[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 1052049 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 1052049

Odpowiedzi 1461

corleone1980

corleone1980

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można jakoś odinstalować albo przeinstalować samo content mod ? Czy pozostaje mi odinstalować całego G3?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Użyj po prostu jeszcze raz instalatora, przeinstaluje ci.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

corleone1980

corleone1980

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można włączyć szybkie grabienie inaczej niż przez ponowną instalacje moda ?

blackero

blackero

Użytkownicy
posty232
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba nie.

Dage23

Dage23

Użytkownicy
posty29
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Edytuj plik ge3.ini a dokładniej wartość QuickLoot ustaw na true, jeśli nie ma takiej wartości to po prostu dopisz QuickLoot=true najlepiej w "sekcji" [Game].

Matrival

Matrival

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Waszmości! Pomoc potrzebna!
Zainstalowałem właśnie G3+Community Patch 1.75+QuestPack4.2+Content Mod3.1 i jest problem. Mianowicie tekstury wariują. Ziemia jest czarna a obiekty takie jak beczki czy inne wiszące szmaty są zielone albo białe i wszystko miga. Zmiany ustawień graficznych nic nie zmieniają, przeinstalowanie całości również nie pomaga. Sterowniki zaktualizowane, wszystko na swoim miejscu. Komputer spełnia raczej wszystkie wymagania. Podaje konfiguracje kompa i screen z gry:
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4210H CPU @ 2.90GHz (4 CPUs), ~2.9GHz
Memory: 16384MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce GTX 860M 2GB

blackero

blackero

Użytkownicy
posty232
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Matrival

Matrival

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sprawdż czy przypadkiem nie odpalasz gry na zintegrowanym intelu.

Sharkooo

Sharkooo

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem, ponieważ bo zainstalowaniu tych dodatkow zgodnie z opisem, nieslysze niektorych dialogow tylko widze ich tekst, np u Hamlara mowi " Co zrobiles orkowie teraz.. " a potem juz sie urywa i nie slychac. Jesli nie ma dubbingu dla tych wersji to prosze o informacje jesli to problem to prosze o pomoc.

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Ale moment moment, dubbingu nie ma połowa zdania "Co zrobiłeś orkowie pozwolili by nam żyć", czy chodzi o to co jest w następnym?

Sharkooo

Sharkooo

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No to tak powinno być, następną kwestię zmieniają Konsekwencje.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sharkooo

Sharkooo

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale powinno być, ze nie slychac dialogow? Bo nie slychac dialogow w niektorych momentach a tekst jest wyswietlany.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale powinno być, ze nie slychac dialogow? Bo nie slychac dialogow w niektorych momentach a tekst jest wyswietlany.

CM, Konsekwencje czy inne mody nie posiadają polskiego dubbingu więc jest to całkiem normalne że nie słyszysz kwestii dialogowych. Na upartego możesz zainstalować niemiecki dubbing :]

Sharkooo

Sharkooo

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okej, dzięki za pomoc, więc zacznę grać z muzyką xd

JayK

JayK

Użytkownicy
Opricznik
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Opricznik

Witam, doszedłem do tego etapu w instalacji CM, ale przycisk dalej z jakiegoś powodu nie działa. Miał ktoś podobną sytuację, a jeśli tak, to jak to naprawić?

EDIT: Dobra, już wiem, jak usunąć posta? :D

Chwaaała naszeeemu praaawosławneeemu caroooowi.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano,

Chciałbym zostać magiem wody.
Poszedłem do Mixyra i Cronosa jednak żaden z nich nie ma na sprzedaź szaty maga wody.
Kiedy ona się odblokuje ? I u kogo ? Czy trzeba wbić jakoś reputacje czy o co tu chodzi ?

Nawet na YT nikt nie grał magiem wody

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, wydaje mi sie ze u jednego z YT widzialem jak od npc mozna kupic tabliczki z prastara wiedza chyba po 5 od kazdego. Ma ktos liste tych npc i miasta?

Drugie pytanie, jak odpomarańczowić komus nick zeby nie był obrazony? Amnezja nie dziala
Nie wiem dlaczego w Cape Down nie mam opcji dialogowej zeby odkupic ekwipunek paladyna

Trzecie, dlaczego co chwile doslownie ktos w miescie mnie zaczepia i oskarza o kradziez, tak kradne no ale doslownie co minute ktos mnie zaczepia mam wyuczone tlumaczenie sie ale tak 1 na 3 przypadki pomaga przez co pozniej jak ktos mi nie wierzy to bije sie z nim i reszta miasta w chociaz czesc ma pomaranczowe nicki i nic z tym zrobic nie moge

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Witam, wydaje mi sie ze u jednego z YT widzialem jak od npc mozna kupic tabliczki z prastara wiedza chyba po 5 od kazdego. Ma ktos liste tych npc i miasta?

O ile dobrze pamiętam to tabliczkami handlują między innymi ten ziomek co chce eliksiry od ciebie w Cap Dun, któryś z grubasów kupców w Mora Sul, ziomek z któryś ruin co prowadzi cię do zaginionego asasyna a potem chce na oaze... Tabliczki pojawiają im się do sprzedaży losowo - raz mają, raz nie. Przed pierwszą rozmową z nimi możesz też sobie zapisać grę i wczytywać do skutku aż będą je sprzedawać (tylko przed pierwszą rozmową lub jeśli wiesz że kupiec będzie miał jeszcze raz losowane towary).

Trzecie, dlaczego co chwile doslownie ktos w miescie mnie zaczepia i oskarza o kradziez, tak kradne no ale doslownie co minute ktos mnie zaczepia mam wyuczone tlumaczenie sie ale tak 1 na 3 przypadki pomaga przez co pozniej jak ktos mi nie wierzy to bije sie z nim i reszta miasta w chociaz czesc ma pomaranczowe nicki i nic z tym zrobic nie moge

No i nic nie zrobisz jak za bardzo w mieście nabroisz. Dożywotnio będą pomarańczowi. Najlepiej jest mieć wyuczone tłumaczenie i kraść raz, a dobrze - przy pierwszym przyłapaniu+z wyuczonym tłumaczeniem się, nie ważne ile rzeczy wykradłeś, nikt się nie powinien na ciebie poważnie wkurwić.

0 użytkowników
Do góry