Fallout 4 92877 248

O temacie

Autor Paser

Zaczęty 3.06.2015 roku

Wyświetleń 92877

Odpowiedzi 248

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
No to pozostają mody :P
Gdyby nie mody to ludzie nie pakowali by 1000 godzin w skyrima czy F3,FNV,F4.

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
FNV

Akurat FNV ratuje się sam sobą, nie potrzebuje modów. Może dlatego że Obsidian maczał w nim swoje paluchy  :P
Albo dlatego że sam jest zmodyfikowanym F3 :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
F New Vegas nie potrzebuje modow, sam ogralem prawie 100% f nw a to o czymś swiadczy

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
a to o czymś swiadczy

Świadczy o tym, że gość nie szanujący gustu innych ludzi i wpierdalający swoje zdanie w każdą jedną możliwą rzecz (nawet te, o których nie ma bladego pojęcia) ograł New Vegas w prawie 100%.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Fallout 4
#204 2017-02-25, 10:55(Ostatnia zmiana: 2017-02-25, 11:11)
Umknęła ci worek jedna rzecz, że oceny innych mówią o tym samym   :hmmm:

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Akurat FNV ratuje się sam sobą, nie potrzebuje modów. Może dlatego że Obsidian maczał w nim swoje paluchy  :P
Albo dlatego że sam jest zmodyfikowanym F3 :D
Szkoda tylko że Bethesda dała Obsidianowi tak mało czasu, na YT można znaleźć filmy z wyciętą zawartością New Vegas.
Wycięto między innymi granie dalej po fabule bo słyszałem nagrane dialogi postaci pobocznych które mówiły o wydarzeniach na tamie.
Co ciekawe gdy wyszło sie poza granice mapy to spora część terenu jest niezagospodarowana, możliwe że mapa miała być bardziej obfita.

- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A nie ma moda przywracająca wyciętą zawartość?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
F New Vegas nie potrzebuje modow, sam ogralem prawie 100% f nw a to o czymś swiadczy

Tu  bym się jednak nie zgodził. Bez niektórych, aczkolwiek przydatnych modów F:NV cierpi po pewnym czasie na biedotę w kontekście eksploracji albo walki. Do tego ten żółto-pomarańczowy filtr graficzny, gdzie wszystko wygląda jak kupa - na to też jest parę przydatnych modzików i od razu podróżowanie po Mojave wygląda lepiej i ładniej. ;)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Bez niektórych, aczkolwiek przydatnych modów F:NV cierpi po pewnym czasie na biedotę w kontekście eksploracji
Swiat fallouta to nie jest studia bez dna i kiedys zawartość sie konczy :F Uważam ze 55 h exploracji jest juz i tak wystarczajace

Grafika, ok kwestia gustu ale mi się tam podobała, gdy wylaczylem wszystkie efekty świecące sie jak psu jajca :P

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wszystkie dlc poza nuka world zrobione, fabuła główna stoi na momencie gdy przylatuje Bractwo Stali. Zacząłem kolekcjonować pancerze wspomagane i je personalizować. Mam zamiar stworzyć wielką wieże gdzie będzie stał każdy możliwy pancerz, coś na wzór iron mana :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Ja podczas gry miałem faze na zbieranie unikalnych Ciuchów i Broniek (Niestety zdobycie części z nich wiązało się z zabiciem kilku osobistości ale cóż)
Potem zrobiłem magazyn z manekinami i stojakami.
Power armorów nie lubie, za bardzo ułatwiają.

- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pancerze wspomagane są w końcu tym czym powinny być - prawdziwymi zbrojami, niemalże pojazdami. Niestety są ciut za łatwo dostępne i proste do ulepszenia - ale na szczęście od tego są mody :D

KOMPUTER:
Spoiler

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Pancerze wspomagane są w końcu tym czym powinny być - prawdziwymi zbrojami, niemalże pojazdami. Niestety są ciut za łatwo dostępne i proste do ulepszenia - ale na szczęście od tego są mody :D

Chyba nawet wiki Fallouta mówiła o nich jako "chodzące czołgi". To chyba jedna z niewielu pożytecznych zmian w lore Fallouta, gdzie faktycznie w 4 są "chodzącymi czołgami".

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ktoś chce sobie sprawdzić to przez weekend będzie można za darmo pograć: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=103976

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.

Ali G

Fallout 4
#214 2017-07-29, 11:53(Ostatnia zmiana: 2017-07-29, 11:59)
Złapałem ostatnio wolnego czasu, a że miałem ochotę na jakieś post apo, ściągnąłem sobie f4. I jak najbardziej muszę się zgodzić z @Maciej  . Gorszego syfu dawno nie widziałem, a myślałem, że po f3 gorzej nie będzie. Chujowa fabuła (akurat tego po betheshicie mogłem się spodziewać), system walki, który mi w ogóle nie przekonał, wszechobecna nuda, świat też jakiś taki słaby. Pierwszy raz w życiu żałuję, że nie posłuchałem Maćka... Dlatego ostrzegam, omijajcie ta kupę!!

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Fallout 4
#215 2017-07-29, 11:58(Ostatnia zmiana: 2017-07-29, 12:24)
@Ali G 

A grałeś w fallouta new vegas? Jeśli nie, to zagraj w niego bo jest dużo lepszy, nawet od fallouta 3 :)

Edit: Ja w sumie tez gralem w f3 i zly nie byl, no ale f4 sobie daruje po tym co napisałeś :|

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Brałem pod uwagę, ale się naczytałem jaki to f4 zajebisty i chuj, straciłem w chuj czasu, jak zwykle ludzie pokroju wora się gówno znają... Nv jak i starsze jak najbardziej do nadrobienia!

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Złapałem ostatnio wolnego czasu, a że miałem ochotę na jakieś post apo, ściągnąłem sobie f4

wystrzegaj się błędów new vegas odziedziczonych po skurwionej bethesdzie. matkojebcy jakby nie dość że zrobili słabego f3 i f4 to jeszcze oddali spierdoloną technologię. a takie błędy jak wrogowie po blokowani na ścianach, towarzysze chodzący swoimi ścieżkami i mający fochy, fatalna wydajność, możesz mieć doświadczenia ile chcesz ale ograniczą ci liczbę dostępnych zadań, wywala do pulpitu, ekran staje i się nie rusza i trzeba czekać. a idź pan w chuj z tym new vegas a tak poza tym to zajebista gra.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jakbyś kiedys chcial sie zabrać za fallouty, to najlepiej od 1 potem 2 i NW

Fabularnie najpierw jest 1, mija troche czasu i 2, i potem NV, NV ma kilka postaci i nawiazań z poprzednich części wiec najlepiej grac od 1 do NV  O ile w takiego f3 nie ma znaczenia, bo w 3 praktycznie brak powiązań z poprzednimi czesciami drobnymi

Edit: Ja gralem w f nw niedawno i pod względem bugow i błędów nie narzekalem,  chociaz no niestety nadal wystepuja, co prawda podobno kiedys New vegas byl zabugowany ale teraz można spokojnie grac :) Jedynie balans broni i potworów oraz wygląd ich troche raził mnie

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Złapałem ostatnio wolnego czasu, a że miałem ochotę na jakieś post apo, ściągnąłem sobie f4

wystrzegaj się błędów new vegas odziedziczonych po skurwionej bethesdzie. matkojebcy jakby nie dość że zrobili słabego f3 i f4 to jeszcze oddali spierdoloną technologię. a takie błędy jak wrogowie po blokowani na ścianach, towarzysze chodzący swoimi ścieżkami i mający fochy, fatalna wydajność, możesz mieć doświadczenia ile chcesz ale ograniczą ci liczbę dostępnych zadań, wywala do pulpitu, ekran staje i się nie rusza i trzeba czekać. a idź pan w chuj z tym new vegas a tak poza tym to zajebista gra.
@Maciej to prawda?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry