Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8403507 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8403507

Odpowiedzi 37317

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znów się zaciąłem, robię zadanko dla gomeza, dotarłem do magów ognia, przyzwałem ich, pogadalem z corristo i dostałem q na wypędzenie zła z jaskini gdzie jest amulet angara, wcześniej była zamknięta ale miała się teraz otworzyć. Otóż nie otworzyła się(ta rzekoma jaskinia bólu). Jestem już nawet na etapie, że rozmawiałem z magiem koło starej wieży xardasa o tej właśnie samej jaskini i że jest zamknięta :/ Co robić?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś pomysł jak zabić tego demona przy Treviusie? Zadanie z rękopisami Xardasa, gram nekromantą, 1 rozdział. Nie wiem, może zostawić je na potem?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A jak retorykę nabijać żeby mieć z 50 na 1 rozdziale

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie moge znaleźć wszystkie obozy bandytów z khorinis? bo na solucjach nie ma

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Arik ciężko, masz mało kasy więc wszystkich książek nie kupisz, ale jak kupujesz to zapisuj i patrz które dają retorykę, reszte olej, trochę retoryki za pulpity w jarku dostanisz, myślę że nabijać w 1 do 50 się nie opłaca, olej i leć dalej bo za bardzo się wykosztujesz

@wh00py obozy bandyów, masz za akilem, za sekobem, na drodze do ruin/kręgu, dexter to koło najemników, jeden jest w dodanym obszarze koło xardasa nad wodą, ale dość ciężki, w jaskiniach koło miasta masz 2, jeden przy wsch bramie w dolince, drugi niedaleko portu w kotlince, wchodzisz do niej od poludniowej bramy, z terenu gdzie byłeś na polowaniu z bartokiem, nie wiem czy coś pominąłem.
Ale akurat takie rzeczy to po co Ci solucja, uderzasz w eksplor i wszystko powinieneś znaleźć prędzej czy później, a z tych co są inne niż w normalnym g2nk to tylko przeniesiona jedna chyba od myśliwych do drogi do ruin. Mapę i tak musisz wyczyścić w miarę żeby Cię jarek nie zaskoczył

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Arik  Nie da się na 90% zdobyć w 1 rozdziale 50 retoryki, chłopie na co ci tyle? Może jeśli kupisz wszystkie książki i nie zepsujesz każdego 1 punkta w dialogach, a książki po kilka tysięcy golda sztuka, nie warto kupować, jeżeli ci tak zależy i nie grasz powyżej normala to kop żelazo w nieskończoność...

Pytania dwa mam:
Czy którakolwiek gildia ma jakiekolwiek bonusy (itemy, questy gdzie można zdobyć pote, cokolwiek) dla łucznika?

Czy zadanie od Hagena za które można dostać święte strzały, Dark Web chyba się nazywa, nagroda dotyczy ta każdego czy tylko paladynów?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
nvm delete post

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras dopiero co skończyłem dark webb i z tego co widziałem nagrodę możesz sobie wybrać, mieczyk, strzały, runkę, kasę, tarczę i coś tam jeszcze chyba, więc pewnie niezależnie od gildii możesz wziąć.

Ja ponawiam swoje pytanie, mianowicie:
Robię zadanko dla gomeza, dotarłem do magów ognia, przyzwałem ich, pogadalem z corristo i dostałem q na wypędzenie zła z jaskini gdzie jest amulet angara, wcześniej była zamknięta ale miała się teraz otworzyć. Otóż nie otworzyła się(ta rzekoma jaskinia bólu). Jestem już nawet na etapie, że rozmawiałem z magiem koło starej wieży xardasa o tej właśnie samej jaskini i że jest zamknięta. Przyzywam Cię @Jao lub ktokolwiek :D

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A mag stał obok jakiej jaskini????????????????????????? Nawet w dialogu ma że ZA MOSTEM JEST JASKINIA ALE NIE MÓGŁ SIĘ DO NIEJ DOSTAĆ

:F ja pierdole, jakbyś nadal miał trudności z "eksploracją" to podpowiem

Nie wiem skąd sobie ubzdurałeś że chodzi o jaskinię z amuletem Angara, nieważne, ale chodzi o jaskinie która jest za mostem obok Lex'a. Logiczne co?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę dostać Ektoplazmę ? 1 kupiłem u Salandrila drugą kupiłem od Constantina, gdzie mogę znaleźć trzecią plox halp
+
Kto w 3 rozdziale uczy kompociku +20 hp z jagód ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

bubek

bubek

Użytkownicy
posty35
Propsy9
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam problem z misiją "Talizman Glance'a" są dwie opcje:
Nie mogę znaleźć tego mieszka
Znalazłem mieszek lecz coś nie zadziałało (50 sztuk złota + pierścień)

Melothar123

Melothar123

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest w jarku młot addanosa ? I jak mam otworzyć to skrzynkę w ratuszu gdzie jest lord hagen tam na górze ona jest przy piecyku jak ją otwieram to podpala mnie i umiera. I jeszcze jak mam otworzyć to skrzynkę gdzie jest ten kostór 190 dmg on jest tam jak odblokuje się tym kamieniem portal i zabije panterę to jak się tepnie dalej to na wprost. Umieram jak ją otwieram spada ten grad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Melothar123
W jednej ze świątyń jest to losowe w której, pojawi się dopiero po tym jak Ashatr ci o nim powie.
150+ zreki jest wymagane aby rozbroić pułapkę twoje staty nie maja żadnego znaczenia zawsze zginiesz tylko zreka można to obejść
Te skrzynki to nagrody możesz otworzyć tylko jedna z nich ta która jest przeznaczona dla ciebie ( Zreka,Mana,Siła)

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jefel

Jefel

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki nauczyciel uczy siły 250+?

Melothar123

Melothar123

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-05-17, 20:42
@Melothar123
W jednej ze świątyń jest to losowe w której, pojawi się dopiero po tym jak Ashatr ci o nim powie.
150+ zreki jest wymagane aby rozbroić pułapkę twoje staty nie maja żadnego znaczenia zawsze zginiesz tylko zreka można to obejść
Te skrzynki to nagrody możesz otworzyć tylko jedna z nich ta która jest przeznaczona dla ciebie ( Zreka,Mana,Siła)

A wiesz gdzie jest ta nagroda pod siłkę ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Melothar123 Przeczytaj pierdolone pulpity, one dają kurewsko jasną wskazówkę dla kogo jest przeznaczona nagroda skrzynia.

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wytłumaczy mi ktoś system teleportacji? Dostałem tą rune od Xardasa ale jak jej używam to po pojawieniu się opcji z teleportacją dalej nie pojawia się nic oprócz napisu "Wstecz". Wie ktoś co należy zrobić?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
nvm

Post połączony: 2018-05-17, 21:07
@Maximeee odsylam do solucji+porady.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
1.Chyba popusułem zadanie Znudzony Jesper, przychodzę do Gilliana w dzień i w nocy, i nie mam odpowiedniej kwestii do skończenia zadania... ktoś coś wie?
2.Chyba jestem w ciemnej dupie, wykonałem zadanie Spotkanie w karczmie, wracam do Ramireza i nie chce mi nic powiedzieć o gildii zabójców...  Pomocy!

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podczas rozmowy z Gerbrandtem o pracy źle odpowiedziałem czy jest jakiś sposób by to odkręcić? Nie mam sejwa sprzed tej rozmowy ;/

0 użytkowników
Do góry