Dyskusja na temat modyfikacji 836488 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 836488

Odpowiedzi 2122

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Końcówka Anno Domini 2018 -> ruskie do returninga dalej wydają patche xD
Który to miał być ten final patch? ten 6.1/6.2 jakoś z pierwszego kwartału tego roku xD? Jakoś tak, nie? xD

Mało tego, XXI wiek, koniec 2018 roku a oni nadal myślą, że wyłączenie/zminimalizowanie konsoli coś da. Pamiętam, jak zapowiedzieli Returna 2.0, jak tu na forum grupa osób ich broniła z tym wyłączeniem konsoli, bo: ,,RETURNYNG DWA BYNDZIE BEZ BUGUF!!!!!", tymczasem jak sami zauważyliście bez bugów to może była... wieża Xardasa xD A finalnych wersji to już naliczyłem chyba około 11.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Trazege chce po prostu być okrzyknięty Proustem moddingu. :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trazege chce po prostu być okrzyknięty Proustem moddingu. :F

:lol2: :ok:

heheTG

heheTG

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, przyszedłem się wyżalić, popytać. Istnieje jakikolwiek sposób żeby "odpsuć" sobie wątek Orków? Mianowicie chodzi o słynny quest Najemnik Orków. Łatwo sobie popsuć wątek z kopalnią orków, gdy nie jest się zaznajomionym z modem. Chodzi o to, że jak możecie się domyślać oddałem questa dla Ur-Thralla przed wzięciem questa od szamana za areną orków i nie mam już możliwości wejścia do kopalni. Jest jakakolwiek szansa naprawienia tego czy pozostaje jedynie gra od nowa, co nie powiem odpycha mnie już niesamowicie, bo troche czasu jednak na to idzie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie musisz brać tego questa, wystarczy samo zabicie demona na bagnach.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

heheTG

heheTG

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, że wtedy nie dostane Orków do pomocy?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ci orkowie to i tak są tam tylko dla lootu, bo oprócz wybijania zombie (czyli zabierają expa :x) to nic konstruktywnego nie robią. U mnie i tak większość zginęła zanim wyciągnęła broń.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema Ludziska

Chciałem was zapytać o momenty w grze kiedy mówiliście sobię "o kurwa no to teraz to będę rozpierdol robił"
Ja tak miałem 2 razy i dla takich momentów się gra :D
- Jak dostałem w łapę łuk keronowy
- jak dorwałem łuk święty posłaniec :)

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja grając 1h strażnikiem miejskim na legendzie, zadaję sobie pytanie, za każdym razem jak włączam grę, "co ja najlepszego narobiłem", granie na 1H to katorga, skusiłem się na to bo rzeźnik na Rebalanced to była jakaś popierdółka więc pełen entuzjazmu walnąłem na start Legendę no i pierdziele się z tym już dobrych kilka miesięcy.

Miałem taki jeden moment z pierwszej walce w Krukiem, nie mogłem się z nim mierzyć bo walka na mele to jakaś porażka, aż wpadłem na genialny pomysł i walnąłem w niego jakimś najpotężniejszym czarem ognia który zadawał wg. opisu jakieś 1400dmg plus podpalenie i okazało się że wystarczyło go po tym klepnąć kilka razy z mieczyka i finito :D

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zawiodłem sie na Zaginionym Bracie. Niby najtrudniejsza lokacja, tyle strachu co ludzie kładli, a tu nie dość, że krótka, ro jeszcze łatwa. Wystarczy mieć kusze 425dmg i wiedzieć gdzie wskoczyć.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao @tedddy_bear

JARAM SIĘ!!! Wersja ze wszystkim oprócz skryptów z 24.11 Da się dowolne przedmioty wrzucać do tego paska od F1 do f10

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale te skróty są powiązane z ekwipunkiem, by szybciej ci znajdował daną rzecz?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przypisujesz do f1 np. potke na leczenie, wciskasz f1 i pijesz ją.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale to jest z AB? czy jakaś osobny moduł do Ret2.0?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
AB dodali to w którejś wersji niedawno

BramaZfcB

BramaZfcB

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam zrobiłem wszystko co w poradnikach zinstalowałem czystą złotą edycję Gothica 2, sciągnąłem retuning zainstalowałem komponenty, później samego retuninga 2.0, działa... Wszystko Rosyjskie, więc poszedłęm dalej sciągnąłem spolszczenie i dubbing, po instalacji spolszczenia, wyszedł pół Polski dubbing, wszystki tekst jest po Rosyjsku, chce zainstalować dubbing, wyskakuje mi oto takiej tresci błąd : Wystąpił problem podczas próby utwoarzenia pliku w folderze docelowym: Odmowa dostępu
Proszę o szybką i kompetentną pomoc

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie ma dubbingu polskiego do returna, powinieneś mieć cały tekst po polsku, a dubbing łamany z polskim i rosyjskim

Post połączony: 2018-11-30, 16:12
Także wszystko zrobiłes okej, tylko nie instaluj tego "dubbingu" bo przede wszystkim tego nie ma :D

heheTG

heheTG

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, znowu ja z następnym problemem. Przy walce z lodowym smokiem zawsze przy końcówce jego HP po prostu crashuje mi gre choćbym nie wiem co zrobił, można liczyć na jakieś rozwiązanie, ewentualnie mógłby ktoś po prostu zabić dla mnie tego smoka i odesłać savea?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Cześć, znowu ja z następnym problemem. Przy walce z lodowym smokiem zawsze przy końcówce jego HP po prostu crashuje mi gre choćbym nie wiem co zrobił, można liczyć na jakieś rozwiązanie, ewentualnie mógłby ktoś po prostu zabić dla mnie tego smoka i odesłać savea?

Możesz zobaczyć marvina i komende kill, jeśli znów scrashuje to znak że coś jest nie tak z regenem hp smoka i crashuje gre.

0 użytkowników
Do góry