Dyskusja na temat modyfikacji 835181 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 835181

Odpowiedzi 2122

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Pokazuje głód/pragnienie/zmęczenie na ekranie (występuje od poziomu ciężkiego wzwyż.
2. Coś z dynamicznymi paskami, nei za bardzo wiem o co chodzi.
3. Pozwala zapisywać na legnedarnym.
4. Nie, tylko godzinnie

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
status bar to paski hp, wytrzymalosci i many. Mozna to wylaczyc i nie widac ich.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno. Rozumiem że brak zapisywania gry podczas walki jest wyłączone na stałe i nie da się też tego zmienić?
PS
Mogę wgrać plik nograss z wersji dedykowanej do 0065, będzie miało to wpływ na grę?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to jest wylaczone na poziomach nizszych niz trudny. Ja gram na trudnym i mi to nie przeszkadza.

Ja wgralem nograss z 65 i jest ok.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram na normalnym i nie mogę zapisywać podczas walki. Na razie to nie problem ale później z mocnymi będzie nieciekawie.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To prawda, obecna wersja Returninga odzwyczaja nas od starych przyzwyczajeń :D Nie wiem jak rosjanie to zrobili ale usprawnili na tyle inteligencje postaci że w obecnym wymiarze jak uciekamy podczas walki od rannego npc to ten zatrzymuje sie w polowie drogi i skrypt generuje mu miskture ktora przywraca natychmiast 100 % hp co dodatkowo powoduje duza trudnosc w walce z silniejszymi przeciwnikami.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja robiłem tak, że lurowałem kogo tam chciałem i po prostu uciekałem do momentu aż stanie. I tak za każdym razem, bo jeżeli będziemy odpowiednio szybcy to postać nie wypije miksturki, a my mamy wolne 4-5 hitów do zrobienia ;) Można sejvować podczas walki z npckami, tylko również trzeba schować bron i odbiec na jakiś dystans

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teoretycznie tak ale w praktyce skrypt generujacy potke jest dosc szybki :D

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam takie pytanie macie opcje żeby pokazywało ile dmg zadajesz? jakos szukałem 2-3 razy i nie mogłem znaleźć. (0066 oczywiście)

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zainstalowałem na czysto wersję 066 i generalnie po pajawieniu się małego ekranu loadingowego na pulpicie potem wszystko znika i gra się nie odpala, ktoś może zna przyczynę takich zachowań? Zaistalowałem wszystko po bożemu i wedle reguł, cały soft itd. plz help

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podaj info co pokolei instalowales

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co to jest Power Hacking? Pod Y albo T jest, jak nie mam broni założonej to wyskakuje "error", a jak mam to nic sie nie dzieje. Co to robi?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mamy zielonego pojecia

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na czym można zwiększyć poziom retoryki?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czytasz regały/księgi/itp np mozesz przeczytać ten w domu Sekoba i powinna ci sie zwiekszyc.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jak teraz przeczytam regał/książkę to jak zostanę magiem to będę mógł znowu ją przeczytać żeby podnieść poziom inteligencji?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear
Tak, przynajmniej w 0065 tak to działało.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na czym można zwiększyć poziom retoryki?

Pierwszy punkt retoryki wpada w 0066 za powiedzenie bandycie Jessemu ze tez bylismy w koloni karnej.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jak tldr już odkryłeś te 6 nowych zadań co mają być wprowadzeniem do tych nowych lokacji?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam pojecia o nowych zadaniach bo jak na razie biegam z drewniana laga i wykonuje questy zeby mistrzowie zaczeli ze  mna gadac :) I zarabiam hajsy na trening dwureczna do 30 %

0 użytkowników
Do góry