Biorę się do pobierania i zaraz sobie trochę popykam.
Już tak przeszedłem moda, zajęło mi to jakąś godzinkę i 10 minut. Bym przeszedł tego moda szybciej, gdybym później szybciej znalazł chrząszcza i tego Medved'a. Ogólnie questy dziwnie zrobione, tutaj pisze żebym załatwił to ale nie ma żadnych szczegółów np. Chrząszcz powiedział: "Przynieś mi pizzę" i nic więcej. Przez to musiałem się domyślać co, gdzie i jak. A samo szukanie sprawiało mi kłopoty bo był w jednym miejscu a nagle nie ma go w żadnych w których bardzo często przebywa, jakby się rozpłynął. Dialogów mogło być więcej oraz powinny być bardziej rozwinięte.
Jest tam również wiele niewykorzystanych miejsc takich jak taka jedna chatka czy "świątynia" w której na środku jest piedestał z kamieniem ogniskującym, mod mógłby mieć więcej zadań oraz trochę więcej postaci w tych miejscach a są one nie wykorzystane, nawet w chatce do której nikt nie chodzi jest skrzynia której nie da się otworzyć bez Marvina poprostu nie można się nauczyć otwierania zamków, nie ma wytrychów ani klucza do niej. Mod byłby o wiele lepszy gdyby był bardziej rozwinięty a jego mapa była by lepiej wykorzystana.
Daję ocenę 5/10 za niewykorzystanie potencjału tej mapy oraz fabuły, mod powinien być trochę bardziej rozbudowany. Ende...