[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 913612 1460

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 913612

Odpowiedzi 1460

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja instalowałem tak samo ale tylko do momentu poprawki content moda, wgrałem też czcionke i wszystko działa bardzo dobrze zero ścinek i wszystko szybko się ładuje
Mi właśnie zależało na tym, żeby jak najbardziej urozmaicić rozgrywkę. Strasznie mnie to drażni, szczególnie, że to nie wina słabego sprzętu :/ miałem nadzieję, że ktoś już problem przerabiał j pomoże.

wisnia2143

wisnia2143

Użytkownicy
posty31
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To teraz zagwozdka,gra dziala wszystko pieknie ladnie - do czasu. Jestem na etapie gdzie 1wszy raz wchodze do Nordmaru, zachodze do klanu wilka a w nim co chwile blad. Jak zagadam kowala tez blad.

Gothic3.exe
caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
in module <UNKNOWN> at 001B:1000EA06

To w logu znalazlem, ktos obeznany?

A z innej beczki pytanie odnosnie samej gry. Jak zniszcze chociaz 1 oboz buntownikow to automatycznie kazdy bedzie mnie atakowac? I kiedy mniej wiecej mozna sie nimi zajac? Po przejsciu calego Nordmaru i Montery? Czy jeszcze pustynie mam zrobic? Chcialbym zobaczyc co oferuja mody po rozwaleniu obozow, czy orkowie jakies misje extra dorzuca ale martwie sie, ze zablokuje sobie duzo zadan u buntownikow :C

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Modyfikacja dodaje eliksiry do atrybutow. NP. mikstura z goblinivh jagód daje 3 do umiejętności łowieckich, eliksir daje 8. Przepis na niego to mikstura z goblinivh jagód i coś jeszcze. Znalazłem dwa przepisy, na eliksir zręczności i mamy. Ktoś wie, gdzie znajdę taki dla siły?

Vaxard

Vaxard

Użytkownicy
posty24
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Modyfikacja dodaje eliksiry do atrybutow. NP. mikstura z goblinivh jagód daje 3 do umiejętności łowieckich, eliksir daje 8. Przepis na niego to mikstura z goblinivh jagód i coś jeszcze. Znalazłem dwa przepisy, na eliksir zręczności i mamy. Ktoś wie, gdzie znajdę taki dla siły?
W klanie młota jedna z postaci za zrobienie questa da ci przepis lub będziesz mógł go od niego kopic. tak to alchemicy sprzedają standardowy przepis który daje ci chyba +3 do siły

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W klanie młota jedna z postaci za zrobienie questa da ci przepis lub będziesz mógł go od niego kopic. tak to alchemicy sprzedają standardowy przepis który daje ci chyba +3 do siły

Dzięki ;) Standardowy mam właśnie. Chodziło mi o ten lepsiejszy ^^

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzień dobry,
Mam taki problem, że po zainstalowaniu modyfikacji CP1.75 + QP 4.U2 + CM3.1 + Update Pack + PGL + LTM podczas ładowania gry pojawia mi się taki błąd "unable to open Ani_monster_wolf_claws_01_diffuse.xshmat for writing. Make sure it's not write protected or locked by another application gothic 3"
Co mogę zrobić w takiej sytuacji, aby gra zaczęła działać? Jeśli to ważne, mam wersję steam

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Zobacz czy nie masz tego pliku tylko do odczytu.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie mogę znaleźć te wszystkie pliki? Przeglądając folder Gothica 3 nic nie znalazłem

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
A to w takim razie, może jest to w PAku spakowane. Może wystarczyłoby rozpakowanie do folderów jakimś G3Pak'iem czy coś.

Ramaja-chan

Ramaja-chan

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Ventrue
Coś jest chyba nie ten teges z linkiem do Quest Packa, bo w sumie oba przekierowują do moda, ale w pierwszym, po przekierowaniu doklejony jest link do setup_content_mod_262_pl_fix .exe.
To jest to samo, co ta poprawka niżej do ContentModa?

Garti

Garti

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś pomóc przy instalacji moda Return of General Lee? Zaznaczam go w mod starterze i po odpaleniu gry nic się nie zmienia. Zacząłem nową grę, tepnąłem się do Lee, do Nordmaru i okazało się, że mod nie załączył.
Dodam, że:
- chcę go zainstalować bez LTMa
- mam wersję steamową
- w mod starterze wyskakuje mi parę błędów (pierwszy przy jego włączeniu - "List index out of bounds (-1)" i drugi przy kliknięciu integrate mods na Powrocie Generała - "I/O error 32"

skotar7

skotar7

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A z innej beczki pytanie odnosnie samej gry. Jak zniszcze chociaz 1 oboz buntownikow to automatycznie kazdy bedzie mnie atakowac? I kiedy mniej wiecej mozna sie nimi zajac? Po przejsciu calego Nordmaru i Montery? Czy jeszcze pustynie mam zrobic? Chcialbym zobaczyc co oferuja mody po rozwaleniu obozow, czy orkowie jakies misje extra dorzuca ale martwie sie, ze zablokuje sobie duzo zadan u buntownikow :C
Jeden obóz nie przyniesie żadnych konsekwencji. Rozbicie 3 obozów spowoduje wrogość buntowników

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś zrobił wątek generała Lee? Sprowadziłem jego i Laresa do vengardu. Zrobiłem questy dla niego, cobryna i tego paladyna w świątyni. Skończyło się na tym, że paladyn Georg nie będzie się wtracal, Cobryn powiedzial, że Rhobar już mu nie ufa. Dalej u nikogo nie mam już opcji dialogowych. A o zniknął Karrypto. Nie wiem czy to zamierzone, bo Cobryn miał z nim pogadać, czy po prostu bug.

Jeszcze pytanko. Znalazłem projekt mistycznej zbroi. Posiadam 3 z 4 składników potrzebnych do jej wykonania. Ktoś kojarzy gdzie znajdę "napierśnik"?

Ramaja-chan

Ramaja-chan

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Garti
Musiałeś się podczas instalacji gdzieś walnąć, albo to jakiś błąd systemowy, bo u mnie bez LTM normalnie się uruchamia, a też mam wersję na steam

Ramaja-chan

Ramaja-chan

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale po wyzwoleniu Gothy i wykonaniu zadania od Elrica dotyczącego orkowego patrolu, to mam mam z nim później kwestię dialogową, która nazywa się [PL], a po kliknięciu w nią, dostaję misję o tej samej nazwie i treści.

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z góry przepraszam jeśli pytanie zostało już zadane, ale przeszukiwanie tego wątku to czysta tortura.

Czy wymagane jest uruchamianie gry przez ModStartera, czy można przez skrót Gothica 3?

Vaxard

Vaxard

Użytkownicy
posty24
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mika 123

Mika 123

Użytkownicy
posty45
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam pewne nietypowe problemy z tą paczką modów. Otóż gdy testowałem czy wszystko działa, na początku zaskoczył mnie brak intra. Na dodatek przez kilka sekund kamera była zablokowana za Bezimiennym. Wpisałem MARVIN i "give all". (Prawdopodnie) Wszystkie przedmioty są i mają polskie nazwy. Jednak dla równowagi nie miałem starszego wioski koło Lestera oraz przewoźnika i jego łodzi. Ponadto aby "ubrać" jakiekolwiek wyposażenie musiałem kilkakrotnie na nie klikać zanim zadziałało. Czy PGL zadziałało to nie wiem, bo gdy tepnąłem się do Nordmaru wywaliło mi grę z błędem "Where is the Guru?" i po prostu nie miałem siły się z tym grzebać. Dla ścisłości wcześniej mialem problem z niektórymi dialogami i Tristanem (zamiast tekstu i napisu nad Tristanem był myślnik "-"), ale jakoś rozwiązałem ten problem i wtedy pojawiły się te wymienione poniżej.
Z góry dzięki za pomoc :)

Marysio

Marysio

Użytkownicy
posty28
Propsy4
  • Użytkownicy
https://www.bractwospolszczenia.pl/showthread.php?tid=826 - obczaj to stary i zrob wszystko tak jak jest na pisane po kolei. Nie instaluj gęby beziego z Cm'ki i z ulepszonych stworow tylko wilka. U mnie tylko tak dziala. Powodzenia!

Tez mam problem choc w porownaniu do niektorych z panstwa tutaj raczej jest on smieszny.
Szukam 4 schematu dot. Mistycznej zbroi. Brakuje mi napiersnika. Dacie wiare ze mam 94 level na beziu i nic?
Z gory serdecznie dziekuje za pomoc a jak juz byla o tym mowa to piszcie lub skasuje tego posta.
Pozdrawiam goraco. :)

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale po wyzwoleniu Gothy i wykonaniu zadania od Elrica dotyczącego orkowego patrolu, to mam mam z nim później kwestię dialogową, która nazywa się [PL], a po kliknięciu w nią, dostaję misję o tej samej nazwie i treści.

Podbijam pytanie mam dokładnie ten sam problem.

0 użytkowników
Do góry