[G½] Gothic DirectX 11 #2 486480 722

O temacie

Autor Splash

Zaczęty 20.09.2015 roku

Wyświetleń 486480

Odpowiedzi 722

szymek90rbk

szymek90rbk

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z gothic2nk , gdy zainstaluje d3d11 ver 17.4 fix2.6 i systempack gra działa normalnie tylko gdy chce zakończyć gre i wyłączam wyskakuje brak odpowiedzi gothic 2.6 fix prosze o pomoc

zrobione wystarczyło wgrać ręcznie starszą wersje 17.1   

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Tak jakby to było coś nowego.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Misiek12

Misiek12

Użytkownicy
posty12
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, mam problem że z modem L'Hiver, po wczytaniu gry, czasami szybciej czasami po paru minutach, ekran robi się czarny, dzwiek pozostaje nadal. Na czystym Gothicu 2 z dx 11, problemu nie ma.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Siema, mam problem a mianowicie Gothic 2 na dx11 nie chce mi się wyłączyć, czekam, czekam i czekam, a on nic jak by zlagował, muszę dopiero przez menager go wyłączyć

Ponawiam pytanie, dodam jeszcze, że gdy zagada do mnie Poszukiwacz i w koło rozmowy wytacza taki mrok, to również nie widzę dialogu ani nic, muszę wybierać odpowiedzi na czujkę

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

MrBenson1703

MrBenson1703

Użytkownicy
posty44
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
po wgraniu moda npc maja strasznie duży zasięg interakcji względem mnie. Np jak wchodzę do Khorinis to ledwo co przejdę przez bramę, a już odzywa się do mnie strażnik magazynu, że mam się nie zbliżać i w tym samym momencie strażnik górnego miasta. Co jest nie tak? Da się zmienić zasięg interakcji z obiektami? Bo nigdzie nie znalazłem takiej opcji, a jest to bardzo uciążliwe podczas gry.

Frizbick
  • Gość
Czy projekt jest jeszcze rozwijany?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czasami jakieś bugfixy są robione - ale nie, obecnie jest regoth rozwijany. Na githubie jest kod także zawsze ktoś może rozwijać dalej jak chce.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podczas włączenia F11 gra mi się ścina, nie mogę już tego wyłączyć ani nic zmienić w panelu. Grę muszę wyłączyć przez cr alt delete.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak naprawić brak menu statystyk i paska zdrowia w dx 17.4 ?

derko

derko

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim, jedno pytanko. Jak w ustawieniach zaawansowanych dx11 (tych pod ctrl+F11) zapisać zmiany na stałe, poustawiam sobie różne bajery pod siebie, restartuję grę i wszystko wraca do pierwotnego stanu, jakieś pomysły?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak naprawić brak menu statystyk i paska zdrowia w dx 17.4 ?

A nie wiem, może 17.5? U mnie jest pasek i statystyki.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam zainstalowałem dx 11 wszystko jest tak jak powinno tylko ze nie mogę zwiększyć rozdzielczości maksymalna jest chyba 1280/720 i nie da się więcej (tak ta rozdzielczość pod f11) nie było by problemu gdyby nie fakt ze wszystko jest za duże w szczególności interfejs zamiast całego ekwipunku wyświetla się tylko 6 kratek itp no po prostu za mala rozdzielczość a zwiększyć się nie da. Także jak zwiększyć ta rozdzielczość???

CrazyMoose

CrazyMoose

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć!
Na wstępie chciałem podziękować wszystkim twórcom za stworzenie tego moda. W dobie mrocznych czasów gdy nie mogę normalnie odpalić NK na win10 jesteście moją jedną nadzieją ;)

Mam pytanie odnośnie moda DX11 a mianowicie: czy to normalne, że często-gęsto nie wczytuje mi w ogóle modeli postaci? Albo idę i mam cały obszar, bez żadnego moba. Pomijając już takie smaczki jak nie pojawiające się fabularne NPC (na szczęście po xxx przejściach gry wiem z kim trzeba pogadać aby pchnąć fabułę i mogę go poprzez "insert" przywołać ;) )

Czy to jest kwestia reinstala czy można coś zrobić wewnątrz gry jako takiej?

Pozdro!

DarthWojt

DarthWojt

Użytkownicy
posty135
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś pomóc, otóż gdy włączam tesselacje postacie oprócz Bezia są zniekształcone, oprócz głowy. ;/

Ryb3k

Ryb3k

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Doberek, podczas używania tej modyfikacji Gothic odpala mi się na zintegrowanej karcie graficznej, ktoś orientuje się jak to przestawić? Gra na zintegrowanej ledwo sięga do 20 fps. :/

davidzio27

davidzio27

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, może ktoś z was miał podobny problem?
Gra na modzie chodzi względnie normalnie, jednak ma tendencje do crashy - głównie przy wczytywaniu gry,włączaniu ustawień,jak i podczas grania. Również zawsze crashuje podczas wychodzenia z gry, co potrafi być denerwujące. Oprócz dx11 mam jeszcze vurta i returning.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Witam, co jest grane? mam karte r9 280x i proc i5 3470 8gb ram i gra chodzi po czym potrafi zaliczyć poważną zwieche ze zaiwesi sie dzwiek (prrrrrrrrrrr) i nic nie da sie zrobic oprócz reseta na przycisku.Później gdy włączam komputer i włączam gothica to nie ma juz saveów.Czy jest to wina karty bądz sterowników,bądz nie wyłączenia tesalacji i smaa? sterowniki które posiadam to 16.9.1.Chyba nie możliwe ze najnowsze gry śmigają a karta przy modzie dx11 w g2 ma odmawiac posłuszeństwa ?

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
Tak, może to być wina sterowników. Miałem podobną sytuację, otóż wyświetlił się komunikat o aktualizacji więc pobrałem i jak się można było spodziewać gdy odpaliłem G2 na Dx11 i nie dało się normalnie grać. Spróbuj wrócić do poprzednich ustawień karty.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie mam pojęcia co Wy robicie, że macie takie problemy. Mam o wiele gorszy komputer - Intel Core i7- 870, ASUS GTX 660 2 GB, RAM 6 GB DDR3. Dodaję moda [G1] Gothic DirectX 11 #2 do wszystkich modów w jakie gram i NIGDY nie miałem żadnych problemów. Co więcej, mody działają mi płynniej, że o wyglądzie nie wspomnę.
Proponuję na początek pobrać najnowsze sterowniki, przeczyścić system, zdefragmentować dysk (ki) i rejestr. To z pewnością nie zaszkodzi, a wielu się zdziwi z rezultatu.

Mod Velaja + [G1] Gothic DirectX 11 #2 -
http://imgur.com/a/0MZob
http://imgur.com/a/LSCHs

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy

adas

[G½] Gothic DirectX 11 #2
#479 2017-04-11, 09:25(Ostatnia zmiana: 2017-04-11, 10:58)
pomogło wyłączenie smaa i tesalacji i właczenie v sync (komputer juz nie "wybucha"xd)
Co my robimy ze nam nie działa normalnie?Nic ,starczy ze mamy karty amd z tym zawsze są jakieś jaja xd

0 użytkowników
Do góry