy
posty32
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak zabić Kardimona? Wpisy w dzienniku są bardzo enigmatyczne...

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co to i gdzie go można spotkać, bo nie pamiętam?

bestia1982

bestia1982

Użytkownicy
posty33
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej :)
Mam pytanie, czy to normalne że w lesie asasynów każdy z nich mnie atakuje? A jeśli jest jakiś sposób na pokojowe wejście to proszę o podanie go.

Edit: Znalazłem rozwiązanie :)
Po pokazaniu nam przez Lokiego drogi z wejściem podchodzimy do piedestału i udajemy się do Bala Naniba, on daje nam amulet asasynów który kładziemy na piedestale. Po wpisie w dzienniku idziemy do Gonzalesa, prowadzimy go na miejsce wejścia i po rozmowie z nim udajemy się sami do tego lasu. Tu trzeba troszkę połazić i znaleźć wyjście z jaskini, ciężko się wydostać z wody gdy natrafimy na podwodny tunel, ja skorzystałem z opcji chodzenia do tyłu i wciskania sprintu. Teraz najważniejsze musimy wydostać się z jaskini nie zauważeni przez nikogo (zauważenie i podjęcie walki spowoduje brak wyboru podstępu) Po wyjściu z jaskini kierujemy się na lewo i prosto w stronę palącego się ogniska. Przy ognisku rozmawiamy z Gonzalesem i podejmujemy decyzję, czy ratujemy zaginionych nowicjuszy metodą walki, lub metodą podstępu zakładając ich pancerz.

tolek2323

tolek2323

Użytkownicy
posty32
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co to i gdzie go można spotkać, bo nie pamiętam?

Jest to duch Kaplana którego można spotkać w Bibliotece w Jarkendarze. Jest związany z questem Klątwa Pradawnych. Nie działa na niego magia, Uriziel, miecz srebrny. Nic.

0 użytkowników
Do góry