O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 27.12.2015 roku
Wyświetleń 837957
Odpowiedzi 2122
Niemy
Arik
Sentinel
A ogólnie to uczy ktoś inny robienia eliksirów siły poza Constantino? Bo pamiętam, że w rebelance specjalnie po to zostawałem u niego czeladnikiem, a teraz chciałbym spróbować u Harada.Swoją drogą - węgiel można też znaleźć w zwęglonej chatce w tej zatoczce, gdzie siedzi Skip.EDIT: Miał ktoś taki błąd, że po walce z Arlikiem nie można było oddać mu jego oręża? I przy okazji, gdzie mogę znaleźć atrament?
Cytat: Niemy w 2016-01-06, 21:33EDIT: Miał ktoś taki błąd, że po walce z Arlikiem nie można było oddać mu jego oręża? I przy okazji, gdzie mogę znaleźć atrament?Też taki miałem błąd i w sumie nadal mam :C A atrament ponoć można w górnym mieście znaleźć gdyż taka informacja przetacza się w dialogu Ale i tak twórcy IMHOSpoiler"zepsuli" trick z zabijaniem czarnego trolla I takie pytanko, czy dołączanie do obozu myśliwych nie będąc czeladnikiem u Bospera jest możliwe czy jest tak jak w 1.0?
EDIT: Miał ktoś taki błąd, że po walce z Arlikiem nie można było oddać mu jego oręża? I przy okazji, gdzie mogę znaleźć atrament?
qlwik
K0nopa
Chyba mam buga. Kiedy walcze z najemnikami na farmie Onara i pobije np Raula (oczywiście zgodnie z regułami pojedynku) to spada mi karma u innosa i musze zaplacic grzywne. Najgorsze jest to że kiedy pobilem 4: Raula, Bulka, Festera i Roda to Lee mowi mi cos w stylu ze jest juz za pozno i wszyscy mnie zaczynaja napierdalac.
Werewolf
Simon Said Moderator
K4R0L111
Nie mam sił, więc napiszę szybką aktualizację: Mamy 618 na 619 dialogów postaci. Korektujemy, tłumaczymy monologi itp. Pozdrawiam.
@Niemy Tez mialem za to kare. Na poczatku myslalem ze ta grzywna jest za pobicie Moe albo Arlika.I 3 kafle w kaczą dupe.
Cytat: K0nopa w 2016-01-07, 16:46@Niemy Tez mialem za to kare. Na poczatku myslalem ze ta grzywna jest za pobicie Moe albo Arlika.I 3 kafle w kaczą dupe.Zawsze mozesz potraktowac to jako bug i sobie tą kase dodać kodem
Cytat: Werewolf w 2016-01-07, 21:31Cytat: K0nopa w 2016-01-07, 16:46@Niemy Tez mialem za to kare. Na poczatku myslalem ze ta grzywna jest za pobicie Moe albo Arlika.I 3 kafle w kaczą dupe.Zawsze mozesz potraktowac to jako bug i sobie tą kase dodać kodem Nie tak łatwo, bo wziąłem sobie normalny poziom trudności. Ogólnie to jak z tym Gravo? Można do niego pójść, jeżeli mamy kłopoty z Andre? Osobiście żadnego dialogu u niego nie widziałem.
Wonsz
Squerol